Wpisy 1 056 891 – 1 056 990
12 sierpnia 2012 15:48 → 12 sierpnia 2012 16:46, 100 wpisów
michellex dzięki
Krzysio całą wideotekę mu wykasowałam dwa tygodnie to robiłam i udało się
torsan spójrz dobrze na mój profil i dział najlepiej typuje w okresie do tabelą typowań tam miałem pierwszą 8/10 a za trzy dni 7/10 z plusem ale na innych liczbach możesz kliknąć to zobaczysz czyli ogólnie mówiąc ogólnie 8/10 teraz miałem 2 raz nie ukrywam strona multipasko.pl przynosi mi szczęście dawniej było słabiej u mnie z wygranymi
zelaa...wczoraj w nocy nic nie dałem ootoo wwxx .scols tak czeka chce koniom ..
michellex plusa miałem zaznaczonego zawsze go teraz zaznaczam ale go nie trafiłem
michellex już drugi raz plusa nie trafiłem w przypadku 8/10
scols ...ja juz nie pozyczę renia...moze nie chce mnie
dzisiaj na 22:15 wysłałam dwie piątki na 3 kuponach x2zobaczymy
wiecie jak wleci 5/5 to nie mam zamiaru do Poznania po wyplate jezdzic
torsan to też ładnie
Żela no martwie sie o te zwierzaki i mu nawet podeslalem wczoraj takie linki z paniami co sam napisal cycki i okulary prawda krzysio
michellex mówią nieraz że plus się nie opłaci lepsza stawka ale ja uważam że jeżeli plusa trafisz to szybciej wygrasz przy małych wygranych a przy większych trafieniach masz o wiele więcej kasy niż ze samą stawką bez plusa
teraz znikam ..połączam drugi twardy dysk ..zaraz pokazę foto dotykałem tyłka na zabawy
torsan nie martw się jeszcze nie raz poczujesz smak wygranej
ostatnio grałem na 8/8 z ch/t ale trafiłem pare razy 5/8 i 4/8 i przestałem tak grać
torsan mój sposób jest dobry lecz jeszcze godny dopracowania a mianowicie muszę jeszcze wyczuć bardziej miejsce i czas zawarcia zakładu
multi... no przy małych stawkach ten + ratuje, że się chociaż kasa zwraca, a przy dużych bezpieczniej jak dla mnie x2 jak juz 5zł wydaje bo jest pewne, a + nie zawsze wpada
mam pytanko rejestrujecie Loteriady? ja juz mam 350 kuponów zarejestrowanych i nic
dobrze że rejestracja za darmo, ale mimo to nie chce mi sie juz tego wprowadzać
michellex no tak tego nigdy nie wiesz czy wpadnie ale tak przykładowo jak zagrasz na 10 liczb i trafisz 8/10 z plusem to wygrałeś 1520 złotych a bez plusa 1040 złotych czyli jesteś stratny a i tak grasz za 5 złotych przeliczyłem że plus się najbardziej opłaci i przy małych i przy dużych trafieniach
michellex choć do niczego ciebie nie namawiam zrobisz jak chcesz
juz wystawione foto w profilu i znikam powoo
michellex ja rejestruję ale bardziej dla picu
michellex ja by było coś płatnego w loteriadzie to tego gówna bym nie rejestrował a że loteriada jest bezpłatna to dlatego ją z głupoty rejestruję
multi...no tak żeby to wiedzieć ja w czw. miałam 8/10 i bez plusa weszło, ale dzieki stawce x2 1040zł, zamist 520zł
krzysio tyłeczka fajna ciekawe czy skonczylo sie tylko na dotykaniu
michellex to teraz w czwartek miałeś 8/10?
trisetum 8/10 w realu a 5/5 niestety tylko w profilu
multi...no to masz tak jak ja z ta loteriada, rejestruje bo za darmo, a kupony i tak leża więc co szkodzi, chociaż jak widze to przepisz z obrazka
multi multi plus....michellex to jest kobita ..ok
multi... tak mam w profilu foto, ale po wypłacie, bo przypomniało mi się jak mi kupon zabrali
michellex to prawda wymogów pełno szczególnie jak typuję przez telefon to aż mnie nieraz ponosi z tym rejestrowaniem
scolls-http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20100217-22/
michellex przepraszam że pytam ale jesteś kobietą bo nieraz jak ktoś nie napiszę swojego imienia to mam problem a to przepraszam za pomyłkę
michellex gratuluję 8/10
multi multi plus....ja uwazam michellex młoda cycka
Michalinko musisz krzysiowi wybaczyc bo to jest krol zboczkow i on tak zawsze ma ze mysli tylko o cyckach
michellex już się tobie wpisałem w twojej księdze gości
krzysio744 ty tylko o cyckach
michellex ok
torsan...od maja dosyć czesto puszczam ale tylko mm, a kiedyś tez grałam ale to raz na jakiś czas
michellex a ile najwięcej wygrałaś?
multi... kiedyś jak puszczalam tylko 10/10 to 2 razy mi wleciało 7/10 i 7/10z plusem, a w czerwcu 3 razy 5/5, raz 5/6, w lipcu dolina i teraz w czw.8/10x2
michellex ja dawniej też grałem różnymi sposobami ale uznałem że najlepiej grać na chybił trafił a te małe sukcesy co teraz mam to po zarejestrowaniu na multipasko.pl przedtem było cienko jak trafiłem 7/10 to kilka lat była bieda w trafnych wynikach a 8/10 to tylko w marzeniach miałem teraz to co innego poluję na 9/10
michellex jak na tak krotki okres czasu to wyniki musze przyznac rewelacyjnewidac mas szczescie,ja gram od 18 lat i najwiecej wygralem 1500 pln
michellex to ładnie
multi-ja też grałem wieloma sposobami 10/10 8/8 7/7 3/3 grałem ale każdy sposób padł wkońcu