Wpisy 107 385 – 107 490
22 kwietnia 2010 13:31 → 22 kwietnia 2010 18:29, 100 wpisów
Madzia77
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
Żadna poważna strona się nie wyświetla.Same bzdety i komentarze prywatnych osób :)
---------------------------------------
kathy
"Jeśli bowiem jest prawdą (podkreślam "jeżeli", bo znam to tylko z drugiej ręki)"
slavo >>> a wyobrażasz sobie znaleźć niepotwierdzoną informacje na liczących sie portalach ?
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
Ja raczej nie i jeżeli taka jest prawda ( a nie mam zdania odnośnie tego (nie) faktu ) to i tak wątpię aby znalazło sie to na czołówkach.
pozd
slavo
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
właśnie o to mi chodzi
i następny artykuł
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wlamano-sie-do-mieszkan-Szczygly-Kurtyki-i-Wassermanna,wid,12197519,wiadomosc.html
i na tym skończę
A słyszałaś,że ELVIS żyje?
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
Wszystko można napisac!
A o tym filmiku ,to już legendy krążą :)
Lepiej poczekac ze dwa dni:)
pzdr.
madzia nie wiem co innych zmusza do myślenia ale wydaje mi się a nawet jestem pewien że 99% ludzi z tego czatu, forum i w ogóle odwiedzających stronę nie potrzebuję złotych myśli o katastrofie i domysłach na jej temat, żeby myśleć. Wstają rano i myślą tak jak i przed katastrofą. A tobie polecam powrót do czytania wróżki i innych bzdetów.
slavo
mi chodzi tylko o to jak powstają teorie spiskowe...
a co do Elvisa to drobnostka...
ja słyszałam, że Hitler żyje na wsi pod szczecinkiem
nie mówiąc już o Michaelu, uciekającym przed skarbówką
mi chodzi tylko o to jak powstają teorie spiskowe...
a co do Elvisa to drobnostka...
ja słyszałam, że Hitler żyje na wsi pod szczecinkiem
nie mówiąc już o Michaelu, uciekającym przed skarbówką
cień >>> tak samo jak i nikt nie potrzebuje na tej stronce Twoich wywodów na temat tego co :
"ludzie którzy zginęli i ludzie którzy ich zastąpią nic nie zrobili dla mnie i nic nie zrobią więc jakoś mnie to nie ciśnie."
"ludzie którzy zginęli i ludzie którzy ich zastąpią nic nie zrobili dla mnie i nic nie zrobią więc jakoś mnie to nie ciśnie."
Co się stało to się nieodstanie i nie mamy na to żadnego wpływu.proponuję żyć normalnie i za bardzo się nie przejmować.
Lila do madzi to nie dotrze. Pewnie ma jakiś ołtarzyk w domu i dlatego taka pamiętliwa. I na słuchała się w tv że już nic nie będzie takie jak kiedyś.
Gdy zapada zmierzch wtedy wyobraznia zaczyna płatać różne figle ,zaczyna domniemywać,wątpić,mieszać, angażować i wplątywać w swoje sidła ludzi prostych,którzy cenią sobie spokój stabilizację godne warunki dla siebie i bliskich-to jest przewodnie motto z romantyzmu polskiego.Proponuję by wpierw zastanowić się nie 10 ale 20(tak dla Polaka)
cień >>> i już Cię lubię za poświęcenie mi tyle czasu acz uważam iż co za dużo to nie zdrowo :ppp
pozd
pozd
cień.....a wiesz co mnie to:P Nie przejmuję się tym zbytnio ha ha ha:P
madzia>>> moje wywody są w miejscu odpowiednim i czytają je Ci którzy mają na to ochotę, a ty smęcisz w miejscu ogólnie dostępnym
madza77 ten ostatni mój wpis nauczyć się na pamięć jako modlitwę poranną!!! :))
czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą a tobie tylko odpowiadam na uwagi skierowane pod moim adresem.
Lila jak to?? nic Ci po zmierzchu nie płata figla ??,daj namiary ta tego twojego to go przekonam, albo odbiję z rąk nie godnych ;)
cień >>> raczej wątpię aby ktoś był zainteresowany tutaj Twoimi prywatnymi opiniami na temat innych użytkowników - jak sam zaznaczyłeś ta stronka służy do innych celów,a jak na razie nie widziałam Cię w dziale typowań jak i na forum nie popisałes swoimi umiejętnościami tyczącymi się tematyki tego portalu.
Więc do roboty - jak na razie to mi poświęcasz najwięcej swojej uwagi trzymaj się swojego stwierdzenia i zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki.
Więc do roboty - jak na razie to mi poświęcasz najwięcej swojej uwagi trzymaj się swojego stwierdzenia i zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki.
"zacznij więcej uwagi koncentrować na miłych ludziach tej stronki" - już napisałem komu mogę poświęcić moją uwagę. A co do typowania to na pewno za typuje jak będę czegoś pewny bo po co typować jakieś cuda które i tak nie wejdą - proste.
I ten pustak który masowo wkleja na forum wierszyki dla dzieci i szuka bez przerwy zadym ma czelność pouczać innych do czego jest ta strona. Masakra.
cień >>> w takim układzie trzymam Cię za słowo:
"czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą"
"czas to ja mogę poświęci komuś miłemu: Lila, Simad i jeszcze paru osobą"
Jasne Cieniu, ta strona nie może być jednotematyczna bo lotto jest za płytkie,administrator powinien pomyśleć o czymś co zaciekawi ludzi.
RafSaw30
:-)
i jeszcze jedno?
czy ten pan z obrazka to ci jakoś pomaga??? :-)
bo mój nie za bardzo
:-)
i jeszcze jedno?
czy ten pan z obrazka to ci jakoś pomaga??? :-)
bo mój nie za bardzo
liczyłem na to i liczę!
Mam też taką tapetę w tel.
ale na razie nie bardzo :) :) :)
Mam też taką tapetę w tel.
ale na razie nie bardzo :) :) :)
Jestem!!! Madzia77 dziękuję że chcesz ze mną gadać , skąd takie miłe slowa u Ciebie w stosunku do mnie , szokujesz mnie jak zawsze :)))))
kathy>>
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
robal 36...
kiedyś już o tym dyskutowaliśmy tu na czacie ale miałam wtedy problemy z pisaniem....
generalnie nie wierzę w przesądy...
obrazek dostałam w prezencie, a znalezione monetki gdzieś trzeba umieścić, więc połączyłam jedno z drugim i czekam aż zadziała :-)
kiedyś już o tym dyskutowaliśmy tu na czacie ale miałam wtedy problemy z pisaniem....
generalnie nie wierzę w przesądy...
obrazek dostałam w prezencie, a znalezione monetki gdzieś trzeba umieścić, więc połączyłam jedno z drugim i czekam aż zadziała :-)
madzia77 a jednak to nie ty .... uuuuuu szkoda , witaj cieniu!!! dzięki bracie , to miłe co napisałeś
Magda raczej wątpię aby ktoś tutaj był zainteresowany twoimi prywatnymi /a także twoich licznych klonów/ opiniami na temat innych użytkowników. Nie widzisz ciemnoto ,że wszyscy mają cię serdecznie dosyć? I nie łudź się - to nie deszcz pada. Rozumiem, że znów ujawnia się odwieczny problem ze zrozumieniem tekstu. To , że nawet Lila kopnęła cię w tyłek dochodziło do ciebie przez dobrych parę dni ;D HŁE,HŁE,HŁE
Cień juz Cię lubię ;)
Lila, Kathy, Belciu pozdrawiam dziewczyny cieplutko;)
Chłopaków oczywiście też ;)))
Cień juz Cię lubię ;)
Lila, Kathy, Belciu pozdrawiam dziewczyny cieplutko;)
Chłopaków oczywiście też ;)))
u mnie wczoraj w jokera nic klapa,w mm 1/3 dziś na szybkiego typowałem i klapa ale zabawa trwa nadal
hosia >>> jeszcze trochę i Twoich wywodów będą mieli dosyć - kwestia czasu.
A teraz piszcie,piszcie ja muszę uciekać - potem poczytam :)
A teraz piszcie,piszcie ja muszę uciekać - potem poczytam :)
RafSaw30....zgadza się:P Po prostu muszą wstrzelić się w nasze liczby a nie my w ich:P
jedni siedzą na kompie,robią systemy a inny wyśle 1 zakład i trafi!!! :) :) :)
Słuchajcie Multipaskowicze -
może dziś jest po prostu za zimno i naszym kulkom nie chciało się z bębna wnętrza na taki ziąb wychodzić ?
może dziś jest po prostu za zimno i naszym kulkom nie chciało się z bębna wnętrza na taki ziąb wychodzić ?
Plusem jest to, że jest na plusie stopni
SZEŚĆ
to dobry znak na wieczorne losowanie
:]
SZEŚĆ
to dobry znak na wieczorne losowanie
:]
ale dziś u nas powalona pogoda padał deszcz,snieg,grad,i wieje na dokładkę
jedni wolą sześć, inni dziesięć :)
a i są tacy, których suma by nie zadowoliła :)
a i są tacy, których suma by nie zadowoliła :)
Witam wszystkich :)
Hejka Lila :) widzę że tu od samego rana zabawa w najlepsze a ja utkwiłem w pieluchach :)
grunt to się dobrze bawić. Info dla amatorów dochodzenia w sprawie katastrofy: na wp jest nowy filmik na ten temat.
hosiu_ja madzi77 wcale nie obrażam i nie "kopnołem" ,ale jedynie zasugerowałem by zmieniła swoje poglądy.
Dziecko wzywa. Będę Was odwiedzał :) pozdrawiam
RafSaw30>>
pisząc suma 6 i 10 miałem na myśli tak koło 9225000-11250000...
skąd u Ciebie "osiem silnia" ?
pisząc suma 6 i 10 miałem na myśli tak koło 9225000-11250000...
skąd u Ciebie "osiem silnia" ?
madzia77 nie poglądy ale przedmiot zainteresowania.Jeśli podchwycą ten temat inne szmatławce netowe( Onet,WP,Interia itp.) to może się okazać, że w zimie możecie zapłacić 200-300% więcej za gaz(94%z Rosji) i ropę naftową,także starajmy się myśleć co piszemy ,by nie komplikować komuś życia.
madzia77_kiedyś Tobie napisze jak spostrzegają nas zwyczajni Anglicy
(podobnie jak Władimir Putin)
(podobnie jak Władimir Putin)
vento >>> ja nie mam poglądu na to co się wydarzyło w Smoleńsku,wydaje mi się to tak samo prawdopodobne jak i nieprawdopodobne.
Interesuję się tym co się dzieje i to tylko to,a o gaz bym się nie martwiła,bo:
http://dziennik.pl/wydarzenia/article581357/Rosjanie_boja_sie_gazu_z_polskich_lupkow.html
Interesuję się tym co się dzieje i to tylko to,a o gaz bym się nie martwiła,bo:
http://dziennik.pl/wydarzenia/article581357/Rosjanie_boja_sie_gazu_z_polskich_lupkow.html
madzia77_Łupki to tylko gra psychologiczna nie poparta żadnymi konkretnymi materialnymi dowodami,to tylko lawirowanie na granicy absurdu do którego było zdolne zaplecze Kaczyńskiego, a które Putin bardo celnie wyeliminował.
vento >>> możliwe ja tego nie wiem, opieram się tylko na przesyłkach medialnych.
pozdrawiam
pozdrawiam
madzia właśnie zapowiadali program pospieszalskiego który będzie rozmawiał z fanatykami takimi jak ty więc spokojnie możesz zaplanować wieczór przed tv
lila>>>poleciłbym jej dr.housa ale boje się że nawet on nie dałby rady więc niech duchowo leczy ją fanatyk pospieszalski
Madzia77 to spoko laska:)tylko czasami ma zwariowane pomysły.Magda pozdr.;)