Wpisy 1 024 961 – 1 025 060
19 lipca 2012 22:51 → 19 lipca 2012 23:27, 100 wpisów
reniuszka..ja Panny a byk czasami przy mnie taki malutki jak wpadnę w szał że masakra.Gorzej jak się byk wkierwi to wtedy ja uciekam
reniuszka...o nic,znajomych mam tam może kiedyś jak pojadę to się spotkamy na kawkę w Poznaniu
reniuszka...a byłaś tam w poznaniu na stary browar ..co widziałaś wszystko teraz znikam..
jocia..mi gały czasami do dzisiaj wychodzą jak moje byczysko coś chlapnie a jak się zdenerwuje to mówię: Wracam za godzinę i wychodzę
reniuszka...mój byk jest też spokojny ale jak juz mu ciśnienie skoczy to uciekam wtedy
reniuszka...oj do mnie nie skacze bo wał w pogotowiuale jak pracownicy coś mu podniosa ciśnienie i on im tłumaczy a oni nie kumający to ja uciekam
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 020 000 złotych
czasami mam tak u siebie w pracy,pracuję w szkole i jak piszę informację dotyczącą wyjść do kina,bo tym się zajmuję w ramach socjalu to po prostu ręce opadają
reniuszka....masakraludzie albo faktycznie nie kumaci albo w luja grają
lila już dziś przyjmij ode mnie szczere życzenia wielu szczęśliwych dni i ...tu sobie resztę dopowiedz sama
no sami mówią o czytaniu ze zrozumieniem a tu wychodzi jakby byli po kilku latach podstawówki a nie po studiach
torsan...a wiesz,nie wiemnie dzwonię chociaż mam telefon tzn numer.Skoro ona się nie odzywa to ja też nie dzwonię.
reniuszka..bez urazy ale ci co studiują to chyba bardziej tępi od tych po podstawówce czasami
oj czasmi jak widzę wpisy innych osób do dzienników to po prostu włos się jeży
reniuszka..kiedyś koleżance .Mgr farmacji tłumaczyłam o jaką maść mi chodzi.Produkuję się że,jest brązowa,że śmierdzi,że coś ma nazwę od ryb a ona nic.Mówi ja Lilka nie wiem o co ci chodzi.Dopiero zapytałam kolegi a on mówi Ichtiolowa Powiedziałam jej a ona do mnie.Nie mogłaś tak od razu
jocia,lila ja niestety błedy ortogr.szybko wyłapuję i przeraża mnie naprawdę to co ludzie czasem piszą
krzysiuniu
masz numer wpisu tego bezbłędnego wielbiciela Boya-Żeleńskiego ?
masz numer wpisu tego bezbłędnego wielbiciela Boya-Żeleńskiego ?
nie
lila On nie, ale ktoś bespłentny tu się przed krzysiuniem wymóndżał
dobranoc - wcześniej, bo mam zgage i muszem sobie musk wymienić
lila On nie, ale ktoś bespłentny tu się przed krzysiuniem wymóndżał
dobranoc - wcześniej, bo mam zgage i muszem sobie musk wymienić
zaś pech,koszmar,koszmar
Robalku..krzysiu nam mądrzejszy od tych wymundrzających zgaga i musk do wymiany?
ani w ani w
a krasnale?
a krasnale?
reniuszka....no nie powinny ale człowiek to tylko człowiek albo aż człowiek.każdemu się może zdarzyć
a jak czegoś nie wiem a uczeń mnie pyta to przyznaję się do tego i mówię,ze odpowiem mu następnym razem
Robalku...a tak na marginesie to jak się dzisiaj czujesz bo ja rano kiepsko
nie udaję wszechwiedzącej,bo nie jestem,po co mam się zgrywać
reniuszka..ja miałam nauczycielkę matematyki taką francę że myślałam że ją przestawię lekkoona była jakaś chyba po wypadku .Przynajmniej tak wyglądała.Do dzisiaj nie wiem chciała ze mnie albo zrobić geniusza albo głupka.Matematykę mi tak obrzydziła że do końca nauki miałam dosyć
reniuszka....człowiek nie wie wszystkiego to jasne.Lepiej powiedzieć że,się nie wie jak kombinowac i okłamywać