Wpisy 1 075 208 – 1 075 307
22 sierpnia 2012 16:49 → 22 sierpnia 2012 17:55, 100 wpisów
krzysio ...nic nie weźmie bo ona wie że max jest spoko i nic złego nie zrobi .. a na kawe mogę chodzić z kim chcę
scolls ...no tak ..ale są różne sprawy i trzeba samemu też sie wyrwać na biznesową
Witam wszystkich.
Pewnie połowa z was mnie wyśmieje, ale nie tak dawno dałem wciągnąć się w gry bukmacherskie, wyszedłem z tego, ale dużo straciłem, czy ktoś ewentualnie mógłby mi pożyczyć niewielkie pieniążki? Lub przelać symboliczną złotówkę na konto?
Pewnie połowa z was mnie wyśmieje, ale nie tak dawno dałem wciągnąć się w gry bukmacherskie, wyszedłem z tego, ale dużo straciłem, czy ktoś ewentualnie mógłby mi pożyczyć niewielkie pieniążki? Lub przelać symboliczną złotówkę na konto?
scolls przydaloby sie wlepic zamiast fotki realne wygrane, jak to niektorzy robia, ale jak narazie malo gram w takim razie malo wygrywam
yee bejbe
ja tuuMP juz nie czynne STOP dla krzysia
scolls no faktycznie mogl by byc tez watek na forum randkowy, ale moze kiedys indziej wstawie
max z sekretarka taka jak u mnie w profilu to mozna na kafke isc
scols.. foto piekna naga ..ja tak chciałem isc w pintol
pintol to taka cicha woda,niby nie i takie tam ale jak zobaczy kawałek mieska to juz jęzorek do kolan i rurka fika
scolls gratuluje takiej sekretarki he
scols ...cicha woda to jest osoba nicki tam druga strona www na live ..ty ty na pewno nie wiesz nie oglądałeś xxx
franek to jest sekretarka z przyszlosci po wygranej w Eurosach 7/7
dobra znikam...
scols ..
scols ..
krzysio ..tak jeste ...scollsnie wie ..a my wiemy ..my tam byliśmy
scolls... Na taki babie to siedziol by jak szpok na czeresni ...
dobra pintole musze uciekac wlece pozniej,zostawiam Wam fotke na profilu {{lol}panie tez zapraszam i moga wziasc sobie przyklad jak ładnie wygladac
scollsik a może sam dasz przykład jak ładnie wyglądasz???
panie mogą brac przykład jak adnie wyglądac, ale dałeś czadu... a wieprze z tłustymi brzuchami co nie widzą własnego wacka....niech pokarzą jak ładnie wyglądac... normalnie wkur...mnie tym stwierdzeniem...
hej sara...
maxiu nie bron go bo wszyscy chcielibyscie miec niezłe "dupy" wokól siebie a na siebie to nie patrzycie...opuchlizna zwykle was dopada...
A swoją drogą to prawdziwy gospodarz musi mieć daszek nad ptaszkiem
Az musialem sie wrocicIslandorka czy Cie obrazilem ta propozycjaWiesz wedlug mnie nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane a moja propozycja byla skierowana do kazdej kobiety i chodzilo nie o cialo tylko sexi ciuszki ale widze ze zle zrozumialas moje intencje i przpraszam jesli Cie i inne panie to uraziloa teraz uciekam
liroy 'twoja corka'
islandorka ..jak ktoś dba o siebie to wygląda ...ja nie mam opuchlizny i nigdy nie będe miał ...a Ci co mają niech sie martwia co z tym zrobić
scolls hehe ...maks racja prawdziwy gospodarz ma wszystko zadaszone
na szczescie ja tez nie mam i moja połowa, ale nie nawidze spaślaków ...któzy nie maja umiaru w obrzarstwie...
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie 15 września startuje Lotto Plus !!
franie ciebie tez dopadla opuchlizna z głodu???
jest napisane...miej umiarkowanie w jedzeniu i piciu
islandorka nie nie...to takie powiedzenie...ale na starosc niewiadomo co bedzie
maks dobre
maxiu prosze bardzo zpraszam...daj namiary
maxiu zdziwisz sie prawie kaloryfer...
a u mojej połowy to nawet brzucha nie ma tylko kręgołup od razu...
jego to nawet szkoda karmic bo nic z tego nie widac...
maxiu a ty jak z opuchlizną???
maxiu prędzej go zeżrą papierochy i nerwy...
maxiu "muły" tak ale nie wychudzenie...
maxiu spytaj go...możeci odpowie...to po prostu narwaniec...
islandorka a jak z tyleczkiem ja mam jedrny
spokój mam bo się nie widzimy prawie ja na dzien on na noci...ale już niedługo...
franio mój tyłeczek??? czy starego???
stary to siedzi na kościach a ja jeszcze mam na czym usiąść choć bez przesady...
maxiu on dawno wie ze jak wygram w totka to go
ale moje życie zawsze pod górkę to pewnie wygram jak większość...
hehe islandorka
ok lepiej powiedzcie jak tu cosik wygrac???
islandorka ciezko ugrac co...karzdy cos kombinuje i to syzyfowa praca
islandorka ..musi być pod górkę żeby było z górki ja też tak miałem pod ..ale teraz jazda beż trzymanki
maxiu a sam jesteś czy z rodziną???
maxiu powiedz jak to zrobiłeś???
aż milion??? to gdzie masz takie dojścia??? bank obrobiłeś???
a może ty z Amber G...masz powiązania???