Wpisy 1 057 391 – 1 057 490
12 sierpnia 2012 18:59 → 12 sierpnia 2012 19:42, 100 wpisów
islandorka a gdzie tam wsadza sie załatwi od doktora karteczke
michellex co to za wygrana 1000 zł a to dopiero zaczynasz na minus
trisetum na karteczke od doktora to nie wiem czy pozwolą załozyc działalnośc chyba ze ci nasi pojeb...urzednicy na nic nie zwracaja uwagi... w biały dzien w białych rekawiczkach ...cham i tyle...
krecik....chcialbys wygrac 1000zl
krecik10 co ty tu komu chcesz udowadniać co? jesteśmy dorośli i to nasze , każdy ma swój rozum, niechcesz nie graj i tyle
ja bym chciała...wygrac tysiaka tak co pare dni...ale bym się odbiła od dna...
krecik10....jest tam w profilu michellex ..kolektur dał karta widzisz prawdziwe płata ..
krecik....uciekaj stąd
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
to jest czat dla miłosnikow grajacych w MM i lotto.
michellex ja się nie pogniewam jak podpowiesz cyferki juterko na wieczorne losowanko...
chcesz narzekać to do ksiedza...
michellez ty do mnie o to 500???
trisetum ja bym spłaciła rate kredytu a nie auto...
islandorka30,5 nieeekret tu płacze ze 200 wygrał, a 500 przegrałale przeciez z czegoś muszą np.mi wypołacić niee
czy paliwo...
trisetum..jak kto nie ma prawka auto.. moze połowe kupi obiadki
michellex ok... w takim razie jestem chętna do współpracy... przy większej wygranej % dla ciebie...
michellex są świadkowie...
islandorka30,5 wiesz jak jest wszyscy probujemy szcześcia nikt nie ma 100% przepisu
że obiecałam ...
michellex na moim profilu znajdziesz @ prosze o cyferki...
czy u Was też tak zimno jak u mnie...masakra jak jesien...
islandorka30,5 na moim profilu mam podane typowania mm, a i czasami typuje jeszcze na pantherax jak wysylam wiecej, na ta godz. nikt nie wie co i jak jest dobrze
@ nie wolno namawiasz o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
tu tu lepiej powiedzieć o cyferka
torsanku podobnie
islandorka30,5 ...ty tak chcesz czytać @ o cyferki ..ja tez moge równiez gadam inny osoby @ , mic nie bede opowiadał tu tu moje pewniaki ani słowach i poowwoo
ja mam pytanie:czy ktos wie jak zmienic typy w mm w lidze typerow?czy jesli juz raz sie poda typy to nie ma szans zmienic,bo probuje juz drugi raz to zrobic i nic z tego
krzysio ty fajnie gadasz??? nie polak czy udajesz???
islandorka...kzysio jest głuchoniemy, ja tez nie wiedzialem.
jak michellex będzie chciał to prześle@ jak nie to nie...jego decyzja..choć ja bym wolała zeby przysłał...
ja znam migowy...ale tu sie na nic zda....
w srodku odcinasz sie od świata jak tam siedniesz w sumie racja x6 oko cieszy
krzysio jesli to prawda to przepraszam...
Trisetum w sumie to już w tych nowych to tylko seria 5 i x6 pozostał stary styl bmki który mi się podoba
do juterka wieczorkiem praca wzywa...trzymajcie się mocno bo wieje...i ubierajcie się ciepełko bo zimnica...
Nie mozna zmieniac i ma to chronic przed sytuacjami ze np. pofajesz 10 liczb ktos je podpatruje i puszcza w kolekturze po czym nie trafia nic ale jest informacja ze trafiles 9 na 10 bo zmieniles liczby. Moglyby byc potem zarzuty ze cos jest tu nie tak, ze strona manipuluje typowaniami albo cos...
Tisetum nowa 3 już mi sie nie podoba oszpecili ją te kwadratowe reflektory szkoda że bmw odchodzi powoli od okrągłych w sumie pł księżycy które nadawły zadzioru
w tej nowej 3 rura wydechowa w każdej wersji silnikowej jak z matiza
kriss..tak prawda wiesz i juz ciekam..
krzysio
Pasko-a masz w archiwum losowań gdzieś losowanie z 15.06.2009r bo tu na stronce nie ma w video
hart jak cls albo sl stanie na swiatłach to ruch zamarza az nie odjadą stylistyki pikna jak dupsko j-lo z młodszych jej lat
torsan..nie wazne stare wideo TS archiwium ..za duzo pamieci dyski serwery
Trisetum gdzie Ty mieszkasz? weź sobie kup a na drugi dzień nie masz można się wkurzyc