Wpisy 1 056 991 – 1 057 090
12 sierpnia 2012 16:46 → 12 sierpnia 2012 17:10, 100 wpisów
torsan ja jak grałem w trójki to dość często wygrywałem 3/3 raz miałem 3/3 z plusem a drugi raz dałem 3/3 bez plusa a plus by był od tej pory gram z plusem bo różnica duża jest między 54 złote a 214 złotych
scolls ale mnie na łeb bijesz ja gram +/- 11 lat i najwiecej to 50 zł
tak się mowi ale jak się wezmie kupon to ciężko przed losowaniem 3/3 wytypowaća po losowaniu te cyferki takie oczywiste
Krysieńka
a moim minusem jest to że nie jestem cierpliwy i ciągle zmieniam sposoby grania
trisetum z jednej strony to moze nie masz daru ale z drugiej to moze jeszcze wszystko przed Tobą
michellex 3/3 to jeszcze a na przykład 7/7 to dopiero trzeba główkować
trisetum
szukaj gdzieś na śląsku tej starej ex. pensji i 196tyś. wpadnie
szukaj gdzieś na śląsku tej starej ex. pensji i 196tyś. wpadnie
michellex tak na chybił trafił ale gram tylko na 10 liczb z plusem jeden zakład
------
----------------------
Losowanie sobotnie lotto.de i lotto.pl
Wyniki.. .
1. Lotto.de >> 1,2,3,20,47,49.
2. Lotto.pl >> 1,3,8,41,42,49.
----------------------
Losowanie sobotnie lotto.de i lotto.pl
Wyniki.. .
1. Lotto.de >> 1,2,3,20,47,49.
2. Lotto.pl >> 1,3,8,41,42,49.
agatkaa
krysieńka
a jest u ciebie może zdrapka ex. pensja- poprzednia esycja?
a jest u ciebie może zdrapka ex. pensja- poprzednia esycja?
scolls zależy co masz na myśli
jeśli o grę to kiepściutko ciągłe oboki nawet pewniaczki nie wchodzą
a jeśli o synka to wszystko super
jeśli o grę to kiepściutko ciągłe oboki nawet pewniaczki nie wchodzą
a jeśli o synka to wszystko super
aagatkaa...żebym ja wiedziała to już bym plecak na hawaje pakowała
Miachalinko jak mieszkalem w pl od 28 lipca 1994 roku kazde losowanie duzego i expresa min.jeden zaklad stale cyfry i dodatkowo zalezy jak stalem z kasa
krysienka najwazniejsze ze Antoś (dobrze pamietam prawda)dobrze sie chowa reszta to mniej wazne
Majwoj.. .
krysieńka i to najważniejsze a o wygrywanie w TS-ie nie martw się jeszcze u ciebie padną duże wygrane tego tobie życzę z całego
scolls...ale stałe cyfry niee?a wiesz, że prawdopodobieństwo że one w końcu poadną to dobre 100lat?
Scolls.. .
Mała.. .
michellex tak zawsze te same i dodatkowe z rozymi kombinacjami,systemami co tylko mozliwe
WN
WN
scolls dobrze pamiętałeś jak na razie wszystko jest dobrze a już jutro skończy 2 miesiące moje małe kochane
torsan...i dobrze, nie ma przepisu na wygraną, wystarczy jedno losowanie 10/10 i
gg.. .
-----
-----
michellex
to jak utrafic mnie sie wydaje,ze powinna pasc a wyskakuje inna
to jak utrafic mnie sie wydaje,ze powinna pasc a wyskakuje inna
Krysiu ja proponuję 6 oraz 36 liczby które mam na kuponie a się nie zmieściły wczoraj żeby dać mi 10/10 a myślę że przyjdą
100 lat to chyba mało,jak sie podzieli ilosc losowan przez 100 lat i porowna z prawdopodobienstwem to zabraknie i to duzo
Krysiu a jak strona którą tobie podałem
multi...a te foto kuponiku w profilu puszczonego na kilka losowań to chybił?
Tomku mam ja zapisaną ale niestety nie miałam czasu tam zajrzeć ale raz byłam i troszke sobie poczytałam
dzieki za cyferki na wieczór coś wybiorę
dzieki za cyferki na wieczór coś wybiorę
multi multi plus...
majwoj
tylko 54 ojro płacą- jak na de to słabo
to tak jak u nas czasem 36zł
tylko 54 ojro płacą- jak na de to słabo
to tak jak u nas czasem 36zł
michellex tak zgadza się to ten kupon gdzie miałem wczoraj 8/10 na chybił trafił on chodzi do wtorku do wieczora
zela..tak kiedyś tanczyłem z kobitem ..a teraz ty z 13maxem tak ja
ja na razie idę na mapki i na typowania...
mam nadzieję,że zdążę jeszcze wrócić na czat
jackwar
mam nadzieję,że zdążę jeszcze wrócić na czat
jackwar
majwoj23 tak samo cienko placa w Eurosach za np.4+2 liczy sie tylko 6/7 lub 7/7 reszta to ochlapy a i tak cieżko trafic
Krysia nie ma sprawy jak mogę to pomogę w typowaniu liczb w końcu wszyscy chcemy wygrać a na multipasko.pl to jedna wielka rodzinka lotto a rodzina sobie pomaga
multi multi plus 1984 tak nie wiele brakowalo do tej przynajniej 9/10 a roznica w kasie byla by ogrmna
scolls
gg36
Krzysio na nasz ślub zaprosimy specjalnie dla Ciebie gołe pączki i tyłeczki i będziesz mógł potańczyć i fotki z nimi robić
miedzy 7/10 a 8/10 to nie wielka roznica ale juz miedzy 9/10 o juz przepasc
michellex tak gram kazde losowanie Euromillions i lotto w lutym nie wyslalem swoich cyfr ktorymi gralem w pl i kolo nosa poszlo milion pln
multi...ja poluje na 10/10 plus bonusikw czw. wystarczyło jedna w prawo i jedna w dół
albinlotto to prawda ale jestem zadowolony że chociaż 8/10 trafiłem teraz tylko mówię jestem zawsze o krok to może nie długo coś się trafi grubszego choć wolę nie zapeszać
jackwar
jackwar
michellex tu masz moj watek na forum przeczytaj sobie watek z 6.04 nie bede tu powtarzal,za duzo by pisac
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
multi...nieszcześcia chodzą parami taka szczęścia niekoniecznie
gg36..ja tak myśle nie bedzie jeszcze spadnie 10/10 michellex ...tak kiedyś mówiłem wczoraj i nic
zelaak..
zelaak..
michellex wczoraj ja też miałem jedną obok ja miałem 6 a było 5 a ta druga to już była dalej
krzysio
nie znasz dnia ani godziny kiedy 10/10 padnie-- ale trzeba pukon wysłać
nie znasz dnia ani godziny kiedy 10/10 padnie-- ale trzeba pukon wysłać
michellex różnie to bywa ale szczęście nieraz też chodzi parami tylko trzeba je nieraz wyczuć