Wpisy 1 046 204 – 1 046 303
3 sierpnia 2012 20:29 → 3 sierpnia 2012 21:27, 100 wpisów
pafty krzysio niedosłyszy może chcesz się z nim zamienić, może wtedy trochę oleju z tyłka do głowy ci przejdzie
pafty..jak masz pecha to za***alaj do wróżki na jakieś odczynianie a nie smęcisz wiecznie jakiego to pecha Ty masz i jaki to Ts jest Be
pafty ..dlaczego ty tak zle zachowałeś
pafty przejdź na inny chat tam gdzie lubią jęczydusze. tam znajdziesz zrozumienie
toja ..no dzieki bardzo
jak ponarzekam i się pow***iam to może pech minie i zacznie się wygrywać a-nie tylko przegrywać
na wieczorne losowanie;41,42,43,44,45,46,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80
lila...
krzysio...nic się nie bój.Jak będę na czacie a zobaczę że,ktoś się Ciebie czepia to będzie wojna
pafty tylko dlaczego tutaj, idź pojęcz swojej mamie bo chyba tylko udajesz dorosłego a ogłady jedno wielkie ZERO
krzysio...a jak nie będzie mnie to będzie maxior a jak maxa nie będzie to zawsze ktos stanie w Twojej obronie
pafty nie ty jeden przegrywasz.Jakby tak wszyscy mieli miauczeć ro by PAsko zlikwidował chyba stronkę
lila ..wiem ...on 13max tak chce uratuje mnie ..na gg tak mówił
krzysio..ja Ciebie sama uratuję bo nie lubię obrażania ludzi jak on c*** wie a piszeJa wiem co Tobie jest a on nie i dlaczego zaraz ubliża?
krzysio...ciekawe co zrobiłby jakby mu się niedosłyszące dziecko urodziło
krzysio..ale masz powodzenie..dziewczyny walcza o Ciebie jak lwice
lila ..nie urodzenia ..jak byłem mały miałem wypadek dlatego straci wada
lila coraz więcej
na tym chacie dziwnych mówiąc delikatnie ludzi.
Niedługo odezwać się nie będzie można bo będą lecieć same przekleństwa
na tym chacie dziwnych mówiąc delikatnie ludzi.
Niedługo odezwać się nie będzie można bo będą lecieć same przekleństwa
sory krzychu nie wiedziałem otym nie przejmuj się ,każdy coś ma- nie pisał bym tak ,ale to pismo mnie zmyliło-pozdrowienia
krzysio..nie przejmuj się,różnie w życiu bywa.Nie wiemy co Nas jeszcze czeka a o NIM nie wspomnę
lila ..widziałaś foto czarno biało nk ..to jest too ok..tak wyglądam straciłem moje zdrowy i ppoowoo
ale tu brzydko jest.co mój tatko widzi w tej stronce,to nie wiem.dobranoc.
lila ..tak mało lat ..ja troche pamietam które miejscu wypadek ...nic nie mogę mówić i poowwoo
Witajcie. Hej !.
Dzisiaj przeprowadziłem próbne typowanie liczb metodą jasnowidzenia na godz. 14.
Liczby ..TS: 2, 5, 15, 16.
Moje liczby..1, 5, 15, 17. Piąta liczba nie była typowana.. .
Hej !
Dzisiaj przeprowadziłem próbne typowanie liczb metodą jasnowidzenia na godz. 14.
Liczby ..TS: 2, 5, 15, 16.
Moje liczby..1, 5, 15, 17. Piąta liczba nie była typowana.. .
Hej !
krzysio..nic nie mówJak za dużo napiszesz to potem może się obrócić przeciwko Tobie.JA wszystko wiem
yo0cocia..
Kto chce, to może sprawdzić w typowaniach 5 liczb.
Lila. Hej !
Lila. Hej !
Toja. Hej !
Piłka nożna
Dziś live:
http://www.laola1.tv/en/int/soccer/international-friendly/espanyol-barcelona-montpellier-hsc/video/333-1929-91573.html
Dziś live:
http://www.laola1.tv/en/int/soccer/international-friendly/espanyol-barcelona-montpellier-hsc/video/333-1929-91573.html
Jocia. Hej!
szybciej piszecie,niż myślicie.
ależ wy wszyscy jesteście "zadufani" w sobie.
ależ wy wszyscy jesteście "zadufani" w sobie.
sercelina he,he ..1046255. sercelina 2012-08-03 (20:50)
Hyba wzajemnie.. ,kolorowych snów życze i duzych wygranych
Hyba wzajemnie.. ,kolorowych snów życze i duzych wygranych
kupiłam EX ,Pensje nowej edycji..o tym samym numerze..004 ..i nic nie było
Nie rozumiem..dlaczego seceina marnuje swój cenny i zadufany czas.. piszac na brzydkiej stronce
jocia..no ja właśnie tez nie rozumiem i tak się zastanawiam kto tu jest taki zadufany w sobie?