Wpisy 1 054 384 – 1 054 483
10 sierpnia 2012 12:34 → 10 sierpnia 2012 14:06, 100 wpisów
scols..dla ciebie www
-----
http://www.iv.pl/images/30326562402484893654.gif
-----
-----
http://www.iv.pl/images/30326562402484893654.gif
-----
Scolls.. .
Żartowałem.. .Hihi.
Żartowałem.. .Hihi.
toja..
Toja.. .
WN nie jest to dla mnie niestety oplacalne gdyz tylko ja ponosze koszty a typowania sa nieskuteczne,zaczynam liczyc tylko na siebie z ewentualnymi malutkimi wyjatkami
Toja.. .
WN stara zasada: "Umiesz liczyc,licz na siebie" i z tego co widze to w tym przypadku sprawdza sie w 99%
jackwar ja mam pomysla na lotto nie gram w realu ale podpatrzylem dzis konkurencje i zatypowalem 12 w profilu,skutecznosc podobno 59% na zwrot zobaczymy
Scolls.. .
Ja nie wierze w ...umowy słowne, choć według prawa sa umowami zawartymi zgodnie z prawem, i można dochodzić swoich należnośći, gdy druga strona śię nie wywiąże z umowy.. .
Ja nie wierze w ...umowy słowne, choć według prawa sa umowami zawartymi zgodnie z prawem, i można dochodzić swoich należnośći, gdy druga strona śię nie wywiąże z umowy.. .
Torsan.. .
WN ja mysle ze w tej sytuacji gra warta jest swieczki poniewaz 10% to jest bardzo duzo kasy i warto wynajac prawnika i mysle ze np za 50/50 dalo by rade te pieniadze "wyciagnać" ja ze swojej strony pisalem ze jesli ktos trafi to odpale te 10% nie wiem jak inni do tego podchodza ale ja gdybym komus podal a ten ktos by trafil i bylaby taka umowa to bym walczyl o te pieniadze
scol...ludzie mają sprawy jak chcecie mini albo lotto ..jak przeegroć ja nie pasuję dla mnie czuje karwa nie idzie trafiać ..wole tylko MM ok nic wiecej
Scolls.. .
Teraz piszę poważnie.. . Liczby można wytypować łatwo, gorzej jest...wytypowac te dwie szczęśliwe gwiazdki.. .
Teraz piszę poważnie.. . Liczby można wytypować łatwo, gorzej jest...wytypowac te dwie szczęśliwe gwiazdki.. .
Scolls nie palę{{klaps}nie będę mojej dzidzi truć takim świństwem
Scolls.. .
Ja jak będę podawał Tobie liczby, to do wysłania będzie aż...JEDEN zakład.. .
Ja jak będę podawał Tobie liczby, to do wysłania będzie aż...JEDEN zakład.. .
zela..mówię moje powazne juz wszystko ogolone rur a ty
WN za 5 tez juz w miare dobrze placa ostatnio bylo 40 tys Ł czyli 200 tys pln jesli jestes pewny 5 to mozna wyslac 11 kuponow z kombinacja np. 1 i masz 6/7 a to juz jest powazna kasa
WN powiem szczerze ze chyba jako jedyny na MP typujesz ze snu (oczywiscie oprocz mnie ) i wiem jak to trudno zrobic ale wiem ze jest to metoda skuteczna jesli chodzi o max wygrana nie jakies np.2/2 czy 3/3
zela ,,,,jak przed wojną kazdy ludzie ludzie byly małpy i brzydki wygląd tfuu ..teraz nowocześsne łyso naga
Wszystkich, których jeszcze dzisiaj nie witałam
Wpadłam tylko na chwilę bo mam kontrolę projektu unijnego i chodzimy na wysokości lamperii.
scolls
Cyferki z snu 21,25,30,15 mam nadzieję, że będą przydatne i znikam bo szefowa wzywa
Wpadłam tylko na chwilę bo mam kontrolę projektu unijnego i chodzimy na wysokości lamperii.
scolls
Cyferki z snu 21,25,30,15 mam nadzieję, że będą przydatne i znikam bo szefowa wzywa
Scolls.. .
Kilka lat temu udało mi wytypować do lotto ...SZÓSTKĘ w 9 liczbach.. . Szkoda, że nie wysłałem.. .
Wystarczyło wysłać JEDEN zakład na 9 skreśleń.
Kilka lat temu udało mi wytypować do lotto ...SZÓSTKĘ w 9 liczbach.. . Szkoda, że nie wysłałem.. .
Wystarczyło wysłać JEDEN zakład na 9 skreśleń.
Wn ja mam na dzis typy do Euro ale takie "mgliste" we wtorek mialem bardziej oczywistei byl wynik 4/7 dwie nastepne liczby po przeanalizowaniu "moglem" prawidlowo wytypowac natomiast jedna poszla w pi*****u
Scolls.. .
Poczwiczę sobie typowanie liczb do Euromilionów.. .
Poczwiczę sobie typowanie liczb do Euromilionów.. .
Znikam.. .
Będę póżniej.. .
Będę póżniej.. .
Scolls.. .
scolls..ty cały czas marzyciel widzisz tam i u mnie ..nie dla wszyscy wygrooć
mysle ze tym razem wpadnie duzo niskich cyfr od 1 do 20 tzn.conajmniej 2
krzysio juz raz mialem milion w zasiegu reki tylko nie wyslalem moich cyfr to mysle ze skoro jest takie przyslowie: co sie odwlecze to nie uciecze to pora na grubsza wygrana moze wlasnie dzis
Witam wszystkich,
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
14 widze ze cyfra ktora najczesciej wpada ale mysle ze sobie teraz odpocznie co do 45 to
scols...jak mnie nie było bobo i do terazx jestem dzidek juz ..tak mój tata od dawno do teraz trafił lotto tylko do 4/6 ..wiecej nie moze
zreszta pwoem szczerze tak jak pisalem wczesniej odpuszczam sobie logiczne typowanie cyfr bo jest to sposob malo skuteczny wedlug mnie
krzysio bo tak jest graja miliony wygrywaja jednostki i na tym to polega a kazdy wierzy ze moze jemu sie przytrafi byc tym wybrancem losu
IV runda eliminacji Ligi Europejskiej:
Śląsk Wrocław-Hannover 96
Legia Warszawa-Rosenborg Trondheim
Śląsk Wrocław-Hannover 96
Legia Warszawa-Rosenborg Trondheim
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
torsan gralem w pl w profesjonalu ale nigdy nic nie wygralem zawsze mialem jedna wtopke i caly kupon do kosza
andromeda...jak gała nie wróci tam na czacie ...albo chodz tuu baw się z kim facetem
scolls-no najgorsze są te wtopy po jednym meczu mam całe pudełko takich kuponów co po jednym meczu pozamiatało
scols..tak wiem..ona łobuzka zawsze lubi ukrywa tuu
scols....zapytaj ..panie torsanie ..wie ona jest tam druga strona www na czacie
andruha...
scols ..jak rośnie spermmoo ..jeszcze urośsnie 20 cm rur
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,05,08,11,25,28,35,37,39,41,48,54,55,62,64,70,72,73,74
Plusem jest liczba: 39
03,04,05,08,11,25,28,35,37,39,41,48,54,55,62,64,70,72,73,74
Plusem jest liczba: 39
zelak..wiedziałaś 3 cm
ja nic nie myśle
ja nic nie myśle