Wpisy 1 060 522 – 1 060 621
14 sierpnia 2012 09:26 → 14 sierpnia 2012 11:42, 100 wpisów
babka sie rabneła w puszczaniu mi mini i mam na 2 losowania moze to jakis znak
gg36 kojarzy mi sie z tanim piwem albo napojem ale dokladnie nie wiem co to
trisetum
mi kiedyś facet w krośnie zamiast na 8 losowań , dał stawkę 8 i 20zł przejebałem
mi kiedyś facet w krośnie zamiast na 8 losowań , dał stawkę 8 i 20zł przejebałem
A ja kiedyś namiast na 4 los zaznaczyłem stawkę 4 i w ten sposób wygrałem 80zł
Ja wczoraj 1/10 ale kupon ważny jeszcze przez 8 losowań i jestem dobrej myśli
zelus
przy większym trafieniu znacznie podnosi się wygrana, np.7/9+ to 900zł
przy większym trafieniu znacznie podnosi się wygrana, np.7/9+ to 900zł
mirnam
jak czasem jestem w stonce, to wielu klietów ma go w koszykach
jak czasem jestem w stonce, to wielu klietów ma go w koszykach
Bardzo dobrze znam zasady...w MM siedze ohohoho. Na dziś coś masz?
zelus
ja cienki typer jestem w mm, za to dobry drapacz
3,6,23,25,31,33,34,62,67,78+; ale jeszcze ze 2-3 zakłady opracowuje
ja cienki typer jestem w mm, za to dobry drapacz
3,6,23,25,31,33,34,62,67,78+; ale jeszcze ze 2-3 zakłady opracowuje
tutaj nie chodzi o jakośc ale o to ile sie zrobi gulu gulu do karku dla tych co wybieraja drobne z koszyków to maja dobre
gg36
ja w zdrapkach to nie mam szczęścia.
Kiedys miałem 6/7...jedna liczba i by było 6000 zł
ja w zdrapkach to nie mam szczęścia.
Kiedys miałem 6/7...jedna liczba i by było 6000 zł
gg > bo większość klientów patrzy na cenę a nie na jakość , albo nie patrzą na wagę artykułów i często przesłacaja myśląc że kupują tanio
zelus w rzeszowie w drapkach to i ja nie mam szczęścia, ale mm lub keno z cht-- to już znacznie lepiej
zelus
w sumie nic wielkiego, 2x 5/6 w mm i może z 10x kilkadziesiąt pln w keno
w sumie nic wielkiego, 2x 5/6 w mm i może z 10x kilkadziesiąt pln w keno
torsan 2x + wczoraj trafiłem, ale i tak z 20zł straciłem- trochę wcoraj zaszalałem i nie opłaciło się
ja 13tego zawsze więcej na gry wydaję, no ale tym razem nie wyszło
ja musiałem zagrac na 14 00 bo juz dzis nie ide do lotka i kuzwa jaki wybór miałem ? nie polece specjalnie po 14 00 aby tylko o 22 00 grac mogli by te losowanie wykasowac
trisetu ja 13go w pt 300zł w pisance wydrapałem, 13 lubię, chociaż w lipcu i sierpniu nic konkretnego nie wygrałem
13 amber gold najprawdopodobniej już na dobre w bambuko zrobiło swoich klientów
torsan
ja tam na losującego nie patrzę, to i tak nie ma znaczenia, zawsze jakiś gracz zostaje szczęśliwcem
ja tam na losującego nie patrzę, to i tak nie ma znaczenia, zawsze jakiś gracz zostaje szczęśliwcem
a ts codziennie, a nawet 2x dziennie , a nawet co 5 minut wielu z nas grających robi w bambuko
gg na 100% amber kasy nie odda nawet nie wiadomo czy plichta jest jeszcze w polsce 50 mln przelane na AG s.a i koniec to był jeden wielki przekret każdy analityk to mowi ludzie moga zapomniec o swojej kasie gosc to zwykly zlodziej
nawet gdyby chciał kase oddac to przy likwidacji takiej spółki to optymistycznie najszybciej po 9 miesiącach
trisetum
to dobrze, że jeszcze nic wielkiego nie wygrałem, a nuż bym tam kasę zaniósł
to dobrze, że jeszcze nic wielkiego nie wygrałem, a nuż bym tam kasę zaniósł
w tvn czesto sie wypowiada taki gość z xeliona prosto z mostu mówi ze ludzie nigdy złotka nie odzyskają to było ukartowane od początku
trisetum
jak byłem jeszcze studentem grałem na giełdzie i miałem takiego zdolnego kolegę z jastrzębia zdroju, co dobrze przewidywał trend wzrostowy i spadkowy; a tych analityków to nie cierpię, żaden z nich 3-4lata temu nie pisał, że amber to lipa
jak byłem jeszcze studentem grałem na giełdzie i miałem takiego zdolnego kolegę z jastrzębia zdroju, co dobrze przewidywał trend wzrostowy i spadkowy; a tych analityków to nie cierpię, żaden z nich 3-4lata temu nie pisał, że amber to lipa
Nikt z nas nie dowie się jakie tam naprawdę przekręty są że człowiek nawet nie myślał o takich pieniądzach tam tylko każdy liczy na siebie by jak najszybciej stać się bogatym dzięki zwykłym ludziom taka polska rzeczywistość ...
trisetum ludzie go wybrali a teraz cierpimy przez złodziej sami sobie dołki kopiemy
totalizator nas nie ostrzega przed oszustwem a wiekszosc z nas gra bo wierzy to samo z bankami amber gold tam gdzie w gre wchodza duze pieniadze zawsze istnieje ryzyko manipulacji{{dolar}
Tusk sie w tej sprawie wypowie tylko mu muszą przemówienie z netu sciągnac
ja tam żadnym politykom nie wierzę, gdyby rządził pis czy sld i tak amber by orżnął ludzi-- widocznie takie założenie było od samego początku
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/%E2%80%9Epiernikowy%E2%80%9D-lottomilioner-w-toruniu-trafiono-szesc-liczb-wartych-ponad-5-000-000-
dziwi mnie to że czemu przeważnie w wielkich miastach wygrywają podobny w jednej kolekturze w warszawie kilka szóstek było a wiec nie dziwne
Chcecie godnie zyc to ogladajcie
www.niezaleznatelewizja.pl
Bo nadchodzi czas wielkich zmian i uciekam
www.niezaleznatelewizja.pl
Bo nadchodzi czas wielkich zmian i uciekam
Witam Wszystkich
Ktoś może ma jakieś fajne liczby na 14.00?
I gdzie ci milionerzy!
gahanjoanna wszyscy mamy fajne liczby ale z reguły na NIE !
ja tam idę w zaparte
kiedyś musimy wygrać!!!
już tyle włożyłam w lottka że powinni się zlitować
już tyle włożyłam w lottka że powinni się zlitować
Moje tez na pewno na nie: 4,8,20,32,45,65,69,75,79,80
a moze wejda moje : 51,26,50,32,10,38,8?
Ja już nie ma siły na lotto gdy były kiedyś kupony imienny było można szybciej trafić.
Teraz to wielka jedna kombinacja
Teraz to wielka jedna kombinacja
gahanjoanna
kiety to było jak były kupony imienne , ja miałem z 8 lat
kiety to było jak były kupony imienne , ja miałem z 8 lat
ale pamiętam że jak rodzice byli pod koniec lat 80 w niemczech to tam też były kupony imienne i tata wypełnił a kupon zostawił siostrze by w razie co odebrała . Po paru miesiącach przyszło awizo na poczte z zakreślonym renta zagraniczna , odebrał przekaz na około 100 zeta , okazało się że trafił 3 i przysłali do polski , a siostra nawet nie sprawdziła