Wpisy 1 057 291 – 1 057 390
12 sierpnia 2012 18:27 → 12 sierpnia 2012 18:59, 100 wpisów
Największe prawdopodobieństwo jest zarezerwowane dla przegranejale że trening czyni mistrza wiec tak jest multi... zgarniamy 10/10tylko kiedy?
To następnym razem jak będę w Niemczech,to zagram w Luxemburgu.
Do Luxemburga mam tylko 60 km.
Do Luxemburga mam tylko 60 km.
krecik10 sto kuponów nie potrzeba wysyłać żeby coś wygrać gra potrzebuję pokory gracza nie ilość ale jakość człowieka czyni mistrzem
krecik10 twoje zdanie jest takie a moje takie także daj spokój
multi multi plus 1984 w lotto nigdy nie zostaniesz mistrzem,w innych dziedzinach jest bardziej prawdopodobne.
Jocia,sąsiadko zza miedzy.
multi multi plus 1984 jesteś uzależniony od gier losowych nic innego.
krecik10 jak chcesz wygrywać codziennie to na pewno nim nie będziesz
multi multi swoją drogą wróżbici też podają dane godziny między tą a tą widziałem w tv karta szczęścia jakieś czy coś to było nie wiem
krecik10 znam człowieka co trafił 10/10
Majwoj
krecik10 a co powiesz ci co grają na maszynach 100 złotych codziennie ja lotto traktuję jako hobby
krecik10 a ty bądż w średniowieczu jak chcesz twój wybór tylko nie oceniaj innych bo ja ciebie nie oceniam a nie lubię chamstwa
{{hej
wszystkim
wszystkim
multi gratulacje....
krecik10 (czerwona kartka)
kriss22221 dzięki
ja cos ostatnio cięzko...
âByć dobrym jest szlachetnie. Lecz uczyć innych jak oni mają być dobrzy, jest jeszcze szlachetniejsze i nie wymaga tyle wysiłku.â - Mark Twain
dzis nadałem CHT
jak sam cos wymysle...to zawsze oboki
multi multi plus 1984 jesteś dzieciak i tyle.Graj i przegrywaj i w epoce kamienia razem ze swoim Lotto
majwoj...63...obok zbok
majwoj...to wleci tbie to 62.
krecik10 a ty się w ogóle zastanów po co tu jesteś jak oceniasz innych ludzi i nie grasz w lotto
scolls...
koledzy zlewka na krecika

koledzy zlewka na krecika

krecik10 na konto bana złapiesz gwarancja ode mnie
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania
krecik10 co się czepiasz? nudzi ci się? jak ci Lotto nie pasuje to na forum polityczne wy...
witajcie witajcie ale u mnie cienizna...
michel
islandorka
agatka
kriss
namarzłam się dziś...
HARTGE a u mnie szkoda gadac ,zrobilem blad bo padla 50 a ja jej nie wziolem pod uwage no i dupa
cos chyba zaczyna
dawno nie
dawno nie
wszystkie liczby takie oczywiste...kurde
na wieczór puściłam ze snu...
michellex...daj mi too dla mnie ..
islandorka...ajakie jak mozna wiedziec?
dzis znow wleci 21,22....tak czuje
krecik ale masz z górki na TS wcale sie nie dziwie wiekszość z nas nigdy nie wygra wiecej niz 500 zł taka prawda
kriss na pewno 33 a reszta potem... jak mawia jocia...jak podaje to nie wpadaja...dziś ja tak spróbuję...zobaczymy...
mysle ze ci wleci....bo ja mam 32. heheeh. a mi na złośćzawsze oboki wlatują
trisetum zgadza się ja nie wygrałem więcej w ciągu roku jak 200 zł a wsadziłem 500 śmiechu warte.Taka jest proporcja 90 procent dla totalizatora,10 procent dla ciebie ,tak jest zawsze na wieki
ale mm to normalnie makabra..wygrac 8/10 i 500 zł...zdziercy złodzieje...
a najbardziej mnie rozwala kiedy za 4/6 w lotto jest 70 złotych
Tisetum los jednemu da 5 mln zł drugiemu 2 zł i tak to się kręci
krecik jakbym miała "kupe" kasy to bym ich waliła... ale człowiek ma na dzieje ze dogra do wypłaty coś...
Robią z ludzi baranów od dziesiątek lat i my w to naiwnie wierzymy,ale taka ludzka natura głupia
krecik10 graja miliony wygrywaja jednostki stara zasada ale kazdy ma nadzieje ze akurat jemu przypadnie ten zaszczyt
albo 4 w lotto 91 zł...
No ale każdy z nas ma jakiegoś zajoba ,żeby ktoś na tym zarobił dobrze
mi jak do tej pory wiecej dali niż zabralipunkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
niedawno było chyba 350 lib 250 za 5...w lotto to już był szczyt ...chamstwa...
michellex taki fart???
krecik skan widziałam wczoraj michellex
ostatnie foto mam w profilu, a wcześniejsze nie muszę nikomu udowadniać, najważniejsze ze ja wiem jak stoje z
trisetum ale trzeba miec plecy kase i układy bo cię wsadza do paki jak nic...
Hart a co powiesz na x6 podoba ci sie ale takie z silnikiem 3.0d nie M
michellex jak czesto trafiasz w mm???