Wpisy 1 024 861 – 1 024 960
19 lipca 2012 22:27 → 19 lipca 2012 22:51, 100 wpisów
wlosek13....ona jocia ..nic nie przejmuj pisać email
Lilianko jak pech to pech ,jwdnak myślę że karta sie odwróci
Dobrej nocki idę spac ,jutro rano jadę na rybki.....
Dobrej nocki idę spac ,jutro rano jadę na rybki.....
sajgon...2 zeta to ja kuźwa pieprzeja 100 dziennie na duperele wydaję
lila...jak 2 zł wygrania ..tylko moze kupić cukierek i do domu ..nic wiecej
papa wsztstkim lece do niuni mini jej sciągnąc i pokaze jej moje kulki
Tez nie lubie..ale nie mogłam juz funkcjonować musiałam i teraz jestem znośna..
jano....już usmażone?Jak dla mnie bomba.Tylko jeszcze ości powyciągaj
a ja jestem nie znośna i teraz mam przejebanedo rana się będę snuć jak smród po gaciach
sajgon..to Ty musisz zarabiać 30 tysiaków miesięcznie na same zachciankia wódki niet
sajgon..nie pij wódki bo to dziadostwo.Ja też nie piję tego ścierwa
a mnie dzisiaj strasznie brzuch bolał leżałam przeszło2 h i wcale nie zasnęłam masakra,a do tego jeszcze głowa
reniuszka..jak mnie coś boli to nie znośna na maxaPozabijałabym wszystkich
lila..on sajgon stoi pilnuje firma i tak łazić ..nie wiem co jeszcze az tyle zarobka ..a wszyscy yyyy
sajgon...masz żonę to po co się pytałeś czy mi 2 nie potrzeba.Siedź na dupie jak ci dobrze.Rozumiem że żona pozwala na kolejną żonę
ale jakoś mi minęło,men często pytał czy już lepiej się czuję lila,a to ważne
dobra ide
reniuszka...mnie rzadko coś boli.Mój tez się pyta a to pytanie wieczne mnie tak wkierwia że zawsze mu mówię WEŹ idź na spacer,na piwo do knajpy albo coś i daj mi święty spokójtaki Oper dostaje zawsze że czasami mi go szkoda
nie tak szybko włosek jak wrócę po 15.08 to ja rozbiję bonusa he he
No ja mam nadzieje ze TS tak ustawi liczby ze na mnie wyjdzie ale tak wszyscy myslą
no mnie też się rzadko przytrafia coś dotkliwego,ale dzisiaj widocznie tak musiało być
a co do bonusa to ja go zgarniam.Wszyscy sie roztkliwiacie nad tym bonusem i nikt nie daje mu rady.Chyba jutro ja się za niego wezmę
Myslałem ze dzisiaj mam swój dzien bo w zakładach bukmacherskich 50 zł wygrałem rano a multi multi 4/10 miałem dobry dzien nawet był
reniuszka..nie no ja tak operdalam delikatnie ale i tak mi go czasami szkoda.Dzieki Bogu rzadko mnie coś boli bo by biedny był
lila no wsszyscy mają chrapkę,bo bonusik ładnie się zaokrąglił