Wpisy 1 046 304 – 1 046 403
3 sierpnia 2012 21:27 → 3 sierpnia 2012 22:06, 100 wpisów
sercelina.....to zakamuflwana opcja....zwykłej
hejka wszystkim
hejka wszystkim
Lila
Jocia
Jocia
koledzy
hej lilcia,jocia,toya i pozostali zagrałem7/7
73,75,76,77,78,79,80hehehe liczę że 70tki się wysypią
73,75,76,77,78,79,80hehehe liczę że 70tki się wysypią
dzis pierwszy raz d miesiecy nie zagrałem
nie mialem jak. czasu
nie mialem jak. czasu
moze bede żałować....a może nie
ale kiedyś poznałem faceta w pracy który miał na imię Tadek i po jakimś czasie powiedział mi że mogę mu mówić Jola , oczywiście wolałem Tadek
jackwar , ja nie pije..dwa razy do roku lake wina i tyle
Fajnie z tym Tadkiem
Fajnie z tym Tadkiem
------
yociaa..isc do twojego GR C i juz szybciutkoo
" Już jej niosą suknie z welonem.
Już Totalizator wypłaca wygraną... .
Już Totalizator wypłaca wygraną... .
trzeba byc tolerancyjnym
Lila.. .
Wedrowca
yocia..jak nie mozesz znalesc cyferka ..isc i szukaj nicki inka zobacz pierwszy miejsce i typuj GRC takie same
Rustu.. .
Czytałeś mój wpis na temat Opery ???
Czytałeś mój wpis na temat Opery ???
hej ludzie, oświećcie mnie, skąd myszka1 ma tyle punktów w lidze typujących ?
krzysio
yciociaa ..jak chcesz 78 ..inka ma ...moje zdanie ja czuje
Kriss.. .
kriss...
krzysio ..nie masz 78
71
Parka MM 71,44
Trójka MM 71,44,04
Piątka MM 71,44,04,56,39
Dziesiątka MM 04,12,14,32,33,
39,44,45,56,71
71
Parka MM 71,44
Trójka MM 71,44,04
Piątka MM 71,44,04,56,39
Dziesiątka MM 04,12,14,32,33,
39,44,45,56,71
lila...etaaam punkty ,,pasko daje maxa 50 zeta zdrapka...ale śmieszne mało
Wędrowco problem w tym że próbowałem tego rozwiązania ba ściągnąłem jeszcze raz operę co więcej ściągnąłem ponownie ustawienia operatora i dupa wczoraj działało a dziś ni huhu
bo wzięlam do siebie chora teściowa i musze sie nia zajmowac.. i jeszcze inne sprawy, nie moge typowac dwa razy dziennie..
http://olimpiada.interia.pl/news-adrian-zielinski-zlotym-medalista-olimpijskim,nId,626468
jocia..moja przyszła też schorowana a na zakupy dwa razy dziennie zapintala już nie mam do niej sił.JAk zaniemoże gdzieś w mieście to muszę po nia jechać
Lila wiem co to znaczy..mja mama, moja siostra, teraz teściowa .. i jeszcze,ale.. widac takie moje przeznaczenie, taka karma
lila..
jocia....a najsmieszniejsze jest to że,ma sklepy pod nosem a ona jeździ gdzieś do centrum bo tam niby lepsze ale co ja mogę.Już tak jest że jak starszym zasugerujesz coś innego to myślą że chcesz źle dlatego niech robi co chce.Jak zadzwoni jadę po nią,odstawiam do domu i wracam do siebie
jocia..ja tam z nią na zakupy nie chadzam bo nie mam nerwów Pod domem ma to samo w tej samej cenie ale to nie takie jak tam,za małe,zwiędnięte i szlag mnie zaraz jasny trafia
szansa na kolejny medal Majewski prowadzi w pchnięciu kulą po 3próbach!
lila...ja i 13maxem jedziemy na bal jak nie wygroom ..albo siedzieć w domu dalsze
No tak..hehe..lepiej nic nie mówić, bo reakcje sa odwrotne czesto
#majklasz jestes jeszcze? Ja dzis miale okropn wypadek wszystko mnie boli...
lila...jak wygram do 2 tysiaki berze TS wawa i potem moge tam spotkam z maxem
scols...
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 274 000
lila...widziałem foto scol naga....ja dobrze myśle bez majtek spał w łózku i 2 koty i były zamkniete dzwi
#majklasz. Zjezdzalem z gorki i chciam pobic rekord predkosci jadac na rowerze, na dole byl tlok bo ludzie szli z manufaktury do tramwaju wjechalem z predkoscia 50 m/h na jakas babke i ona byla na ziemi ja na nier i rower wpadl na nas. Ona dzwonila po policje. Ja jej powiedzialem ze ma problem bo szla na sciezce rowerowej i sobie pojechalem. Potem nie wychodzilem z domu. Teraz dopiero wyszedlem z babcia i psem... Teraz zaczyna mnie bolec.