Wpisy 102 129 – 102 228
16 marca 2010 13:29 → 16 marca 2010 18:32, 100 wpisów
kathy>> to nie biegaj, tylko po prostu idż:):)wysportowane te kobietki teraz :):) tylko by biegały:):) Witaski kathy:):
Witam wszystkich i pozdrawiam trzymając kciuki.Moje nr.42,48,56,77. 21,50,56,61,76. 27,31,42,67,72. 10,21,32,58,76. 3,12,21,35,44,65. 7,21,35,44,48,65. 5,13,21,35,48,65. 6,15,27,33,46,58,68,76. 11,14,17,21,27,33,46,76. 6,11,15,46,51,60,68,76.
Jeszcze 30 min i zobaczymy kto w sztafecie do kolektury :) ewentualnie oddziału
Neptun----- wiesz mi, nie jestem żadnym innym nickiem tej samej osoby poprostu piszę to co myslę i tyle
>>14.00<<
33,38,50,58
witam mag.. dziękuję:): witaj danteV:): Miłego Dnia:):
Ps. mag.. poczta:)
33,38,50,58
witam mag.. dziękuję:): witaj danteV:): Miłego Dnia:):
Ps. mag.. poczta:)
Emeryt> Jeszcze nie do końca ..2 letni ,,, Brakuje paru miechów.pozdrawiam,,,,,Hej
neptun, ricardos... ale z tego co wiem to ja mam najbliżej do oddziału....:-)
neptun-----a dlaczego inne wpisy miały mnie ukierunkować?
Absolutnie nie a dlaczego myslisz odwrotnie?
Absolutnie nie a dlaczego myslisz odwrotnie?
Wiechu100,ponieważ dopiero po wpisach innych użytkowników tego czatu zacząłeś atakować
neptun----nie masz racji ale nie będę wdawał się w polemikę pisać to ja zacząłem wczoraj
Wiechu100 nie mam zamiaru się z Tobą kłócić,ale poczytaj swoje wpisy
Chelsea - Ma bronic trzeci bramkarz ;((((słyszałem w telewizji.Psycha mu siądzie?????? Terry też cieniutko z formą.
Ten mecz to bomba zegarowa ;DDDD
pzdr.
Ten mecz to bomba zegarowa ;DDDD
pzdr.
Za dużo się dzisiaj rozpisałem.Jeżeli kogoś obraziłem-przepraszam.Wracam do roli czytelnika.
no jam 4 zeta z ch/t.Kolejne piwo w sklepie "codziennie niskie ceny" :)
siema wszystkim!lottomat wydał mi dziś na mini lotto 9 17 26 30 42 i 3 13 21 25 39.niby mała rzecz a cieszy...
kathy...postęp jest taki,że na 22.15 pocisnę dużego tzn.lotto :)
kathy..neptun..ja wrzucam 29,31,38 jeśli sp. z o.o. działa nadal :)
nie chce mi się szukać wczorajszych deklaracji przystąpienia (typowania)
Onaa vel madzia77 vel mag.. vel kameliowa77 i tu cytat "i jeszcze 4 nicki których nawet Pasko nie zna" a raportujcie sobie wszystkie osiem. Tylko w języku polskim. Ha ha ha.
kulkomaniak>> posłuchaj Ty mnie nie mieszaj w jakiś duperele.. mag.. to Marta- zapisz sobie to.. pozdr.. Miłego Dnia:): PA
Jestem zniesmaczony tym że 0 jest przed 3 a miało być tak 3 i 0 ....byłoby cudownie ......
Jeśli nowa gra Joker ma być podobna do Numerka, ale będzie trudniej trafić bo 4 z 50 i 1 z 36 to życzę im powodzenia. Bez sensu.
Siemanko Wszystkim!
kubex..dziękówa.Mam nadzieję,że i Ty dziś przytulisz trochę kasy i wtedy się rozpakujesz
Przychodzi baba do lekarza.
- Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła.
- Gdzie?
- W tego... no wie pan...
- Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje?
- Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została.
- Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła.
- Gdzie?
- W tego... no wie pan...
- Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje?
- Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została.
Test- lotto. Te liczby nie będą wylosowane.
01, 04, 05, 06, 12, 15, 27, 30, 32, 41, 45 i 46.
01, 04, 05, 06, 12, 15, 27, 30, 32, 41, 45 i 46.
Witaj Lila :-)
dziś też do przodu w MM?
dziś też do przodu w MM?
mariuncio75....Witaski:) Ustrzeliłam 1/1 2/2 3/3 3/5 i 4/10:)Pozdrawiam:)
od kiedy wchodzi joker i jakie jest prawdopodobienstwo trafienia calej puli?
lila no graty!!!
Pieknie a co masz na wieczór?
Nie było mnie tu dzisiaj dawałaś typy z rana?
Pieknie a co masz na wieczór?
Nie było mnie tu dzisiaj dawałaś typy z rana?
mariuncio75....Typowałam na dzisiaj na 14-tą już wczoraj wieczorem a na wieczór mam to co w typowaniach.Zazwyczaj jest tak,że jak ustrzelę coś w południe to wieczorem kiepścizna:)Pozdrawiam:)
Oto mały poradnik.
Nie jestem jego autorem, ale zainteresowani bez trudu go znajdą.
"Moje zimne spostrzeżenia.(które na pewno też wielu z was ma)
- nie można grać we wszystko co podejdzie pod rękę
- trzeba analizować zdarzenia
- trzeba coś wiedzieć o dyscyplinie którą się chce obstawiać
- nie można podejść do buka z kasą, obstawić za wszystko i czekać na wygraną, trzeba liczyć
- zero emocji, czysta matma
- nie dajcie się wciągnąć w wir obstawiania bez choćby krótkiej analizy (ja tak czasami robię) i nie jestem z tego zadowolony
- nie obstawiajcie zdarzeń gdzieś podejrzanych na forum a nie przeanalizowanych i przemyślanych (zwiększa to prawdopodobieństwo sukcesu)"
I po sprawie
Nie jestem jego autorem, ale zainteresowani bez trudu go znajdą.
"Moje zimne spostrzeżenia.(które na pewno też wielu z was ma)
- nie można grać we wszystko co podejdzie pod rękę
- trzeba analizować zdarzenia
- trzeba coś wiedzieć o dyscyplinie którą się chce obstawiać
- nie można podejść do buka z kasą, obstawić za wszystko i czekać na wygraną, trzeba liczyć
- zero emocji, czysta matma
- nie dajcie się wciągnąć w wir obstawiania bez choćby krótkiej analizy (ja tak czasami robię) i nie jestem z tego zadowolony
- nie obstawiajcie zdarzeń gdzieś podejrzanych na forum a nie przeanalizowanych i przemyślanych (zwiększa to prawdopodobieństwo sukcesu)"
I po sprawie
lila i madzia77 - witam Was obie.
Słyszałem, ze jedna z Was coś tam skubnęła z pańskiego stołu.
No to brawo.
Słyszałem, ze jedna z Was coś tam skubnęła z pańskiego stołu.
No to brawo.
SirMavins------generalnie to się z Toba zgadzam aczkolwiek czasem z analizowania i tak gówno wychodzi :-)
Pytanie: CHELSEA czy Inter?
Pytanie: CHELSEA czy Inter?
Torsan------ a tak Cię polubiłem :-)
Ja tam za CHELSEA
Ja tam za CHELSEA
mariuncio-mi ostatnio Adam dał zarobić niezłą kase od Vancouver po Oslo stawiałem na niego z Morgensternem a buki jeszcze dobre kursy wystawiały
Torsan----a mi ostatnio słabo idzie niestety i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego? :-)
mariuncio-ale nie moge przeboleć do dziś Szalzburga w niedziele mnie pozamiatali w hokeja
A ja tam za niczym.
Nie mam pewności - odpuszczam.
Nie raz uratowało takie podejście kasę.
Kilka dni temu też chodziły pewniaki - a przegranych masa po meczu.
Nie mam pewności - odpuszczam.
Nie raz uratowało takie podejście kasę.
Kilka dni temu też chodziły pewniaki - a przegranych masa po meczu.
Ja tak miałem w sobotę z Sevillą myslałem że mnie szlag trafi
Panathinaikos-Patron 1 1,35
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Zobaczymy co z tego gó*na będzie
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Zobaczymy co z tego gó*na będzie
Dziś w LM grałem dwie 1 czyli zwycięstwa gospodarzy
torsan----wez nie zartuj! musi wygrac
mariuncio-mam sentyment do ruskich a CSKA dało już zarobić w tej edycji LM więc licze na x2 w tym meczu
HEJ JAK MYŚLICIE LEGIA WYGRA DZIŚ?.
nikogo nie ma czy co
i tak puśćiłem na legie
101038. madzia77 2010-03-10 (17:54)
OK od dzisiaj Ty będziesz mnie pouczać co to kultura hehe
Ale nim zaczniesz to poczytaj, co te wyrażenie pierw znaczy - na pewno nie to,że mieszam się tam gdzie mnie nie ma - tak jak ty to zrobiłaś...
101030. madzia77 2010-03-10 (17:44)
klarak >>> na przyszłość to nie mieszaj się kobieto w coś co się Ciebie nie tyczy - kultura tego wymaga,jak coś już o kulturze wspominasz.
100991. kameliowa77 2010-03-10 (16:03)
klarak >>> a Ty uszanuj swoją godność i nie mieszaj się
Pomijam już składnię , formę i treść tych głupot - ...
"mieszam się tam gdzie mnie nie ma"..:DDD.."uszanuj swoją godność i nie mieszaj się" ...hehehe A co ma godność do mieszania się w cokolwiek ?.
Jak już koniecznie MUSISZ wkleić tu swojego bełta, to bądź dziewucho KONSEKWENTNA i nie wpieprzaj się między wódkę a zakąskę , czyli między Kogucika a Wiechu. To przecież twoje własne słowa ...."nie mieszaj się kobieto w coś co się Ciebie nie tyczy - kultura tego wymaga"...
Ech, ale o czym ja tu piszę ? ty i kultura - żałosne.
OK od dzisiaj Ty będziesz mnie pouczać co to kultura hehe
Ale nim zaczniesz to poczytaj, co te wyrażenie pierw znaczy - na pewno nie to,że mieszam się tam gdzie mnie nie ma - tak jak ty to zrobiłaś...
101030. madzia77 2010-03-10 (17:44)
klarak >>> na przyszłość to nie mieszaj się kobieto w coś co się Ciebie nie tyczy - kultura tego wymaga,jak coś już o kulturze wspominasz.
100991. kameliowa77 2010-03-10 (16:03)
klarak >>> a Ty uszanuj swoją godność i nie mieszaj się
Pomijam już składnię , formę i treść tych głupot - ...
"mieszam się tam gdzie mnie nie ma"..:DDD.."uszanuj swoją godność i nie mieszaj się" ...hehehe A co ma godność do mieszania się w cokolwiek ?.
Jak już koniecznie MUSISZ wkleić tu swojego bełta, to bądź dziewucho KONSEKWENTNA i nie wpieprzaj się między wódkę a zakąskę , czyli między Kogucika a Wiechu. To przecież twoje własne słowa ...."nie mieszaj się kobieto w coś co się Ciebie nie tyczy - kultura tego wymaga"...
Ech, ale o czym ja tu piszę ? ty i kultura - żałosne.
Lila gratki za te ostatnie pareczki i trójeczkę :)Tylko pozazdrościć nosa ;)
hosia...ricardos i kasiora pytają czy masz żal za losowanie o 14stej.Chyba,że nie puściłaś.
31062. status hosia 2008-10-30 (23:30)home Wawka
Edi, gdzie jesteś mój rycerzu gdy ja tu dzisiaj DAJĘ CIAŁA we wszystkich POZYCJACH (pozycjach kuponu oczywiście)??? ;))))
2010-03-05 (22:40)
statushosia
Data rejestracji: 2009-05-27
Ilość postów: 109
4647 lila zamiast na czacie pisać pierdoły skup się może na pisowni nie z przymiotnikami. To naprawdę nie boli . Do tej pory - a jesteś tu już prawie rok- ani razu nie udała Ci się ta "sztuka"
To jest wzór treściwej wypowiedzi i kultury !!!
Edi, gdzie jesteś mój rycerzu gdy ja tu dzisiaj DAJĘ CIAŁA we wszystkich POZYCJACH (pozycjach kuponu oczywiście)??? ;))))
2010-03-05 (22:40)
statushosia
Data rejestracji: 2009-05-27
Ilość postów: 109
4647 lila zamiast na czacie pisać pierdoły skup się może na pisowni nie z przymiotnikami. To naprawdę nie boli . Do tej pory - a jesteś tu już prawie rok- ani razu nie udała Ci się ta "sztuka"
To jest wzór treściwej wypowiedzi i kultury !!!
lila...jeszcze nie mam typów na 22.15 ale myslę,że to francowate 27 dam na pewniaka.W innych typowaniach może mi popsuć zestaw.Do 21wszej myślę,że coś skleję i wyślę.Kolekturę mam do 21.30.Powodzenia lila na wieczór noi niech 27 będzie z Tobą.;)