Wpisy 1 054 484 – 1 054 583
10 sierpnia 2012 14:07 → 10 sierpnia 2012 18:55, 100 wpisów
zela...hmm 33 cm..zaraz ide jeszcze raz mierzę sam z metrówka
zelak ..tylko murzyn kolor czarne od 33 do wiecej ..europa zawsze prawie 20 cm
dobra juz znikam..
6/7 trafiłem
torsan
scolls
scolls
jeszcze plusa nie dałem,a byłby
wygranym
mirnam-dzięki
zela..jesteś młoda ładna i tak smutno bez facetem 13maxa
i znikam...

i znikam...Dopisano wygrane multi multi
noi do du...to losowanie ... Albo do dupy wytypowalem ... Moze wieczorem los sie usmiechnie
ciekawe czy te internetowe strony co sie gra sa wiarygodne i wyplacalne
krzys3355 osobiscie bylbym ostrozny,przede wszystkim radze zapoznac sie z regulaminem
krzys3355 pewnie ze nikt by nie gral tylko ze jak ktos trafi tak jak dzis 148 mln funtow to myslisz ze nie przyjdzie mu do glowy zeby odebrac wygrana i zwinac interes a do konca zycia plazowac pod palmami"na szczescie" prawdopodobienstwo wygrania tak duzych pieniedzy jest minimalne i nie masz sie co przejmoac tylko graj bo mysle ze do kwoty powiedzmy kilkudziesieciu tysiecy funtow to raczej wypalca czyli np. 6/7
w afryce jest ungabunga.lotto kupon kosztuje 3 kozy
jakie typy na wieczur ? Moze 69,70,71
co tam scolls porabiasz
http://gwizdek24.se.pl/londyn-2012/skandal-w-olimpijskiej-sztafecie-kamil-budziejewski-zaluje-tego-co-sie-stalo_273122.html
witam wszystkich
sam nie wiem czym dziś grać
totolotek buja my mu wszystko on nam ch...a
sam nie wiem czym dziś grać
totolotek buja my mu wszystko on nam ch...a
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
to ja wczoraj w lotto nie grałem ale puściłem multi gdzie miałem 4 liczby z lotto - chyba mi się gry pokręciły, zresztą obstawiałem te liczby z lotto wcześniej i mogłem się przezbroić na lotto a multi odpuścić no ale.....wyszło jak zwykle
06-10-16-22-27-31-54-67-72-79
06-10-16-22-27-31-54-67-72-79
keno 5/6 o 9.40; 1,11,19,57,59,70--franca 1 nie wlazła
w drapkach porażka na 5 krzyżówek 1x3zł
witam mam pytanko dlaczego na multipasko nie można typować 6/6, 7/7, 8/8, 9/9 hm?
gg36 no to gratulacje choć trochę ich skubnąłeś choć druga strona medalu jest pewno taka że jakbyś wygrał choć tyle coś do tej pory w TS wsadził to byś zaniemówił
michellex jak nie można? dawaj je tu na forum a potem przypomnij nr wpisu jak coś fajnego wymyślisz.
Bez sensu robić tyle rankingów jak ciężko 5/5 trafić a co dopiero więcej
Bez sensu robić tyle rankingów jak ciężko 5/5 trafić a co dopiero więcej
nie wiem ale ostatnio coś ch/t jest tylko na chybił ani 2 zł nie da się ugrać - przynajmniej ja to tak mam od maja chyba....
codee w ostatnich 3 dniach wygrałem w drapkach i mm i keno ponad 220zł przy koszcie ok. 40zł
Codee hehe no z jednej strony tak, ale z drugiej jak wleci 5/6 czy 6czy7/9 to by w historii było, a tak nie ma śladu
gg36 to życzę Ci aby dobra passa Cię nie opuszczała i dała 10/10 z plus stawka 10 - marzy mi się aby ktoś tak TS oskubał.
Myślę że jakby taki myk 5 razy w miesiącu to prezenterzy by w bieliźnie występowali
Myślę że jakby taki myk 5 razy w miesiącu to prezenterzy by w bieliźnie występowali
michellex..tu wszyscy wiedzą nic nie przejmuj typować np takze 6/6 albo 7/7 albo inne
widzisz w profilu
widzisz w profilu
coode
aż tak źle nie jest; wygrane z drapek pokrywają mi porażki na mm
aż tak źle nie jest; wygrane z drapek pokrywają mi porażki na mm
Codee 10/10 + X40 to by dopiero bolalo TS
gg36
majwoj23