Wpisy 1 037 674 – 1 037 773
28 lipca 2012 20:58 → 28 lipca 2012 21:20, 100 wpisów
idę się zapuścić i po drodze coś kupię czy ktoś chce coś, żebym na próżno nie chodził bo mnie nogi bolą
hejka wszystkimco tu się wyrabia ru...anie,erosy i papierosysex drugs and ts hehehe na 22gą mini 18,26,28,36,37 multas 6,28,78 i 42,55,68,77,78
Bronson weź na kupon mm,powiedz ze wygrany i odbierzesz jutro ten milion
scolls....taaa ciekawe?A was jak się raz w miesiącu nie zleje to wam dyndol szaleje
hej! Co sądzicie o LOTERIADZIE? Ja dodałem już 109. kod i nic. Opłaca sie marnować te 30 sekund na wpisywanie kodów? Ktokolwioek z Was wygrał kiedyś? prosze o odp ;*
scolls...ja piszę o was jak wam się nie w***oli raz na miesiąc ro nie wiecie jak macie na imię
Gała...a jak wielki? JAk pas startowy na Okęciu czy jak komin BAtorego?
Lila z dedykacja specjalnie dla Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=w6n3tTzvTIs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=w6n3tTzvTIs&feature=related
Mini lotto:2,42,3,41,24 5,19,21,24,41 24,29,30,6,10 12,6,40,39,37 13,3,19,21,24 15,17,28,33,34 tańsze zakłady większa wygrana
czyli że nawet nagrody dziennej nie wygram... lipa, czyba sie nie opłaca.....
Nawet z Ładzi ani jednej osoby nie wylosowali, heh... oszuści. dzieki za odp. papa
w loteriada tylko sms wygrywa spojrz trwa weryfikacja a przeciez przez net dane podales a sms tylko kod potem dane
1977 ktos z mojej miejscowosci trafił wyjazd na olimpiade bo w kol sie chwalił,a potem sprawdziłem w necie i faktycznie byłó
Lila z tobą to bym napewno nie wsiadl bo Ty jestesw skorze blondynki
scolls..oj byś się zdziwił.Zajebiście bezpiecznie jeżdżę i samochodem i na mororzechyba ze mną czułbyś się bardziej bezpiecznie jak z kimś innym
sambiana do blondynek nic ale do takich co jedza niewinne golabki
scolls....świnie,krowy,cielaki,kury, też sa bezbronne a je wpintalasz
kuźwa od tego pisania na pasko to mi się klawiatura wytarła jutro musze kupić nową
przepraszam swinie mnie kiedys chcialy zjesc jak bylem w wojsku i im mialem dac jesc to byly bardzo agresywne
scolls...ja nie musze Robie nic udowadniac bo mi to koło dupy lata
Przepis na dziecko:
2 jaja
4 kolana
Ubijać aż powstanie piana,
a za 9 miesięcy kupić wózek
dziecięcy.
2 jaja
4 kolana
Ubijać aż powstanie piana,
a za 9 miesięcy kupić wózek
dziecięcy.