Wpisy 10 273 – 10 372
12 stycznia 2008 23:46 → 14 stycznia 2008 11:58, 100 wpisów
- No, wstajemy do roboty! Migiem, migiem, pięć minut zostało! Rysio, słyszysz?! Ej, co jest z Rysiem!? Chuchnij no tu, zbóju! No tak... pięknie. Wielki jak brzoza, durny jak koza! A co on taki sztywny? Pani Jadziu – nie wie pani co on znowu nabroił? Ech, niech już pani nic nie mówi... Znowu viagrę wódką poprawiał?! Czesiek, podnoś Ryśka! Weź może ten kabel, przywiążemy go jakoś do stołka, to będzie prosto siedział... Czesiek?! Czesiek, tu jestem! Co ty znowu?! Oczy masz normalnie jak spodki. Ogarnij się chłopie, bo robota czeka! Co ty gadasz? Nie trzęś się tak! Żółte kuleczki? Tak, żółte kuleczki będą robić hop-hop. Nie, Czesiu nie zrobią ci krzywdy – są przecież za szybą. Coś ty znowu wąchał?! Ej, Czesław! Jaja sobie robisz?! No to k***a pięknie, spłynął nam. Pani Jadziu, migiem usta-usta, ja masaż serca machnę. Trzy minuty zostały! Co mnie obchodzi, że jest pani niedobrze?! Nie, niech pani nie dzwoni na pogotowie, przecież pani to ma ze trzy-zero we krwi, teraz widzę. Trudno, zrobimy inaczej. Pani Jadziu – pani rozpina Czesiowi garniak, a ja odepnę te kable od maszyny. Jakoś tak to szło? Dobra, raz, dwa, trzy, czerwony przycisk! Uuu, ale zatańczył! Tylko coś usztywniło chłopa. Minuta! Dobra, zapinamy garniak, kij z koszulą. I za stół go! I raz i dwa i hop na krzesło! Uff, poprawię fryz i możemy zaczynać. Pani Jadziu! No ładnie to tak? Kto to teraz posprząta? Dobra, ja chwilę pogadam, a niech się tam ktoś z tyłu uwinie z wiadrem. Pięć, cztery, trzy, dwa, jeden:
- Witam Państwa serdecznie na Losowaniu Dużego Lotka! W studiu są ze mną przedstawiciele Komisji Kontroli Gier i Zakładów...
by WinegarR
source: www.joemonster.org
- Witam Państwa serdecznie na Losowaniu Dużego Lotka! W studiu są ze mną przedstawiciele Komisji Kontroli Gier i Zakładów...
by WinegarR
source: www.joemonster.org
Wtajcie milo zaczyna się dzień .Hanys sorki nie mam gg a w nocy raczej to ja sypiam ,staram się..... OPA napisz cos miłego ,jak tam na mazurach Pozdrawiam
Typy na dzisiaj,mało prawdopodobne: zest.I 9/1,2,21,22,32,46,66,77,79 zest.II 9/1,3,22,23,33,47,67,78,80 zest.III 9/1,4,23,24,34,48,68,79,80
Słoneczko świeci,super pogoda,ślisko nie jest,zaraz się ubieram i odpalam swoje BUGATTI,będę się rozkoszował przy muzyce...
na dziś 22,23,47 mogłoby wejść nie wiem co z plusem ale radziłbym na kilka stawek
na dziś 22,23,47 mogłoby wejść nie wiem co z plusem ale radziłbym na kilka stawek
Dzisiaj miałem zamiar puscic ML z plusem ale te 5 PLN wole dac na WOŚP!!!
Czesc wam a ja od dzis zaczynam grac na progresje na jedną liczbe w profie zobaczymy co z tego wyniknie;)Ma ktoś z was moze linka na stronke z wynikami gry 3z21 to ten czeski lotek.Jak ktoś ma to prosze napiszcie.dzieki.pozdrawiam.
To mozna powiedzieć OPa , ze masz ładną pogodę u mnie też jest względnie ,ale cos mnie w kościach łamie chyba grypa idzie.
Dzis nie padnie 7{6,7,26,34,35,60,61}--i nie padnie 10{6,15,17,19,26,34,47,60,69,73} reszte wezme na chubi trafił może trafie ? he he he !!!Oczywiście chojnie obdaruje również JURKA OWSIAKA I jego ORKIESTRĘ !!!
a tym czasem piękna pogoda wsiadam w swoje Z350 i pedze na łono natury troche słonka i swieżego powietrza się przyda!!! do 21.55
ja dzis zaszaleje i tez wysle, a moze sie uda..?:) a ja sie uda to sie podziele ze swiatem:) a scislej z jego biedniejsza i mniej zaradna czescia:) obiecuje:)
eeelllaaaa wchodzisz w profesjonł i klikasz w prawy górny róg na czeską flagę a tam są wyniki
bella34 tyle razy wchodze tam na tą stronke i nie wpadłam na to zeby na flagi klikac hehe;)dzięki Ci wielkie.Pozdrawiam.
Witam.
Tyle razy starałem się znależć jakies wyszukane danie temu lotkowi--lecz braki bardzo wielkie jakiejkolwiek reakcji-- więc rzucam mu jakies ochłapy dziś --lepiej pójde na spacer i poogladam pierwsze wiosenne może juz promyki Słońca.
6.18.20.36.52.59.64.67.72.79.
Pozdrawiam Wszystkich -dobrego humoru na resztę dnia i samych pomyślności.
Tyle razy starałem się znależć jakies wyszukane danie temu lotkowi--lecz braki bardzo wielkie jakiejkolwiek reakcji-- więc rzucam mu jakies ochłapy dziś --lepiej pójde na spacer i poogladam pierwsze wiosenne może juz promyki Słońca.
6.18.20.36.52.59.64.67.72.79.
Pozdrawiam Wszystkich -dobrego humoru na resztę dnia i samych pomyślności.
Ja natomiast drogi Multicorka znalazłem jeszcze jeden dowód na to, że miłość jest ślepa jak ja, gdy ujrzę te wiosenne promyki słońca zaraz po wyjściu z kanału:)Otóż moja miłość do Alicji odzwierciedliła mi się od razu ślepotą w typowaniach:) Będę starał się szybko odkochać:) Pozdrawiam, powodzenia
mam pytanko, macie może jakieś opinie na temat systemów multi? zastanawiam się nad kupnem viltomierza,ale sama nie wiem.Gram głównie 5/5, ale raz tylko trafiłam. Korzystacie z jakiś konkretnych systemów? nie mam opini na ich temat , ostatnio nabyłam na innej stronce jeden z nich i niezbyt mnie on cieszy?
PAULA,wygrywają liczby nie systemy.Jeżeli trafiasz mało liczb to żaden system Ci nie pomorze.Cała tajemnica jest w liczbach.
Program Viltomierz jest dobrtm pr
Program Viltomierz jest dobrtm pr
..programem do analizy liczb ale Ty sama musisz podjąć decyzje które liczby wybrać.Ten program analizuje liczby Ty wybierasz.
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
matycz ja tez za Toba tesknie
Matycz tak bardzo się zakochałeś a masz pierścionek z brylantem może byc 5 karatów.
Staram się Alicjo wygrać na ten pierścionek:),ale np. za 5/10 w ML -pięć karatów nie kupię niestety, a moje kanalarskie zarobki nie pozwalają mi go Ci kupić jeszcze. Może kanalie zaczną lepiej płacić wreszcie, to i termometr ładny zakupię najpierw...Pozdrawiam
Matycz poczekam chyba że umrę ,no to kasy nie wydasz bo wiesz różnie bywa czasami chemia nie pomaga. Pozdrawiam
co jest grane ;wpisuję prawidłowo nick i hasło w typowaniach a tam wyskakuje że błąd. darencjo
witam wszystkich.czy ktos moze mi powiedziec czy ta piatka jest dobra.oto ona,41,42,43,47,78
111 zobacz czy Ci sie przez przypadek caps Lock nie włączył ja juz tak kiedyś miałam nie zauwazyłam a wielkie litery mi szły ;)
111 kurcze no to nimam pojęcia co to;)
moje liczby na dziś to:1,3,8,22,23,27,47,72,80:)mam nadzieje że mi coś padnie heheh
no matycz uważaj z tym pierscionkiem bo jak Cie maż Alicji namierzy to moze byc dopiero;)
i co TY masz z tymi kanałami??
i co TY masz z tymi kanałami??
jakby ktoś miał pytania jak wygrać w MULTILOTKA,odnośnie jakiś systemów służę pomocą.Nie odpowiem od razu,bo logiczne że nie kimam przy tej stronce.POZDRAWIAM
...eee Spit-mnie żony pewniaków raczej nie interesują, bardziej skupiam się na samych pewniakach ostatnio:) Ciekawe czy padnie dziś 76. Idę wypuścić 18,19,23,25,28,58,60,72,76,80. Alicjo coś czuję, że z tych karatów nici, a zacznę trenować karate:) Najlepszą jednak obroną jest atak, atakujmy rozsądnie:) Powodzenia dziś, pozdrawiam
Matycz i tak to jest z facetam jak kobieta chce ,brylanty to on zaraz się odwraca i znika i tak z niego pociecha i jak tu nie stawiać na męża pewniaka .
OPa co powiesz na 1,11,19,21,23,32,36,42,80,62, i może na 55,73,72,34,24,16,1,6,
Grzegorz bo codzień trafiam tyle liczb ze predzej nazbieram zyski obstawiając jedną liczbe wkurza mnie juz to 2z3,1z2 itp,jedną liczbe łatwiej trafic.Zrobiłam sobie biznes plan hehe i wcieliłam go od dzis w zycie;)Jak dojde do jakiś wniosków czy to ma sens oblicze zyski po paru dniach to Ci napisze jak na tym wyszłam.Oczywiscie wiem ze jest ryzyko trza miec kase ale mam dobrego plana zobaczymy;)a o te czeskie pytałam z ciekawosci bo lepiej płaca niz za nasze.Narazie sie skupie na moim planie.Dam znac jak na tym wyszłam.
do opa 10308.bardzo prosze o pomoc w wygrywaniu,jesli nie zartujesz,zrewanzuje sie spoko blanko.pozdrawiam.
eeelllaaaa,slyszalem ze dobrze dobierasz numery w multasa,a moze bys sprobowala w duzego obstawic.
blanko co ty ja duzy to sporadycznie puszczam z5 kuponów na miesiąc i zawsze na chybił trafił wogóle nie wiem co tam lata ,nic.W duzym najwięcej co cełam to dwa razy czwórke i pare trójek zawsze na chybił. Mnie tylko Ml interesuje;)
szkoda eeelllaaaa bo ja mam tez cos w zanadrzu i chcialbym z tobo sie podzielic tym ale nie dzis bo musze do pracy,odezwe sie jeszcze jesli niemasz nic przeciw temu,pozdrawiam.
Ok blanko to jak co to daj znac,wkoncu co dwie głowy to nie jedna;)Miłej pracy narazie;)
OPA 5/10 ale wynik a staram się skreślać tak jak mówiłeś
Do wpisu 10312 -nie zawsze odwracam się Alicjo, jeśli kobieta chce brylanty...:) Nie ma pewniaków, to nazwa potoczna...:)
1,7,9,32,34,40,52 druga wersja19,41,53,62,67,72,76
Matycz brylanty tylko daje ten facet ,kobiecie ktora kocha a Ty mi tylko obiecałeś kremowki i przy tym zostaje
Zawsze dotrzymuję słowa, Alicjo, tylko nie wiem czy po dzisiejszym losowaniu w kanale nie pozostanę:) Niestety, kule losowane mają na sobie czasami całkiem inne numery niżby się człowiek spodziewał:) Podobnie jest z Wami, kobietami, zmienność jest bardzo charakterystyczna-dlatego gra ma sens:) Gdyby wszystko było przewidywalne już dawno przestałbym grać:) Pozdrawiam
Zauważyłem że zawsze {13} pada liczba {13} w multi jak jest duży to w dużego i expresa i numerek czy to zbiegi okoliczności co miesiąc {13} czy w kuleczkach jest ołow?Każdy niech mwi ale zdanie jest jedno sterują liczbami i na pewno to nie jest rachunek prawdopodobieństwa ! chcaiłbym zachecić do debaty?
Matycz kobie jak pogoda zmienna jest ,ale to Ty pisałeś ,ze sie musisz odkochać a nie wiem dlaczego .Jestem fajna chyba????????????
Z samego punktu tego, że jesteś na Multipasko.pl -fajniejsza jesteś od innych milionów Polek:)
to mam te ciacha jak w banku
Witam
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
No i proszę ten lotek bierze wszystko -- nawet moje dzisiejsze ochłapy że tak nazwę też wchłonął - i nawet bez czkawki mu poszło.
Miłość to bardzo niebezpieczna sprawa--często występuje nawet krokodyl/krokodyla daj mi luby/--wszyscy wiedzą jaki tam stan uzębienia u niego jest--już o ogonie nie wspomnę --tak że to nie są zbyt proste sprawy.
Wiesz co matycz ,ale do Krakowa jeszcze sama nie jechałam samochodem bede musiała zaopatrzyc sie w odpowiedni sprzet do nawigacji
...jeden gość tak się zakochał ,że z tego krokodyla chciał ściągnąć skórę --tak na gorąco , na poczekaniu--lecz po klapnięciu zębamitej bestii i stracie ręki którą celnie typował w multi lotka--opamiętał się.Wprawdzie wszystko dobrze sie skończyło--ale nijak lewą ręka na prawo nie może sobie do dziśporadzić.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
Drogi Matyczu rozważ na nowo te chwile uniesienia.
Dwie butelki szkockiej:) taki GPS sam Cię zaprowadzi pewnie,chyba że trafisz na ograniczenie prędkości:) zresztą wszystkie drogi prowadzą do Krakowa, a nie do Rzymu:) Pozdrawiam. (żartowałem znowu czyli nie jestem ponurakiem:)
Dzięki Multicorka -ja dziś oczekiwałem jedynie "uniesienia" w rankingach:) Pamiętasz w "Kochaj, albo rzuć" jak Pawlak niechcący pociągnął na statku - i rozbił bank:) -Tego Tobie i Wszystkim życzę:) ale może z premedytacją, a nie "niechcący":) Kochaj albo rzuć:)Pozdrawiam
to było dobre -czy już wtedy znali metodę chybił- trafił?--to chyba od tego czasu lotek to wprowadził.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
Tez życzę takiego efektu --ale wyniku wypracowanego/ nie chybił trafil/--bo satysfakcja nie współmierna.
Pozdrawiam , najlepszego ichyba dobranoc.
haaha -tak to był pierwowzór metody chybił-trafił:) Władek Kargul był jednak bardziej postępowy od Kazimierza i analizował:) Najlepszego, pozdrawiam.:) Trzeba analizować, wtedy "nie ma mocnych", a myślę, że tu są wszyscy "sami swoi" i nie ma nikt o to pretensji, że się zakochałem w Alicji:) hahah
Witam wszystkich ranną porą przy kawie Tych zakochanych (Matycz to do Ciebie ) i Tych ktorzy maja sie zakochać.
NO to proszę ponad 30 ml wczoraj zebrano ,bedą nasze dzieci zdrowe , a rzad nie robi nic wazne ,że oni mają dobra opiekę i dostali podwyzki w sejmie bo zycie jest drogie a taki zwykły Polak co ma powiedziec musi tyrać to się tyczy Matycz (I dlatego nie dostanę pierscionka) a inni szukaja szczęścia w grze a noż coś sie wygra.
Ja też zakochałem się w Alicji (tylko w innej) i jest mi dobrze z tym nawet bardzo dobrze. SUPER.
DYR. SZPIT.DLA NERWOWO CHORYCH
OD: DYREKCJA SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH W PARZYMIECHACH
DO: WSZYSTKICH KOGO MOŻE TO DOTYCZYĆ NA TERENIE CAŁEGO KRAJU
W NOCY Z 30/31.02.1943 R. Z TUTEJSZEGO SZPITALA PO PRZEGRYZIENIU KRAT W OKNIE ZBIEGŁ NIEBEZPIECZNY PACJENT IZYDOR Z., ALIAS "ZIELONY WRZÓD NA D..PIE".
RYSOPIS KREATURY - MIZERNEJ POSTURY, WZROST 155CM, WAGA 28KG, OCZY KAPRAWE, WYRAŹNE BRAKI W UZĘBIENIU.
POSZUKIWANY ZA ZBRODNIE PRZECIW ŚWIATU ZWIERZĘCEMU I SPUSTOSZENIA W ŚWIECIE ROŚLINNYM.
POSZUKIWANY PRZEBYWA PRAWDOPODOBNIE W AFRYCE GDZIE NAMAWIA HIENY, PUMY I INNE DRAPIEŻNIKI DO PODJĘCIA UPRAWY SZCZYPIORKU.
WSZELKIE INFORMACJE O W/W POSZUKIWANYM PROSZĘ KIEROWAĆ DO NAJBLIŻSZEJ JEDNOSTKI SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH.
OSOBA, KTÓREJ INFORMACJA PRZYCZYNI SIĘ DO UJĘCIA W/W OTRZYMA CENNĄ NAGRODĘ - GOLONKĘ SZTUK DWIE.
DYREKTOR
BRUNON SCHAB-SCHABOWY
Ja też witam wszystkich w ten śliczny,zakochany,słoneczny i szczęśliwy dzień
Witam P.Alę,Matycza,Multicórkę,Brunona,Stałego Bywalca,Pitrexa,Depesza,Ellllę itd...wszystkich przyjaznych i kochających łatwe pieniążki
Witam wszyskich zakochanych
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Czesc wszystkim ,hej opa jak u was dziś humorki? ja dziś wyczekuje na którąś z tych liczb 23,67,47.Matycz Ty jeszcze śpisz?
Witam OPA co tam na mazurach
Gratulacje dla Jacka.M za 5z5 ;)i dla bronko za trójeczke;)
Na MAzurach lux,nie ma co porównywać lata,ale jest fajnie-żeby jeszcze u nas był basen to już w ogóle,na razie się za mało wygrywa żeby wybudować samemu i pływać do woli...Ellla ja też czekam na te liczby
Opa moze sie doczekamy do pieciu dni jak popadają to bedzie lux przynajmniej dla mnie;)na dalszym planie mam 1,72,76.U mnie na śląsku zaczeły sie ferie dzieci w domu więc i skupienie inne dają popalic hehe;)
Opa dwóch synów 12i8 lat wdali sie w tatusia dają popalic hehe;)
Opa tatus własnie pracuje na kuponiki mamusi hehehe;)))
I znowu jutro kumulacja i poco takie sumy wole mało a na pewno
Opa ja juz opracowałam pusciłam i czekam na efekty .A te czekanie najgorsze szkoda ze tylko jedne losowanie na dzień jest hih.
żeby to było realne nawet te "mało" nawet to nie chce wchodzić,na razie się w miarę zwraca i to nie zawsze...nie widzę choćby 3/3
zrobią "kina" z multilotkiem to nie będziesz wtedy czekać-co 5 minut losowanie-może być???
Mnie to najbardziej interesuje KENO z Niemiec,żeby można było grać przez neta,bo przecież ie pojadę...tam jest 20/70 liczb,a podobne wygrane-to jest to
Do ela.Jeśli masz ochotę na częste losowanie to zapraszam do kasyna.Tam losują wiele razy na dzień.
Opa ja nie wiem czy to by było do końca dobre moglibyśmy w jeden dzień zbankrutowac a tak powoli bankrutujemy ;))heh.Mnie to by pasowało zeby chociaż godzine zmienili zapózno leci.
OBSERWAIOR co ty teraz to se typuje w dresie a tak bym musiała sie stroic nie mam takiej piknej kiecki na wypad do kasyna:))
W takim razie sorry Vinetu,pozostaje Ci ewentualnie progresja.Pozdrawiam.
co tam u Ciebie Matycz bo cos nie słychać Ciebie
ok zostawiam was lece do garów starczy na dzis myslenia nad cyferkami.Powodzenia na dzis:)