Wpisy 105 276 – 105 375
7 kwietnia 2010 21:57 → 8 kwietnia 2010 16:43, 100 wpisów
Prawdopodobnie nie da się zmienić świata i zawsze będzie w nim pełno łobuzów,ale można zrobić codziennie jeden dobry uczynek i mieć swój wkład w dobro.
Nie zapominam sprawdzać jak stawiają liczby inni,a tradycyjnie trzy osoby:kazet44,piwko i tropiciel.
kulkomaniak >>> nawet nie wiesz jak się cieszę,że Cię czytam.
Normalnie stęskniłam się za Tobą i Twoją ekipą ( klarak,porucznik skryba i całą resztą )
Tak dzisiaj nawet sobie myślałam,że co się z wami stało,że ni widu,ni słychu :P
Witam się serdecznie zatem w naszym zacnym gronie :):):)
Normalnie stęskniłam się za Tobą i Twoją ekipą ( klarak,porucznik skryba i całą resztą )
Tak dzisiaj nawet sobie myślałam,że co się z wami stało,że ni widu,ni słychu :P
Witam się serdecznie zatem w naszym zacnym gronie :):):)
no moja 50
za 50zł wpadła
hi hi
jescy tylko
BORDEAUX MÓGŁ BY WYGRAĆ
NIO NIO MU - NARAZIE NA KOLANACH HI HI
za 50zł wpadła
hi hi
jescy tylko
BORDEAUX MÓGŁ BY WYGRAĆ
NIO NIO MU - NARAZIE NA KOLANACH HI HI
Z tego co pamiętam na piątek w JOKERZE gwarantowana pula 250 000 zł na wygraną 1 stopnia...
Trafiłem 2(dwa)złote.Ten nieprawdopodobny sukces zawdzięczam bałwanowi,i teraz z tego powodu jestem bardzo zadowolony.Kupon popsuła mi liczba 14,bo licho kazało mi stawiać 13.Koszmar.
WESOŁY na pewno wygra,i dociągnie ten wynik do końca.Ja też chcę żeby wygrał,wprawdzie dałem z podpórką 10 ale wolę wygraną.Jeszcze 2 meczyki i troche mi sie chumor poprawi.Pozdrawiam
przełamałem dziś kompleks pani Rusieckiej wkońcu laska wylosowała moje numery
Olać Jokera .....
Wesoły , Slavo Gratulki mieliście nocha ;)
Madzia Chodzi Ci o to, żeby kulkomaniak znów się do Ciebie przypieprzył? Dawno nie było zadymy? Teraz widać kto tu prowokuje.
Madzia Chodzi Ci o to, żeby kulkomaniak znów się do Ciebie przypieprzył? Dawno nie było zadymy? Teraz widać kto tu prowokuje.
LE
TO KASA TROCHE WPADŁA
NO TROSZECZKE CIERPLIWOŚCI HI HI
GŁOWA MAŁA
POZDRAWIAM
TO KASA TROCHE WPADŁA
NO TROSZECZKE CIERPLIWOŚCI HI HI
GŁOWA MAŁA
POZDRAWIAM
Torsan gratki ;) na Twoim miejscu umówiłabym się z nią na kawę ;)))
Liczba 13 dochodzi do rekordu niewylosowań,czyli jak ją wypuszczą to będzie chyba jakiś dziwny układ liczb.
Boję się przetracić wygrane 2(dwa)złote.Chyba jutro wrzucę je do skarbonki i przetrzymam jeden dzień w środku.
Wpadłem na chwilę.
Widzę, że nie mogę podawać liczb na konkretną godzinę, bo z 3/3 o 14 wypadła 1, a o 22 pozostałe dwie.
4-10-14:
a. 14 - 10
b. 22 - 4-14
Za to z 28-18-29-12 wyszła tylko 18.
Nie mam pewności, czy 28-29-12 wyjdą jutro, sądzę że 28 nie powinna.
Na jutro: 10-12-14-15-16-30.
Powinno być...powinno wg: 10-12-14-30-16-15.
Jednak skuszę się i coś tam w Mini wymyślę.
Dobranoc, pozdrawiam
Widzę, że nie mogę podawać liczb na konkretną godzinę, bo z 3/3 o 14 wypadła 1, a o 22 pozostałe dwie.
4-10-14:
a. 14 - 10
b. 22 - 4-14
Za to z 28-18-29-12 wyszła tylko 18.
Nie mam pewności, czy 28-29-12 wyjdą jutro, sądzę że 28 nie powinna.
Na jutro: 10-12-14-15-16-30.
Powinno być...powinno wg: 10-12-14-30-16-15.
Jednak skuszę się i coś tam w Mini wymyślę.
Dobranoc, pozdrawiam
SirMavins Z Twoich liczb wybrałam 18 na pewniaczka i nie zawiodłam się ;) Pięknie dziękuję za natchnienie ;)))
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Hosiu witam Ciebie serdecznie.Przełamałem pecha,a teraz nie wiem jak pomnożyć wygraną.Może zainwestować w jokera?
Kuruj się kuruj, bo wiosna zdradliwa jest.
Ciesze się, ze mogłem pomóc.
Ciesze się, ze mogłem pomóc.
Hosiu,nie wiedziałem nawet,że istnieje coś takiego jak fundusze.A bałwan domaga się swoich udziałów i chyba będę musiał zainwestować w przemysł cukierniczy,kupując tabliczkę czekolady.Pozdrawiam.
Hipo :) no nie steyty nie wesprzesz takimi wygranymi:( no chyba jeśli mówisz o lizakach :) to jasne ;)
drogi hipcio... kupon na moim profilu to dowód mojej największej wygranej 9/10 w multi. niestety nie potrafię zrobić żeby był wyraźniejszy
pozdrawiam
pozdrawiam
Vento witaj - jak tam dziś szczęście w grze ? Jesteś mniej czy bardziej POVERINO ? ;)))
hipo to zależy jakie masz potrzeby i wymagania.Jeśli nie wielkie to wystarczy tobie(tak jak mówisz czekolada;) ),a jeśli duże to zawsze z pomocą można jkaoś wypełnić lukę;)
Vento ja mam dobrego doradcę bałwana,a doradce trzeba dobrze inwestować,nie można być skąpcem.Ucz się od bałwana jak dobrze dobierać liczby.
hosiu_aja!! widzę tweoje postęty w nauce Włoskiego :).hosiu nie gram
! a jedynie kibicuje co niektórym(noooooo wiesz o kogo mi chodzi :)
! a jedynie kibicuje co niektórym(noooooo wiesz o kogo mi chodzi :)
dzięki hipcio... nie obraziłabym się gdyby znów się do mnie uśmiechnęło :-)
Mi się dawniej udawało trafiać jedynie klika razy 6z7.A obecnie gorzej.
ja zawsze jak gram to wysyłam te same liczby. czasami dokładam jakiś nowy kuponik ale nie na stałe
A ja zmieniam liczby zawsze na inne,nigdy nie posyłam tych samych,może z wyjątkiem kilku razy.
Hosiu... nie dziękuję ale nawzajem :-)
Hipcio... każdy ma swoją metodę
Hipcio... każdy ma swoją metodę
Vento Włoski jest bardzo fajny i melodyjny, ale te rodzajniki O buuuu :( Kiedy ja to wszystko przyswoję ? Często jeżdzę do Włoch na nartki i zależy mi żeby jakoś się dogadywać Najważniejsze już wiem : ho fame - Pronto la cena ;)))
Najbardziej mnie zaskoczyło,że przytrzymali jeszcze dzisiaj liczbę 13.
Jak widzisz hipciu można jednak wygrać 9/10 :) Idziemy lulać a jutro może i my trafimy cuś na ten kształt.
Dobrej nocki ;)
Dobrej nocki ;)
hosiu_ diabeł nie jest taki strasazny jak go malują ;) ,nauka jezyka to często kwestisa samozaparcia i tej żyłki do odkrywania czegoś nowego
hosiu dasz rady,jeśli mogę tobie doradzić to staraj się czytać i próbować nawiązywać bezpośrednie kontakty w Włochami. Jeśli chodzi o mnie to ja nauczyłem się Woskiego na polu bitwy(czyli w banku,na poczczie,płcąc rachunki ) i nic tak jak ta lekcja przetrwania mnie nie nauczyła języka( i nietylko)
hosiu dasz rady,jeśli mogę tobie doradzić to staraj się czytać i próbować nawiązywać bezpośrednie kontakty w Włochami. Jeśli chodzi o mnie to ja nauczyłem się Woskiego na polu bitwy(czyli w banku,na poczczie,płcąc rachunki ) i nic tak jak ta lekcja przetrwania mnie nie nauczyła języka( i nietylko)
Dobrej nocy Hosiu.Widzę,że nie widać Lily,ktoś chyba próbuje hipnozy.
hosia_quando ai fame devi mangiare con Lila ;) questa siniora cuciana benissimo(lei fa piatti da ogni parte del mondo ;)
Masz rację Vento. Ja też uczyłam się angielskiego w Stanach. Na początku bałam się zapytać o godzinę, po roku sama zaczepiałam ludzi żeby pogadać. Grunt to samozaparcie, upór i siła, żeby się przełamać...:)
hosiu nie tylko ten błod ale signiora a nie siniora ;) dwa lata mija jak widzałem Włoch, a po drugie to często mi się zdzrza walnąć gafe ale sama wiesz o co chodzi :)
Jasne Vento pytałam tylko tak, żeby być pewną, ze o to samo nam chodzi ;)
Klarak - Nocny ptaszek z Ciebie - sówka czy puszczyk ? ;DDD P Ja idę lulać. Jutro też jest dzień i.....noc ;)Co gorsza muszę wcześnie wstać ;(((
dobranoc Wszystkim
dobranoc Wszystkim
tygrysico :) na ogół jesteście bardzo tolerancyjne i chyba nie gniwasz się na moją ortografie :).Ok. ja idę się kłaść i życzę kolorowych, przede wszystkich pienieżnuych snów ( wezmę od Lily) papatki:)
Nie mam czasu do popołudnia, więc zostawiam te liczby, które podałem wieczorem:
"10-12-14-15-16-30.
Powinno być...powinno wg: 10-12-14-30-16-15."
Pozdrawiam
"10-12-14-15-16-30.
Powinno być...powinno wg: 10-12-14-30-16-15."
Pozdrawiam
>>>tomcio-jeśli grasz tak ryzykowne kursy, to może spróbowałbyś grać 3z5, 4z5 ????
bo analizował wczorajsze typowanie jaki i poprzednie duzo masz z 1 błędem, nie warto spróbować j.w.
pozdrawiam
bo analizował wczorajsze typowanie jaki i poprzednie duzo masz z 1 błędem, nie warto spróbować j.w.
pozdrawiam
emeryt >>> to co jest w temacie kogucika to są tylko typowania na sucho.
Jak sam pewnie zauważyłeś są to zdarzenia z Totomixa a ja tam NIE GRAM.
Jeśli juz coś zagram to w bet365 bo są lepsze kursy i więcej zdarzeń do wyboru.
Zobaczmy wczorajszy treningowy kupon:)
20.45 /// 4058 Bordeaux-Lyon LB 1,5 2 1.25 ------1:0
20.45 /// 4143 Manchester Utd.-Bayern M. obie druż. SN 1 1.65 +++3:2
19.00 /// 944 Dynamo Dresden-Dortmund II 1 1.75 ++++3:2
18.45 /// 2331 Wohlen - Locarno LB 2,5 2 1.45 +++++3:1
19.00 /// 990 Marseille-Sochaux 1/2 1 1.75 +++++3:0(2:0)
AKO: 9.15
I jak widac zabrakło jednej bramki w meczu Bordeaux.
Weźmy system 4z5 = 5 kombinacji = 5 jednostek
Trafione 4 mecze czyli
1.65 x 1.75 x 1.45 x 1.75 = 7.32 x 0.9 (Totomix) = AKO 6.58
6.58 - 5 jednostek = 1.58 jednostki NA CZYSTO.
Takze jak sam widzisz nawet przy takich duzych i ryzykownych kursach zysku jest mało bo czy ktoś postawiłby
100zł jako jednostkę czyli 500zł za kupon?
Chyba nie.
Wygrałby tylko 158zł na czysto.
Systemem 3z4 czy 3z5 czy 4z5 to musisz mieć minimum 2 mecze z kursem ponad 2.00 luib równo 2.00 tak jak wczorajszy mecz Aberdeen który podawałem.
20.45 /// 2372 Aberdeen SN1 1 2.10 - duży kurs ale ryzykowny typ +++++3:1
Ryzykowny okazał się trafiony bo Aberdeen strzelił tą bramkę:)
Jak sam pewnie zauważyłeś są to zdarzenia z Totomixa a ja tam NIE GRAM.
Jeśli juz coś zagram to w bet365 bo są lepsze kursy i więcej zdarzeń do wyboru.
Zobaczmy wczorajszy treningowy kupon:)
20.45 /// 4058 Bordeaux-Lyon LB 1,5 2 1.25 ------1:0
20.45 /// 4143 Manchester Utd.-Bayern M. obie druż. SN 1 1.65 +++3:2
19.00 /// 944 Dynamo Dresden-Dortmund II 1 1.75 ++++3:2
18.45 /// 2331 Wohlen - Locarno LB 2,5 2 1.45 +++++3:1
19.00 /// 990 Marseille-Sochaux 1/2 1 1.75 +++++3:0(2:0)
AKO: 9.15
I jak widac zabrakło jednej bramki w meczu Bordeaux.
Weźmy system 4z5 = 5 kombinacji = 5 jednostek
Trafione 4 mecze czyli
1.65 x 1.75 x 1.45 x 1.75 = 7.32 x 0.9 (Totomix) = AKO 6.58
6.58 - 5 jednostek = 1.58 jednostki NA CZYSTO.
Takze jak sam widzisz nawet przy takich duzych i ryzykownych kursach zysku jest mało bo czy ktoś postawiłby
100zł jako jednostkę czyli 500zł za kupon?
Chyba nie.
Wygrałby tylko 158zł na czysto.
Systemem 3z4 czy 3z5 czy 4z5 to musisz mieć minimum 2 mecze z kursem ponad 2.00 luib równo 2.00 tak jak wczorajszy mecz Aberdeen który podawałem.
20.45 /// 2372 Aberdeen SN1 1 2.10 - duży kurs ale ryzykowny typ +++++3:1
Ryzykowny okazał się trafiony bo Aberdeen strzelił tą bramkę:)
Dzień Dobry
spotkałem dziś w kolekturze Jokera
a imię jego 34
pzdr
PS
podobno dziś dość często przedstawia się także jako "13", wspominały mi o tym dwie osoby
spotkałem dziś w kolekturze Jokera
a imię jego 34
pzdr
PS
podobno dziś dość często przedstawia się także jako "13", wspominały mi o tym dwie osoby
i gdzie są Ci kibice Manchasteru? hehe widze że tylko ja byłem za Bayernem
Pasko....jak to jest z tym JOKEREM a raczej z jego typowaniem na Twojej stronie?Te 4 liczby też muszę podać czy tylko JOKERA? Pozdrawiam serdecznie:P
Od lat kibicuje Bayernowi i Manszaftowi. A wczoraj na prywatnych zakładach zarobiłem sporo kasy. Pozdrawiam.
torsan
Fani Man U to przełkną;]
Było 3-2 dla Manchesteru.Od 50 min grali w dziesiątkę.Sędzia drukarz tak się podniecił w pierwszej połowie,że dał kartkę młodemu chłopakowi,moim zdaniem niesłusznie.Na takim poziomie rozgrywek i o taką stawkę,sędzia powinien miec nerwy ze stali !!!!
Fani Man U to przełkną;]
Było 3-2 dla Manchesteru.Od 50 min grali w dziesiątkę.Sędzia drukarz tak się podniecił w pierwszej połowie,że dał kartkę młodemu chłopakowi,moim zdaniem niesłusznie.Na takim poziomie rozgrywek i o taką stawkę,sędzia powinien miec nerwy ze stali !!!!
torsan
Czat nie działał wcześniej i nie miałem Ci jak odpowiedziec na "zaczepki"
Czat nie działał wcześniej i nie miałem Ci jak odpowiedziec na "zaczepki"
slavo-oglądałem i sędzia wcale nie drukował to Bayern był lepszy i wygrał angole byli pewni siebie przy 3-0
Chcę papu!
Witam Wszystkich :-)
płakać po MU nie będę ale sami sobie winni
a faul? napewno był a czy na czerwień tego nie wiem.....
płakać po MU nie będę ale sami sobie winni
a faul? napewno był a czy na czerwień tego nie wiem.....
Witam ponownie.
Weszła odrzucona po wtórnej analizie 28.
Z proponowanych tylko 15, i to ta, na którą wcale nie miałem ochoty.
Na 22 w MM spróbujmy tak:
42-78--80-24-8--16-46 + 19-21 (???).
Do Mini 2 zestawy:
1-17-18-23-33-36-38,
1-17-18-23-34-35-38.
Do wieczora
Weszła odrzucona po wtórnej analizie 28.
Z proponowanych tylko 15, i to ta, na którą wcale nie miałem ochoty.
Na 22 w MM spróbujmy tak:
42-78--80-24-8--16-46 + 19-21 (???).
Do Mini 2 zestawy:
1-17-18-23-33-36-38,
1-17-18-23-34-35-38.
Do wieczora