Wpisy 1 075 408 – 1 075 507
22 sierpnia 2012 19:35 → 22 sierpnia 2012 20:06, 100 wpisów
Pafty tutaj biedne społeczeństwo myślisz że co mamy willa i basen ? ukoronowanie prazy?
miszell no ładnie fofo ty pasujesz najwazjniesze facety tapetowy ja juz w kleje kobita TS
krzysiooo...bo ja tak jak scollsik - też mam swoja przyszłą sekretarkew profilu
....a wię panie zostawiam Wam fotke na profilu {{lol}a panowie tez zapraszam i moga wziasc sobie przyklad jak ładnie wygladac
....a wię panie zostawiam Wam fotke na profilu {{lol}a panowie tez zapraszam i moga wziasc sobie przyklad jak ładnie wygladac
ZA JAROSŁAWA BYŁO O NIEBO LEPIEJ NIŻ ZA TYCH BURAKÓW CO WSZYSTKO SPRZEDAJĄ ZA FRAJER I DO UNII DAJĄ DANINY PAŁY ZAKUTE
pafty....burak jestes ty.
co ci dał jarsław ...pafty?
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
pafty...ty jak bedziesz miał dzidek pójdziesz zakute i siedzieć tam kraty i spoko ty nie bedziesz miał zwariować
wszystko co trzeba socjal a te psy liberały tylko pod siebie i kolesi
HARTGE ...miszell ..to jest kobita ..ona tak sie wystawiała foto ..
pafty ....
twoj styl pisania każe mi mysleć ze albo jestes głupi umysłowo albo nie ukonczyłeś wogóle zadnych szkół.
Pafty.. .
Krzysio pisze MĄDRZEJ, niż ty...zakuta pało.. .
-----------------------------------------------
Krzysio pisze MĄDRZEJ, niż ty...zakuta pało.. .
-----------------------------------------------
gaja.....no weż....ile mozna o tych tuskach....
był dodatek jednorazowy waloryzacja porządna nie co teraz ochłapy
chyba ,że wam to rybka. ja to zaczynam olewać

ja tam Paftego rozumiem jest oburzony bo to co się dzieje w kraju to porażka
michellex..wiekszosc facetów mysli nie ta czescią ciała,co powinni
narzekacie że nie trafiacie -a liberałów dalej powarzacie???????????????toć to jedna klika-uwierzcie
hartge....ja tez rozumiem.ale on jest monotonny
pafty.....zaraz cie zleje

hartge widac pafty jest widocznie sfrustrowany..mysle ze w pewnym sensie ma racje
a to konfitury jedne ... Jop twoja mac
gaja....ale on tak nonstop.....
złe fluidy śle
złe fluidy śle
gaja...denerwuja mnie takie teksty panie niech wezma przyklad jak ladnie wyglądaći kto to mówi? faceci spójrzcie na siebie, a nie tylko umiecie laski oceniać
znam emerytke której po opłaceniu rachunków i zakupie lekarstw zostaje 100 zł na zycie
rustu
gaja....a to wina Tuska?
pafty ..jak nie masz kasa ..wymyśl coś ..zobacz www dla ciebie
-------
http://www.twardziel.pl/foto/Image/motoryzacja/bezpieczenstwo/zlodziej/zlodziej_samochodow.jpg
--------
-------
http://www.twardziel.pl/foto/Image/motoryzacja/bezpieczenstwo/zlodziej/zlodziej_samochodow.jpg
--------
Michalinko wy jesteście płcią piękną my aż tak nie zwracamy uwagi na wygląd wystarczy że się jest w miarę ogarniętym czystym ogolonym i git
tuska nie bylo jak ta emerytka zstała tą emerytką
kriss..no pewnie nie ale opowiesci PO jak to w Polsce jest super tez sa z bajki wziete..zreszta mnie polityka za bardzo nie interesuje
o czym my tu gadamy....tamten jak chce na tuska nadawać to niech idzie na forum
mistrzu pasko
krzysia niech nam nie obraża bo bez kitu Pasko z siebie wyjdę i mi bana zrobisz!
ja tu polityki nie chce
jakie typy na wieczur macie ... ?
a wielebny pasko widzi że obraza tu człowieka i nic nie robi.co to ma być?
rustu2009...ja tu niczego wyobrazać ..kto pierwszy wstawiał moje bany zółta karta ..widzisz pafty
kiedys bywałem cześciej na czacie ale .....sami sobie odpwiedzcie.
13max...juz nic
HARTGE...jak widać w załączonym zdjęciu, na myciu i goleniu nie należy kończyćmy mamy być idealne, a wy nie dlaczego nie? facet też może dbać o wygląd
(oczywiscie nie pije do wszystkich, tylko do 90%)
(oczywiscie nie pije do wszystkich, tylko do 90%)
ale lipa ... Jakie typy na wieczur macie ?...
miszelka ...a mówiłem Ci już 2 dni temu ze to jeszcze nie koniec i że zobaczysz lepsze sceny ....to mi nie wierzyłaś i mówiłaś że wytrzymasz ...nie denerwuj się i wracaj
Pafty nic nie wnośi ciekawego ani pozytywnego na tą stronę, więc można go stąd wyrzucić.. .
------------------------------------
------------------------------------
max...zobacz moją przyszłą sekretarke w profilusuper nieeee? kobitką się podoba, a wam?
wędrwca
sonda może byc....wywalić paftego czy nie.....
sonda może byc....wywalić paftego czy nie.....
prawdziwemu facetowi ponoc tak muwia ma jechac z kija a dziewczyna ma wylizac by byl czysty
mieszelka ...tak widziałem ..tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy facet
miszel ..teraz jak będzie nawiedzona to ją pognamy a Ty już nie uciekaj więcej i nie zostawiaj nas ..smutno było ok
tutaj cenzura musi być
13maxa ..tam miszel nie patrz foto ,,,ty wiesz interesujesz xxx ..patrz mój w profilu
miszelka ...no takiego kaloryfera nie mam ..ale koszulki na brzuszku można prać
max...ale mnie scollsik ta sekretarka dzisiaj zdenerwowałdostanie
miszel...
miszell...scollosowi ....chodziło o bielizne nie o wygląd tej dziewczyny
max...ja was podziwiam za tą dyskusje z nawiedzonazamiast ja spławić, to jeszcze ją utwierdzacie w tym co bredzi
HARTGE...ma piękny uśmiech, wygląda bosko-jeśli skupimy się tylko na wyglądzie to ideal, ale żeby z kimś być to za mało
miszella ..ja jestem diabeł jak to WN kiedyś napisał ..a Diabeł się tylko cieszy