Wpisy 1 057 091 – 1 057 190
12 sierpnia 2012 17:11 → 12 sierpnia 2012 17:43, 100 wpisów
gg36 a wiesz może czy już można wcześniej wypłacić wygraną jak jeszcze kupon jest w grze
gaja
Żelka..ty nie bój sie pan majwoj grzeczny nic nie umie urazić..widziałem foto
gaja dziękuję
multi...wiem nie ma reguły mi w czerwcu to szczęście chodziło trójkątami
gg36 rozumiem
Scolls coś się nie udziela pewnie www ogląda zboczek jeden nr 2 mp
multi...to jeszcze nie wypłaciłeś? pewnie, że mozesz oni Ci wydrukuja nowy na kolejne losowania
scols ..mało kobita wiedzą ty jeden nr 2 zboczek ..ja nr 4
zela..nr 1 13maxa...nr 3 jarooo
Żela krzysio jest zdecydowanie nr 1 z/w ide cos wrzucic na ruszt
scolls...to nieźle pojechałeśgrasz nadal tymi samymi liczbami, czy zmieniłes?
michellex jeszcze nie wypłaciłem i raczej wiedziałem że tak jest ale chciałem się upewnić ale chyba wypłacę we środę bo wygrana i tak mi nie ucieknie a może jeszcze coś wpadnie to jeszcze lepiej się idzie po wypłatę wygranej
multi...no takja jak mialam 700 czy 1000zl to problem z wyplata byłbo nie mieli tyle w kasie
gg36 no nie wiem co tym pierwszym miejscem w lidze typujących ale najgorzej będę na piątym miejscu tak myślę i już pomału trzeba będzie myśleć o wyborze zdrapek nie ukrywam że trochę ten fakt 1 miejsca zdziwił
zela ..nr 5 chyba lila
mm+
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
trafisz jeszcze raz z 8/10 i drapki twoje, a ja z rzeszowa polecam krzyżówkę po 3zł-- dobry nr. seryjny mają
dobra teraz musze uciekaaa
zelaa..
scols..
zelaa..
scols..
michellex i tak wypłaczą najważniejsze że się trafiło
Krzysiu ale to jest lista dla facetów a lila jest kobietą więc nie może być nr 5 to Twoja rurka
Żelka prosze bardzo:żurek na wedzonych zeberkach z wedzonym boczkiem z ziemniaczkami w łupinach made in scollsik
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
michellex gram dalej tymi samymi ale z Euromillions zmienilem w lotto dalej gram na te same cyfry
ggg36 jak będzie bliżej końca miesiąca to nie ukrywam że będzie mi potrzebna twoja porada w sprawie zdrapek no ale tak jak mówię przez pół miesiąca jeszcze się może dużo zdarzyć
gg36
gg36 mogę być na drugim miejscu
Żela no sam gotowalem a przepis sciagnolem z neta i troszke urozmaicilem MNIAM
mm+
w rzeszowie sie pojawiła seria krzyżówki 0206-012000--- myslę że to dobra seria i u mnie i w sasiednich miastach takiej nie ma jeszcze więc kto wie
w rzeszowie sie pojawiła seria krzyżówki 0206-012000--- myslę że to dobra seria i u mnie i w sasiednich miastach takiej nie ma jeszcze więc kto wie
ja dzisiaj kupiłam zdrapke "super 7" za 2zł i wydrapałam 4złzawsze na plus
gg36 ale myślę także o zodiaku
witam wszystkich typuje i słucham :http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
gg36 myślę że pasko ma dobry pomysł z tym profilem dla każdej zdrapki i ocenianiem ich
mm+
ja w tym tyg. 50 w zodiaku i szy50 za pierwszym razem , es.pensja 50 za drugim razem , w keno 5/6, wczoraj w mm 6/9 i drobniejsze wygrane też były
ja w tym tyg. 50 w zodiaku i szy50 za pierwszym razem , es.pensja 50 za drugim razem , w keno 5/6, wczoraj w mm 6/9 i drobniejsze wygrane też były
michalexx
ja w s7 ani razu 4zł nie trafiłem; 2 ,7 ,14zł wiele razy
ja w s7 ani razu 4zł nie trafiłem; 2 ,7 ,14zł wiele razy
wracam
http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
Żelko..trzymajcie się
http://moli.wrzuta.pl/audio/7Vrn5Y6z2qA/polskie_seriale_-_wojna_domowa_-_tak_mi_zle_tak_mi_szaro
Żelko..trzymajcie się
Żelka nie wiesz jak Wy kobiety to powinniscie wiedziec takie rzeczy
Żela powiedz ze jak nie bedzie pyz to bedzie Cie ciagle bolała glowa