Wpisy 1 057 191 – 1 057 290
12 sierpnia 2012 17:44 → 12 sierpnia 2012 18:27, 100 wpisów
miceellex Tobie tez,mysle ze drugi raz nie popelnie tego samego bledu
gg36 bo pasko coś pisał że niedługo utworzy na stronce profile zdrapkowe tak że każda zdrapka będzie miała swój profil i każdy użytkownik będzie mógł daną zdrapkę oceniać albo się wypowiadać na jej temat
michalexx
ja też w takiej sytuacji kuszę sie na drapkę, w ten sposób 50zł w zodiaku drapłem, i e pensji też 50zł
ja też w takiej sytuacji kuszę sie na drapkę, w ten sposób 50zł w zodiaku drapłem, i e pensji też 50zł
michellex moze skoro masz szczesliwa reke podasz jakies cyferki do Euromillions oczywiscie jak cos trafimy dla Ciebie 10%
Żela
Żela
gg36 wypowiedz pasko na temat zdrapek numer wpisu: 1056550
michalexx
u mnie w lipcu z cht. ktoś 2x pod rząd 8/10+ trafił- także też idzie wygrać, ja wczoraj pierwszy raz miałem z cht 6/9- a dośc często 9/9 kupuje z cht ale max. 5/9 do tej pory było
u mnie w lipcu z cht. ktoś 2x pod rząd 8/10+ trafił- także też idzie wygrać, ja wczoraj pierwszy raz miałem z cht 6/9- a dośc często 9/9 kupuje z cht ale max. 5/9 do tej pory było
gg36 każdy sposób jest dobry tylko żeby był skuteczny
majwoj23 a jak nie dam sobie odebrać całej przyjemności bezdusznej maszynie
michalexx
moja najwyższa wygrana w grze liczbowej jest z chybika i jest to 7/7 w keno
moja najwyższa wygrana w grze liczbowej jest z chybika i jest to 7/7 w keno
scolls...szczesliwa ręka ale raz po raz ja w dużego nie gram, a w mini kiedys przez ponad rok puszczalam i nic, a mm stałymi też nic nie ugralam
gg36 ja jak kupuje na ch/t to mam np.cos takiego 4,5,6,33,35 1,2
micjellex no jak trafisz 7/7 to masz od reki ponad 5 mln.pln malo?bez ryzka?
scolss
i taki zestaw też jest możliwy- a nie wiesz czy ta gł. wygrana w em kreślona czy z cht
i taki zestaw też jest możliwy- a nie wiesz czy ta gł. wygrana w em kreślona czy z cht
scolls ale żeby tak trafić od razu to też ciężkoi ile się tam typuje 7 z ilu? i ile razy w tyg. leci losowanko?
gg36 ale widzę że rzeczywiście Rusiecks ostatnio rozdaję więcej wygranych to tak jak krzysio744 pisał i ja sam wczoraj patrzyłem w tabelkę z wygranymi wczoraj wieczorem 9/10 bez plusa było 12 wygranych a 8/10 bez plusa był 51 wygranych i z plusem 8/10 było 15 wygranych wyjątkowo dużo
michellex 5 cyfr od 1-50 i dwie cyfry od 1-11 a loswanie jest we wtorek i piatek
scolls...na ch/t też nielubie tego jak mi dadza 1,2,35,36,38,78,79,80 albo te co były w poprzednim losowaniu
gg36 a dziś 8/10 bez plusa już tylko 17 wygranych a z plusem 1 wygrana
mm+
bo fajne ustawienie 70tek było; 72,75,78,79,80- dlatego więcej wygranych padło
bo fajne ustawienie 70tek było; 72,75,78,79,80- dlatego więcej wygranych padło
michellex chociaz w UK pada duzo duzych wygranych na ch/t tego dnai co padly moje cyfry pewna angielska para trafila 7/7 z ch/t i wygrala ponad 45 mln. funtow
majwoj23 do jokera mam specjalną kolekturę gdzie zawsze trafiam ale ostatnio te szczęście coś się zawiesiło i ja na razie zawiesiłem grę w jokera ale może niedługo wznowię ale jeszcze zobaczę jak pójdzie mi gra w multi multi plus
scolls...żeby to wiedzieć co padnieja gram w mm dlatego że na 80 kulek wybieram 10, a 10 z wylosowanych moge sie i tak mijać, a w dużym czy euromilionos już tak nie ma
gg36 też tak myślę że te wygrane zależały od ustawionych 70-tek
gg36 joker także chybił trafił
ja w keneo grałam raz w Poznaniu jak musiałam czekać i co 5 minut gościowi nowy kupon podawałam i bez rewelacji, a trzeba sie streszczać bo tylko 5mi.
scolls...wygrana kusi pewnie, ale co wysłać??? wieczny dylemat
mykam się puścić
6,12,13,18,19,29,36,49,50,52+ takie cusik puszczam, myślę że dziś + padnie w niskim przedziale
narka i
6,12,13,18,19,29,36,49,50,52+ takie cusik puszczam, myślę że dziś + padnie w niskim przedziale
narka i
gg36 dobrze wiedzieć mam nadzieję że będzie to liczba 6 lub 9 bo takie mam na kuponie
gg36 życzę powodzenia grze cześć
i ja zaraz się ulatniam ale chwilkę będę na czacie
gg36...puść się a jak, kto się nie puści ten nie ma (w TS oczywiście)powodzenia
hartge a ty jaki zestaw wysłałeś jeśli można spytać
multi multi dałem 10/10 z + i wyjątkowo 2 x 9/9z + jak plusa wyhaczę to będzie git
multi mutli to 75 ładnie chodzi jako plus szkoda że jak się puści to nie wchodzi
multi multi
jak sie dobiera liczby by byly na 1 zakladzie np.6 czy 10
jak sie dobiera liczby by byly na 1 zakladzie np.6 czy 10
scolls...to dawaj 2,7,10,18,25,36,48 dobrze?jak wygrasz to Cie znajde
hartge nieraz dana liczba często jest plusem ja już nie raz tak miałem że wciągu 4 losowań to dana liczba była aż trzy razy plusem
hartge trochę mnie to trochę wczoraj zadziwiło jak było 9 a 6 nie było te dwie liczby często chodziły razem
multi multi w sensie powtórkowym plusa ? losowanie po losowaniu 3 razy pod rząd plus ?
multi multi plus 1984 niema żadnych teorii ani systemów na Totka zawsze przegrywasz .Jesteś na minus finansowo
Scolls.
A w jakich krajach?Bo w Niemczech nie można.
A w jakich krajach?Bo w Niemczech nie można.
hartge tak dwa pod rząd jedno losowanie przerwa i kolejne znowu jeden raz albo tak jak piszesz trzy razy pod rząd i bywało że to trafiam nieraz
Scolls to dawaj trzeba się spreżac bo życia nam nie starczy by się chociaż przejechac m5
krecik10 to jest twoje zdanie a nie przegrasz tyle ile możesz wygrać systemów tak mówisz może i nie ma ale praktyka uczy człowieka także i w tej dziedzinie
emerytka: Cała Wielka Brytania, Luxemburg, Monako, Portugalia, Hiszpania, Francja, Irlandia, Austria, Belgia, Liechtenstein oraz Szwajcaria,
krecik10 i wiem gdzie zagrać i o której zagrać sam sie przekonałem że tak jest
jocia dzięki