Wpisy 10 301 – 10 400
13 stycznia 2008 16:40 → 14 stycznia 2008 14:33, 100 wpisów
111 zobacz czy Ci sie przez przypadek caps Lock nie włączył ja juz tak kiedyś miałam nie zauwazyłam a wielkie litery mi szły ;)
111 kurcze no to nimam pojęcia co to;)
moje liczby na dziś to:1,3,8,22,23,27,47,72,80:)mam nadzieje że mi coś padnie heheh
no matycz uważaj z tym pierscionkiem bo jak Cie maż Alicji namierzy to moze byc dopiero;)
i co TY masz z tymi kanałami??
i co TY masz z tymi kanałami??
jakby ktoś miał pytania jak wygrać w MULTILOTKA,odnośnie jakiś systemów służę pomocą.Nie odpowiem od razu,bo logiczne że nie kimam przy tej stronce.POZDRAWIAM
...eee Spit-mnie żony pewniaków raczej nie interesują, bardziej skupiam się na samych pewniakach ostatnio:) Ciekawe czy padnie dziś 76. Idę wypuścić 18,19,23,25,28,58,60,72,76,80. Alicjo coś czuję, że z tych karatów nici, a zacznę trenować karate:) Najlepszą jednak obroną jest atak, atakujmy rozsądnie:) Powodzenia dziś, pozdrawiam
Matycz i tak to jest z facetam jak kobieta chce ,brylanty to on zaraz się odwraca i znika i tak z niego pociecha i jak tu nie stawiać na męża pewniaka .
OPa co powiesz na 1,11,19,21,23,32,36,42,80,62, i może na 55,73,72,34,24,16,1,6,
Grzegorz bo codzień trafiam tyle liczb ze predzej nazbieram zyski obstawiając jedną liczbe wkurza mnie juz to 2z3,1z2 itp,jedną liczbe łatwiej trafic.Zrobiłam sobie biznes plan hehe i wcieliłam go od dzis w zycie;)Jak dojde do jakiś wniosków czy to ma sens oblicze zyski po paru dniach to Ci napisze jak na tym wyszłam.Oczywiscie wiem ze jest ryzyko trza miec kase ale mam dobrego plana zobaczymy;)a o te czeskie pytałam z ciekawosci bo lepiej płaca niz za nasze.Narazie sie skupie na moim planie.Dam znac jak na tym wyszłam.
do opa 10308.bardzo prosze o pomoc w wygrywaniu,jesli nie zartujesz,zrewanzuje sie spoko blanko.pozdrawiam.
eeelllaaaa,slyszalem ze dobrze dobierasz numery w multasa,a moze bys sprobowala w duzego obstawic.
blanko co ty ja duzy to sporadycznie puszczam z5 kuponów na miesiąc i zawsze na chybił trafił wogóle nie wiem co tam lata ,nic.W duzym najwięcej co cełam to dwa razy czwórke i pare trójek zawsze na chybił. Mnie tylko Ml interesuje;)
szkoda eeelllaaaa bo ja mam tez cos w zanadrzu i chcialbym z tobo sie podzielic tym ale nie dzis bo musze do pracy,odezwe sie jeszcze jesli niemasz nic przeciw temu,pozdrawiam.
Ok blanko to jak co to daj znac,wkoncu co dwie głowy to nie jedna;)Miłej pracy narazie;)
OPA 5/10 ale wynik a staram się skreślać tak jak mówiłeś
Do wpisu 10312 -nie zawsze odwracam się Alicjo, jeśli kobieta chce brylanty...:) Nie ma pewniaków, to nazwa potoczna...:)
1,7,9,32,34,40,52 druga wersja19,41,53,62,67,72,76
Matycz brylanty tylko daje ten facet ,kobiecie ktora kocha a Ty mi tylko obiecałeś kremowki i przy tym zostaje
Zawsze dotrzymuję słowa, Alicjo, tylko nie wiem czy po dzisiejszym losowaniu w kanale nie pozostanę:) Niestety, kule losowane mają na sobie czasami całkiem inne numery niżby się człowiek spodziewał:) Podobnie jest z Wami, kobietami, zmienność jest bardzo charakterystyczna-dlatego gra ma sens:) Gdyby wszystko było przewidywalne już dawno przestałbym grać:) Pozdrawiam
Zauważyłem że zawsze {13} pada liczba {13} w multi jak jest duży to w dużego i expresa i numerek czy to zbiegi okoliczności co miesiąc {13} czy w kuleczkach jest ołow?Każdy niech mwi ale zdanie jest jedno sterują liczbami i na pewno to nie jest rachunek prawdopodobieństwa ! chcaiłbym zachecić do debaty?
Matycz kobie jak pogoda zmienna jest ,ale to Ty pisałeś ,ze sie musisz odkochać a nie wiem dlaczego .Jestem fajna chyba????????????
Z samego punktu tego, że jesteś na Multipasko.pl -fajniejsza jesteś od innych milionów Polek:)
to mam te ciacha jak w banku
Witam
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
Wiesz co matycz ,ale do Krakowa jeszcze sama nie jechałam samochodem bede musiała zaopatrzyc sie w odpowiedni sprzet do nawigacji
...jeden gość tak się zakochał ,że z tego krokodyla chciał ściągnąć skórę --tak na gorąco , na poczekaniu--lecz po klapnięciu zębamitej bestii i stracie ręki którą celnie typował w multi lotka--opamiętał się.Wprawdzie wszystko dobrze sie skończyło--ale nijak lewą ręka na prawo nie może sobie do dziśporadzić.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
Dwie butelki szkockiej:) taki GPS sam Cię zaprowadzi pewnie,chyba że trafisz na ograniczenie prędkości:) zresztą wszystkie drogi prowadzą do Krakowa, a nie do Rzymu:) Pozdrawiam. (żartowałem znowu czyli nie jestem ponurakiem:)
Dzięki Multicorka -ja dziś oczekiwałem jedynie "uniesienia" w rankingach:) Pamiętasz w "Kochaj, albo rzuć" jak Pawlak niechcący pociągnął na statku - i rozbił bank:) -Tego Tobie i Wszystkim życzę:) ale może z premedytacją, a nie "niechcący":) Kochaj albo rzuć:)Pozdrawiam
to było dobre -czy już wtedy znali metodę chybił- trafił?--to chyba od tego czasu lotek to wprowadził.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
haaha -tak to był pierwowzór metody chybił-trafił:) Władek Kargul był jednak bardziej postępowy od Kazimierza i analizował:) Najlepszego, pozdrawiam.:) Trzeba analizować, wtedy "nie ma mocnych", a myślę, że tu są wszyscy "sami swoi" i nie ma nikt o to pretensji, że się zakochałem w Alicji:) hahah
Witam wszystkich ranną porą przy kawie Tych zakochanych (Matycz to do Ciebie ) i Tych ktorzy maja sie zakochać.
NO to proszę ponad 30 ml wczoraj zebrano ,bedą nasze dzieci zdrowe , a rzad nie robi nic wazne ,że oni mają dobra opiekę i dostali podwyzki w sejmie bo zycie jest drogie a taki zwykły Polak co ma powiedziec musi tyrać to się tyczy Matycz (I dlatego nie dostanę pierscionka) a inni szukaja szczęścia w grze a noż coś sie wygra.
Ja też zakochałem się w Alicji (tylko w innej) i jest mi dobrze z tym nawet bardzo dobrze. SUPER.
DYR. SZPIT.DLA NERWOWO CHORYCH
OD: DYREKCJA SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH W PARZYMIECHACH
DO: WSZYSTKICH KOGO MOŻE TO DOTYCZYĆ NA TERENIE CAŁEGO KRAJU
W NOCY Z 30/31.02.1943 R. Z TUTEJSZEGO SZPITALA PO PRZEGRYZIENIU KRAT W OKNIE ZBIEGŁ NIEBEZPIECZNY PACJENT IZYDOR Z., ALIAS "ZIELONY WRZÓD NA D..PIE".
RYSOPIS KREATURY - MIZERNEJ POSTURY, WZROST 155CM, WAGA 28KG, OCZY KAPRAWE, WYRAŹNE BRAKI W UZĘBIENIU.
POSZUKIWANY ZA ZBRODNIE PRZECIW ŚWIATU ZWIERZĘCEMU I SPUSTOSZENIA W ŚWIECIE ROŚLINNYM.
POSZUKIWANY PRZEBYWA PRAWDOPODOBNIE W AFRYCE GDZIE NAMAWIA HIENY, PUMY I INNE DRAPIEŻNIKI DO PODJĘCIA UPRAWY SZCZYPIORKU.
WSZELKIE INFORMACJE O W/W POSZUKIWANYM PROSZĘ KIEROWAĆ DO NAJBLIŻSZEJ JEDNOSTKI SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH.
OSOBA, KTÓREJ INFORMACJA PRZYCZYNI SIĘ DO UJĘCIA W/W OTRZYMA CENNĄ NAGRODĘ - GOLONKĘ SZTUK DWIE.
DYREKTOR
BRUNON SCHAB-SCHABOWY
Ja też witam wszystkich w ten śliczny,zakochany,słoneczny i szczęśliwy dzień
Witam P.Alę,Matycza,Multicórkę,Brunona,Stałego Bywalca,Pitrexa,Depesza,Ellllę itd...wszystkich przyjaznych i kochających łatwe pieniążki
Witam wszyskich zakochanych
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Czesc wszystkim ,hej opa jak u was dziś humorki? ja dziś wyczekuje na którąś z tych liczb 23,67,47.Matycz Ty jeszcze śpisz?
Witam OPA co tam na mazurach
Gratulacje dla Jacka.M za 5z5 ;)i dla bronko za trójeczke;)
Na MAzurach lux,nie ma co porównywać lata,ale jest fajnie-żeby jeszcze u nas był basen to już w ogóle,na razie się za mało wygrywa żeby wybudować samemu i pływać do woli...Ellla ja też czekam na te liczby
Opa moze sie doczekamy do pieciu dni jak popadają to bedzie lux przynajmniej dla mnie;)na dalszym planie mam 1,72,76.U mnie na śląsku zaczeły sie ferie dzieci w domu więc i skupienie inne dają popalic hehe;)
Opa dwóch synów 12i8 lat wdali sie w tatusia dają popalic hehe;)
Opa tatus własnie pracuje na kuponiki mamusi hehehe;)))
I znowu jutro kumulacja i poco takie sumy wole mało a na pewno
Opa ja juz opracowałam pusciłam i czekam na efekty .A te czekanie najgorsze szkoda ze tylko jedne losowanie na dzień jest hih.
żeby to było realne nawet te "mało" nawet to nie chce wchodzić,na razie się w miarę zwraca i to nie zawsze...nie widzę choćby 3/3
zrobią "kina" z multilotkiem to nie będziesz wtedy czekać-co 5 minut losowanie-może być???
Mnie to najbardziej interesuje KENO z Niemiec,żeby można było grać przez neta,bo przecież ie pojadę...tam jest 20/70 liczb,a podobne wygrane-to jest to
Do ela.Jeśli masz ochotę na częste losowanie to zapraszam do kasyna.Tam losują wiele razy na dzień.
Opa ja nie wiem czy to by było do końca dobre moglibyśmy w jeden dzień zbankrutowac a tak powoli bankrutujemy ;))heh.Mnie to by pasowało zeby chociaż godzine zmienili zapózno leci.
OBSERWAIOR co ty teraz to se typuje w dresie a tak bym musiała sie stroic nie mam takiej piknej kiecki na wypad do kasyna:))
W takim razie sorry Vinetu,pozostaje Ci ewentualnie progresja.Pozdrawiam.
co tam u Ciebie Matycz bo cos nie słychać Ciebie
ok zostawiam was lece do garów starczy na dzis myslenia nad cyferkami.Powodzenia na dzis:)
najgorzej jest jak się przegrywa...pózniej nie chce się nic pisać...sam wiem po sobie ALU
a popatrzcie tu co byście wytypowali:
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
Gościu , z którego szpitala uciekłeś? Takiego bełkotu już dawno na tym forum nie było.Do innych,mam nadzieję normalnych uczestników tego forum;apel........Nie dyskutujcie z głupcem, najpierw sprowadzi Was do swojego nikczemnego poziomu,a później dobije Waszymi argumentami.Pozdrawiam.
Powyższe dotyczy wpisu Brunona.
Obserwator jak tam masz juz prace bo sie martwię co ty jadasz jak pracy nie masz .OPA a kto tu wygrywa nikt,jedynie czasami na chleb z masłem starcza Pozdrawiam
Bo coś cienko ostatnio,nawet z moich zestawień słabo wchodzi,coś z tymi kulkami z nami w kulki grają,pozmieniali czy co??? bo żeby 10-tki przez 3 miesiące nie trafić,ile to można czekać...
Ja nie chcę wyglądać jak P.Rembiszewski...mogę ,ale choć z porządną kasą...w innym razie jestem przeciw
Alu,pracę mam,szkoda tylko,że nie w Irlandii,bo tam więcej płacą,Jadam świetnie,ale martwię sie o Ciebie,ze nie wygrywasz i powoduje to zapewne u Ciebie frustrację.Ja ostatnio trafiłem 8/10,i jestO.K.
Obserwator nie zawsze trzeba wygrywać ,zeby byc szczęsliwym gram bo gram a jak wygram to dobrze ,OPa popatrz na Mapy ja mysle ,że dziś bedzie tak
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
Zobaczcie wyniki typowań z 13.01.2008,zaledwie trzech wygranych w morzu 290 przegranych typowiczów.Daje Wam to coś do myślenia.Bo ja Myślę,że jak ktoś z Was słusznie zauważył Multi Lotek Was buja Wy mu forsę on Wam......nic.Pozdrawiam.
ja myślę że coś się niebawem trafi,przez moją nieuwagę chociaż mnie by się zwracało...a czasem byłyby "przody" czas pokaże,dam znać jak to się zmieni
sama nie wiem OPA na dobry pocztek chciałam kremówki powiedział ,ze dobra ,ale jak powiedziałam o pierscionku to w kanały wlazł i konec .To ci facet krzyczy ,ze kocha a potem zwiewa .Jak widzisz moje numery dzis w losowaniu wczoraj trafiłam 5 z 10
kurcze ,ja gram w niemieckie keno ale tez ciezko wygrac.W piatek wygralem 13eu a pozatym lipa
Najlepiej w Niemczech.
Masz szczęście,że jesteś daleko,to Ci powinno wystarczyć A poważnie zagraj na 7,10,21,63.W Polsce dawno nie padło.
kto wypije ze mna kawe bo jest głupio pic samemu a matycz w kanałach na pierścionek zarabia
Niestety Ela, matycz i licho już nie śpią:) Alicjo, dziś zejdę do kanału po zmroku, bo żal słoneczka żegnać wcześniej:) Fortuna mnie nie chce, więc ja odwiedziłem Fortunę (dawny Profesjonał) i wypuściłem dwie trójeczki 17,24,42 oraz 23,24,36. Ale pewnie znów guzik z tego będzie, bo dziś jestem podwójnie zaślepiony: miłością i słońcem:) Pozdrawiam, powodzenia
fortuna to wiem ,ale miłościa chyba ,że do mnie to prosze bardzo.Tylko ,ze mi zakochiwanie trudniej przychodzi ,ale kremówki lubie
...Alicjo w kanale też można pierścionek znaleźć:) Statystycznie od czasu do czasu coś znajduję, ale same tombaki, szczerego złota jeszcze nie znalazłem:) Tak to jest -jak czasem coś wypływa -to "rządkiem", a jak nie chce to choćbym nie wiem jak grzebał w kanale, to nic nie wypłynie:)
http://aeszka.wrzuta.pl/audio/8XJIoIEm7K/andrzej_dabrowski
_-_do_zakochania_jeden_krok
http://aeszka.wrzuta.pl/audio/8XJIoIEm7K/andrzej_dabrowski
_-_do_zakochania_jeden_krok
Owszem Matycz do zakochania jeden krok a ile kilometów oj oj ,a mało tego musi tez być to coś czyli chemia albo urok .