Wpisy 102 229 – 102 328
16 marca 2010 18:33 → 16 marca 2010 22:00, 100 wpisów
ha,ha,ha I co cię tam zszokowało?
100985. madzia77 2010-03-10 (15:41)
mariuncio75 >>> wiele fajnych osób stad już odeszło przez pierdoloną gnidę
tu dopiero mamy perełkę Kultury przez duże K
100985. madzia77 2010-03-10 (15:41)
mariuncio75 >>> wiele fajnych osób stad już odeszło przez pierdoloną gnidę
tu dopiero mamy perełkę Kultury przez duże K
hosia...przepraszam bardzo ale dzień się jeszcze nie skończył.Zobaczymy o 22.15 jaka transakcja zostanie zawarta.Czy ja Tobie kino czy Ty mi kiełbasę ;)
lila...trzymaj mocno i nie puszczaj.Skleiłem już 2 liczby...reszta w toku proszę czekać....
madzia słowo "pierdoła" czy "dać ciała " wywołało u ciebie ten szok ? ;DDD
Gula urosła ? Oderwij się dziołcha od kompa i rozładuj nieznośne napięcie za pomocą wiadomego urządzenia na baterie
Gula urosła ? Oderwij się dziołcha od kompa i rozładuj nieznośne napięcie za pomocą wiadomego urządzenia na baterie
Więcej kopiować nie będę szkoda czasu - Tobie dziewczę jak się chce to kopiuj i pisz.Może ktoś Cię wysłucha.
Acha i jeszcze jedno - mam dla Ciebie zła nowinę - doktorek nie będzie miał już szansy Cię dogłębnie i stosunkowo....,bo blokada została nałożona i najprawdopodobniej nie zostanie zdjęta,a przez swój dogłębnie cięty język będzie miał problemy - zgłosiłam na policję jego wpisy,gdzie zostały skopiowane i będą wyciągnięte z tego konsekwencje,plus dwóch świadków którzy czytali to co Twój kulturalny idol pisał - tak,że zastanów się co piszesz i po co. to tyle w tym temacie.
Acha i jeszcze jedno - mam dla Ciebie zła nowinę - doktorek nie będzie miał już szansy Cię dogłębnie i stosunkowo....,bo blokada została nałożona i najprawdopodobniej nie zostanie zdjęta,a przez swój dogłębnie cięty język będzie miał problemy - zgłosiłam na policję jego wpisy,gdzie zostały skopiowane i będą wyciągnięte z tego konsekwencje,plus dwóch świadków którzy czytali to co Twój kulturalny idol pisał - tak,że zastanów się co piszesz i po co. to tyle w tym temacie.
hośka widzę po bandziuni dalej jedzie.Ty ciotka lepiej zapodaj jakąś parką liczb bo mi coś lipnie idzie.
Ryśku co tam kiełbasa . To będzie polędwica sopocka z górnej półki ;))
hosia...mysl nad liczbami bo jak tak dalej pójdzie to załapiesz się na polędwicę sopocką z dolnej półki ( przecenionej)
Aleś mnie śmiertelnie wystraszyła ;))) A może postraszysz mnie jeszcze facetem zwanym mężem, który musi podpierać się przy robocie wiadomym nam wszystkim urządzeniem ;)))BUHAHAHA
hosia >>> od mojego męża to odbij dziewczę,bo go mam,a Ty ciągle się tu kleisz do wszystkich jakby Ci czego brakowało.
madzia77...a to ten mąż co ma hemoroidy,prostatę i odleżyny.patrząc na twoj nick tak go kochasz ze jego wiek wpisalas.
Niezły wieczór.
Umawiacie się na kino i kiełbasę, a nie na wodę mineralną niegazowaną i sałatkę.
No, szkoda, że nie mieszkam obok Was, bo mam dostęp do całkiem smacznych ciast.
A i coś z % mogę dorzucić + jakaś muzyczka...może być cudnie.
Pozdrawiam
Umawiacie się na kino i kiełbasę, a nie na wodę mineralną niegazowaną i sałatkę.
No, szkoda, że nie mieszkam obok Was, bo mam dostęp do całkiem smacznych ciast.
A i coś z % mogę dorzucić + jakaś muzyczka...może być cudnie.
Pozdrawiam
Witam.
Wszędzie spory,kłótnie.Chat,,forum,,,
Porobiły się ,,,parki,,,trójki,,, czwórki.... tylko grać. ,,Multipasko ,,schodzi na psy,,nie pamiętam aby wcześniej było tyle osób biorących bezpośredni udział w tym typowaniu.
Godne pożałowania.
Pozdrawiam
Wszędzie spory,kłótnie.Chat,,forum,,,
Porobiły się ,,,parki,,,trójki,,, czwórki.... tylko grać. ,,Multipasko ,,schodzi na psy,,nie pamiętam aby wcześniej było tyle osób biorących bezpośredni udział w tym typowaniu.
Godne pożałowania.
Pozdrawiam
Rysio O. lubi zakalce, a mi wychodzą całkiem niezłe.
Osoba, która uzyska 10/10 w typowaniach otrzyma w prezencie roczną dostawę ciast domowego wypieku...
Sorry, ale mam nagły wyjazd.
Dobranoc.
Osoba, która uzyska 10/10 w typowaniach otrzyma w prezencie roczną dostawę ciast domowego wypieku...
Sorry, ale mam nagły wyjazd.
Dobranoc.
Lila_musiałem odpocząć os tego multipaskowego klimatu.Ps.co się stało pomiędzy madzią77 i hosią,chyba nie wydrapią se oczów;)
,,, toć to panoćku mosz rocję istno wich zapanowała nom na tym forum;)
lila-jestem jestem,ciekawe jak tam mój kupon z sts-u tylko że dałem takie mecze ze nie ma gdzie sprawdzić
lila-hehe wątpie chyba że na jakiejś ruskiej stronie to znajde ale się nie odczytam z tego haha
Lila_słyszałem o twoich sukcesach w MM mojjjjje gratulacje che brava qesta signiorina-ragazzina:)
vento...Dzięki.Nie pisz do mnie po włosku bo mnie wkurza ten język.Pozdr.
witam wszystkich gorąco
doprowadził ktoś ten cholerny T,S
do bankruta :) ????
ps. oglądaliscie na tvn-ie
władce marionetek . jak wrażenia
bo moje :(
pozdr.
doprowadził ktoś ten cholerny T,S
do bankruta :) ????
ps. oglądaliscie na tvn-ie
władce marionetek . jak wrażenia
bo moje :(
pozdr.
Słyszeliście,że zmarł najmniejszy człowiek świata?Szkoda,bo był fajniutki.
Brawo!!!
http://fakty.interia.pl/polska/news/zaskakujaca-decyzja-tk-o-egzekucji-abonamentu,1452748
http://fakty.interia.pl/polska/news/zaskakujaca-decyzja-tk-o-egzekucji-abonamentu,1452748
I przykra sprawa.
http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/polska-biegaczka-jednak-na-dopingu,1452770
http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/polska-biegaczka-jednak-na-dopingu,1452770
Panathinaikos-Patron 1 1,35 +++++++ 3:0
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Witam serdecznie tysiące i setki tysięcy sympatyków wybitnego znawcy buchmakerki i liczb bałwana.Powiem krótko jest dobrze i może być tylko lepiej.
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 0:1
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 0:1
Poprawka
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35 ++++++ 0:1
Aguś do bouju!!!!
Aguś do bouju!!!!
Bałwan zmusił mnie dzisiaj do gry w lotto.Tak więc na wieczór mam przygotowane skórzane walizki,gdybym trafił główną wygraną.
Będąc na mieście zobaczyłem sklep z napisem Fortuna i spytałem się bałwana,co to jest.Czy tam rozdają cukierki.A on mi wytłumaczył,że tam przyjmują zakłady.
hipopotan...cześć.Lepiej numer konta przygotuj.Walizki są zdradliwe
Agnieszka da rade wiec masz wygrana moim zdaniem :)
jest podstawa moich kilku kuponow, wiec bylo by niefajnie jakby bylo inaczej :)
jest podstawa moich kilku kuponow, wiec bylo by niefajnie jakby bylo inaczej :)
hipo_do kogo Ty pijesz tymi hipnotycznymi testami,bo ciężko zrozumieć il destino
Witaj Ricardos,spytam się doradcy,czy konto jest lepsze niż tradycyjne walizki na szmalec.
ralfek-bądzmy dobrej myśli ale się na niej przejechałem pare razy więc jeszcze nie świętuje
hipopotan to zapytaj i mysle,że doradca powie Ci tak jak ja mówię.
Bałwan pokazuje mi bym spojrzał w mapy,że o 1400 w multi brakowało końcówek z liczbą 6i9.
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21
stawka:16.00zl
ako:2,21
EWK:31,80
ten kuponik tak dla zabawy puszczony
stawka:16.00zl
ako:2,21
EWK:31,80
ten kuponik tak dla zabawy puszczony
A Lechia da rade z Wisla? ostatnio bylo ladnie, mloda Lechia takze trafnie :)
Ciekawe czy taki kuponik wejdzie?
Dowiemy się ok 22.30:)
4139 Chelsea-Inter (A) typ 1 - 1.65
4068 Sevilla-CSKA M. LB 1,5 typ 2 - 1.25
4985 Wigan-Aston Villa LB 1,5 typ 2 - 1.32
2534 Portadown-Lisburn typ 1 - 1.45
AKO: 3.94
Dowiemy się ok 22.30:)
4139 Chelsea-Inter (A) typ 1 - 1.65
4068 Sevilla-CSKA M. LB 1,5 typ 2 - 1.25
4985 Wigan-Aston Villa LB 1,5 typ 2 - 1.32
2534 Portadown-Lisburn typ 1 - 1.45
AKO: 3.94
Lila,gratuluję Ci trójki z 1400.Bałwan gratulował Ci już wcześniej,więc się do tego przyłączyłem.
Darmowy pendriwe.
http://www.fotik.pl/index.php?act=rejestracja&polecil=dawi202
http://www.fotik.pl/index.php?act=rejestracja&polecil=dawi202
Ricardos a mini sobie odpuściłem,jak zobaczyłem,że dwa razy za trójkę płacili nieco powyżej 20,a raz chyba 16.
Witam Wszystkich czytających czat. Na 22.15 zagrałem / 11-16-17-31-53/ stawka x2 bez plusa. Życze trafnych typowań !
hipopotan.ja własnie zagrałem na mini.wolę 20zł za trójkę w mini niż 2zł w multi.
Nie zapominaj Ricardos,że Twój doradca był ostatnio lepszy od mojego.
hipoptan..to fakt.Kasiora to wspaniały doradca.Czasami wspomina,że pogadałby z Twoim bałwanem :)
Przy okazji pozdrawiam Kogucika19,czasem zaglądam w jego wątek na forum.
madzia: W przeciwieństwie do Ciebie niczego mi nie brakuje. Ja na przykład nie MUSZĘ używać wibratora. Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
No to na dziś wystarczy a jutro "się zobaczy"
Trzymaj się madziu i do jutra. Pa
Tczew -masz rację . Kiedyś panował tu zupełnie inny klimat. Nie było między nami donosicieli i konfidentów . Ludzie potrafili docenić dokonania innych niezależnie od wzajemnych animozji
Tczew -masz rację . Kiedyś panował tu zupełnie inny klimat. Nie było między nami donosicieli i konfidentów . Ludzie potrafili docenić dokonania innych niezależnie od wzajemnych animozji
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 2:0
Pięknie,łatwo i przyjemnie:) kto skorzystał ten ma $$$$$$$
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 2:0
Pięknie,łatwo i przyjemnie:) kto skorzystał ten ma $$$$$$$
W przeciwieństwie do mnie?
Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty,ale uważaj żeby nie na wylot,bo wtedy kicha.......:P
I nawet wibrator nie da rady hehe
Faktycznie, to by było na tyle dzisiaj LASKO STOSUNKOWA I DOGŁĘBNA !!!!
ps.Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :P
Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty,ale uważaj żeby nie na wylot,bo wtedy kicha.......:P
I nawet wibrator nie da rady hehe
Faktycznie, to by było na tyle dzisiaj LASKO STOSUNKOWA I DOGŁĘBNA !!!!
ps.Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :P
HIPOPOTAM dzięki za pozdrowienia.Ciesze sie że zaglądasz do mojego tematu gdzie dzisiaj wymiana poglądów sięgnęła dna dlatego sie tam dziś nie wtrącałem.Ciesze sie że u Ciebie zarówno bałwan,jak i 40 ślicznych żon oraz sam naczelny w postaci Makumby potraficie sie dogadać nie robiąc tego co niektórym sie tu udaje.Serdecznie pozdrawiam
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
Dziewczyny mam nadzieję ,że się nie obrazicie,ale nie mogłem się powstrzymac :D:D:D
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
-I nawet wibrator nie da rady hehe
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
-I nawet wibrator nie da rady hehe
25,18,9,61,55,72,38,32.
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
Bałwan się pyta dlaczego Hosia i MAdzia77 wzajemnie sobie dokuczają?
>>>--zgadza sie
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
torsan....To w takim razie czuję się zaproszona na dobre ciacho;)Pozdrawiam
102312. status hosia 2010-03-16 (21:46)home Wawka
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.