Wpisy 1 024 927 – 1 025 026
19 lipca 2012 22:40 → 19 lipca 2012 23:08, 100 wpisów
reniuszka..jak mnie coś boli to nie znośna na maxaPozabijałabym wszystkich
lila..on sajgon stoi pilnuje firma i tak łazić ..nie wiem co jeszcze az tyle zarobka ..a wszyscy yyyy
sajgon...masz żonę to po co się pytałeś czy mi 2 nie potrzeba.Siedź na dupie jak ci dobrze.Rozumiem że żona pozwala na kolejną żonę
ale jakoś mi minęło,men często pytał czy już lepiej się czuję lila,a to ważne
dobra ide
reniuszka...mnie rzadko coś boli.Mój tez się pyta a to pytanie wieczne mnie tak wkierwia że zawsze mu mówię WEŹ idź na spacer,na piwo do knajpy albo coś i daj mi święty spokójtaki Oper dostaje zawsze że czasami mi go szkoda
nie tak szybko włosek jak wrócę po 15.08 to ja rozbiję bonusa he he
No ja mam nadzieje ze TS tak ustawi liczby ze na mnie wyjdzie ale tak wszyscy myslą
no mnie też się rzadko przytrafia coś dotkliwego,ale dzisiaj widocznie tak musiało być
a co do bonusa to ja go zgarniam.Wszyscy sie roztkliwiacie nad tym bonusem i nikt nie daje mu rady.Chyba jutro ja się za niego wezmę
Myslałem ze dzisiaj mam swój dzien bo w zakładach bukmacherskich 50 zł wygrałem rano a multi multi 4/10 miałem dobry dzien nawet był
reniuszka..nie no ja tak operdalam delikatnie ale i tak mi go czasami szkoda.Dzieki Bogu rzadko mnie coś boli bo by biedny był
lila no wsszyscy mają chrapkę,bo bonusik ładnie się zaokrąglił
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
reniuszka..ja Panny a byk czasami przy mnie taki malutki jak wpadnę w szał że masakra.Gorzej jak się byk wkierwi to wtedy ja uciekam
reniuszka...o nic,znajomych mam tam może kiedyś jak pojadę to się spotkamy na kawkę w Poznaniu
reniuszka...a byłaś tam w poznaniu na stary browar ..co widziałaś wszystko teraz znikam..
jocia..mi gały czasami do dzisiaj wychodzą jak moje byczysko coś chlapnie a jak się zdenerwuje to mówię: Wracam za godzinę i wychodzę
reniuszka...mój byk jest też spokojny ale jak juz mu ciśnienie skoczy to uciekam wtedy
reniuszka...oj do mnie nie skacze bo wał w pogotowiuale jak pracownicy coś mu podniosa ciśnienie i on im tłumaczy a oni nie kumający to ja uciekam
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 020 000 złotych
czasami mam tak u siebie w pracy,pracuję w szkole i jak piszę informację dotyczącą wyjść do kina,bo tym się zajmuję w ramach socjalu to po prostu ręce opadają
reniuszka....masakraludzie albo faktycznie nie kumaci albo w luja grają
lila już dziś przyjmij ode mnie szczere życzenia wielu szczęśliwych dni i ...tu sobie resztę dopowiedz sama