Wpisy 1 041 207 – 1 041 306
31 lipca 2012 12:50 → 31 lipca 2012 13:20, 100 wpisów
wszystko Lila przez Ciebie bo chcialem wejsc i Ci pogratulowac na szybko
Damian...to odpoczniesz sobie Jedziesz,lecisz,gdzież czy w domku spędzisz urlop?
HARTGE owocnego urlpu o tamten to nie polak tylko szkot jak zobaczy kwote razy 5 to sie obali
Polak czy nie Polak na pewno sie ucieszy ze ma zaplacic 1000 PLN zamiadt 1000 funtów
Pasko wlasnie problem w tym ze przeliczylem z Ł na PLN i mu tak wyslalem a wpisalem ze to funty czyli zamiast 1000Ł dostał 5000Ł
Scolls dziwnie się czuję na urlopie jestem wybity z rytmu zawsze coś załatwiam
scolss....Ty przestań pić tyle kawy bo od niej się Tobie wszystkie pieprzy
HARTGE jestem wkurzony na te Eurosy nie chce mi sie nawet myslec choc dzis jest 119 mln
Lila no masz racje z ta kawa ale nie da rady funkcjonowac bez kilku kawek dzinniez/w
a tak w ogóle to w***ia mnie ta cała olimpiada i sędziowie oszuści
Hartge poczytaj
http://londyn.wp.pl/title,Igrzyska-w-Londynie-Polscy-siatkarze-grali-u-siebie,wid,14800789,wiadomosc.html
http://londyn.wp.pl/title,Igrzyska-w-Londynie-Polscy-siatkarze-grali-u-siebie,wid,14800789,wiadomosc.html
u nas chyba coś kolo 500 -600 nie wiem bo nigdy nie pobierałem nie miałem prawa nawet jak byłem po szkole
HARTGE jak masz dziecko i sam je byc wychowywal to ponad 1000Ł mozna wyciagnac spokojnie
moj znajomy po 3 latach brania zasilku wlasnie w tamtym tygodniu kupil nowe mieszkanie w Birmingham
Scolls eee no to ładnie można wyżyc ale ten zasiłek to ile trwa?
scolls...ale chyba gdzieś jeszcze na czarnucha robił albo kręcił czarne interesy
scolls..zboczychu,mój pies jest dobrze wychowany i nie ogląda takich filmów
lila..skąd wiesz na nie liczby moze udało spadnie ..a jak odwrotnie na tak moze nic ..zero...tarfien
scols..twój w profilu 15 ..1/1 ..a mówisz na suchoo czy nie
scols..twój w profilu 15 ..1/1 ..a mówisz na suchoo czy nie
HARTGE tu jest opieka socjalana bardzo rozwinieta oczywiscie sa obostrzenia ale wiesz jak jestolak potrafi (od razu mowie ze ja nie wziolem jak jestem w UK ani pensa)
Damian..będziesz Elce apanaże płącił bo ona zajebiście biedna jest
lila..wiem wiem na mapka ..ja nic nie patrzę tam ...ja wole programy lottoo przy kompie
HARTGE jak wezme to moge zapomniec o np.kredycie itd.w banku jestes wtedy pod kreska a i powyzej pewnego dochodu nie jestes w stanie wypracowac to jest dobre dla tych co im starczy np.1500Ł na rodzine i koniec
scollsss..ty tak ..15..ja 4 ..próba połączyć na razie nie gram ..i jeszcze jedno //cała 3/3
scol...lila ..wiecej pintoliła tyle zakłady w realu..
ja inaczej chcę tylko 1 zakład i 10 stawka po 3/3
ja inaczej chcę tylko 1 zakład i 10 stawka po 3/3
krzysio....no i dasz stawką i guzik wejdzie a jak masz 10 różnych trójek to więcej szans
krzysio...a systemem niestety musisz wysłać tyle zakładów.Albo wysyłasz albo nie grasz
Lila rozmyślam takie coś 3, 45,65,66,70,75,77, 78,79,80 pirerwsze i ostatnie 3 liczby zastanawiam się
HARTGE dlugo by opowiadac jak to zrobil bo mi sie chwalil zreszta do tego jezdzi nowiutkim Tiguanem z salonu
powiem ci tylko tyle ze zyje w zwiazku z ukrainka ktora ma 2 dzieci,ona pracuje na 1/2 etatu on co prawda zaiwania na dwa etaty
do tego zasilki i socjalne mieszkanie i po 3 latach w UK mozna kupic mieszkanie i jezdzic nowa fura
do tego zasilki i socjalne mieszkanie i po 3 latach w UK mozna kupic mieszkanie i jezdzic nowa fura
lila...wiem za ciezko 1 zakłady ..
albo zostawić tylko parka i kombinowa rózne liczby 10 = koszt do wysłania za 25 zł to jest troche łatwo ..ale mało kasa wygra od 150 zł ..nie zawsze wygra
albo zostawić tylko parka i kombinowa rózne liczby 10 = koszt do wysłania za 25 zł to jest troche łatwo ..ale mało kasa wygra od 150 zł ..nie zawsze wygra