Wpisy 1 018 340 – 1 018 439
15 lipca 2012 08:35 → 15 lipca 2012 11:03, 100 wpisów
r36
regulamin mi służy do oceny, czy daną drapkę warto kupować, jeśli idzie o ilość kupionych drapek wczoraj, jaś fasola -4szt -5,30,0,i2zł miałem, zdrapman 3szt-- wszystkie puste, krzyżówka 2szt 0 i 10zł
mm na 22.15 -- 2zakłady i 4/10 i 2/9
bez+
regulamin mi służy do oceny, czy daną drapkę warto kupować, jeśli idzie o ilość kupionych drapek wczoraj, jaś fasola -4szt -5,30,0,i2zł miałem, zdrapman 3szt-- wszystkie puste, krzyżówka 2szt 0 i 10zł
mm na 22.15 -- 2zakłady i 4/10 i 2/9
bez+
no i popatrz znów padła 6 gdzie te czasy kiedy co 2 tygodnie były fajne kopulacje
wy tu sobie gadu,gadu a ja jadę sięo zdrowie bo o rozum już za późno
gg
i tak się za tą - bardziej jakby szansowną, w tej chwili - extra pensją rozglądam, ale - nigdzie nie ma
i tak się za tą - bardziej jakby szansowną, w tej chwili - extra pensją rozglądam, ale - nigdzie nie ma
ok, ale - po co się ukrywa/ć pod nowym nickiem, więc - klonować, czyli - robić za krasnoludka ?
Robal...wyjaśnił...
nie wnikam czy bardziej dopieczony niż my....
nie wnikam czy bardziej dopieczony niż my....
Kaska
moja widzi i 'diagnozy' jak najbardziej słuszne, ale dlaczego jako "zorro" ?
pamiętasz kol. werta ? - co miał do napisania - napisał, bez klonowania
gg
może uda się jakimś urlopowym czasem, zanim drugą transzę wprowadzą - a podobno jest w drodze
moja widzi i 'diagnozy' jak najbardziej słuszne, ale dlaczego jako "zorro" ?
pamiętasz kol. werta ? - co miał do napisania - napisał, bez klonowania
gg
może uda się jakimś urlopowym czasem, zanim drugą transzę wprowadzą - a podobno jest w drodze
trisetum fakt, ale mnie sie zdaje że 1 wygrana na śląsku padnie- skoro tam tak dużo tej pensji, w małopolsce i na podkarpaciu w większych miastach nie ma
r36
w krzyzówkach są dwie serie naraz, to i pensji szybko nie wycofają
w krzyzówkach są dwie serie naraz, to i pensji szybko nie wycofają
Monet
tak, doczytałem - w necie już tak jest - czasem za szybko czytamy, i niepotrzebnie bierzemy do siebie
gg
- licho wie - przecież wiedzą ,co się sprzedało - co z wysokich zostało do zdrapywania - i chyba mogą wycofać kiedy im się spodoba/będzie dla nich opłacalne - nieprawdaż ?
tak, doczytałem - w necie już tak jest - czasem za szybko czytamy, i niepotrzebnie bierzemy do siebie
gg
- licho wie - przecież wiedzą ,co się sprzedało - co z wysokich zostało do zdrapywania - i chyba mogą wycofać kiedy im się spodoba/będzie dla nich opłacalne - nieprawdaż ?
w ex pensji na wygrane jest lekko ponad mln tylko w tym 3 po 200 prawie by nie było szanse dość duże
r36
jak wycofają pensję i nie padną te wygrane--- to będę popierał paftiego i jego teorie
jak wycofają pensję i nie padną te wygrane--- to będę popierał paftiego i jego teorie
Do Robala36. Nie rozumiesz? A dlaczego ta pani po wszystkiech jedzie stosujac klony? Przecież po internecie w mailach nie pisała jako onaa tylko jako tajny tropiciel grupy zboczencow. Wojnę najszybciej Robal36 wygrywa sie stosujac broń przeciwnika. Znikam. I tak bede zablokowany jako naczelny klon multipasko.
Kaska
uzupełnienie
chociaż, tak bardziej się zastanawiając - jeśli miał/a jakiś kontakt - i ogarniam koleżankę/gę
uzupełnienie
chociaż, tak bardziej się zastanawiając - jeśli miał/a jakiś kontakt - i ogarniam koleżankę/gę
a gdzie wibratorek/wibratorzyca?
gg
jedna z wysokich, jak ewentualnie nie padnie - to jakoś jeszcze jestem w stanie sobie wytłumaczyć, ale więcej - zwłąszcza przy takim zainteresowaniu - istotnie - nie trafienie byłoby dziwne...
jedna z wysokich, jak ewentualnie nie padnie - to jakoś jeszcze jestem w stanie sobie wytłumaczyć, ale więcej - zwłąszcza przy takim zainteresowaniu - istotnie - nie trafienie byłoby dziwne...
jeśli moje oliczenia prawidłowe, to w całej polsce jest ok. 180-200tyś. szt. ex pensji; ok.4,1% całego nakładu
zainteresowanie ex pensja na pewno jest duzo wieksze w miastach niż na wsiach/małych miejscowościach pewnie sobie te główne wygrane leżą w jakims punkcie ts gdzie granie nie jest number one u mieszkańców i mało kto wywala kase na zdrapki a co dopiero 5 zł
trisetum
ale kriss czy jocia na wsi nie mieszkają, a tam pensje są
ale kriss czy jocia na wsi nie mieszkają, a tam pensje są
u mnie na oko ex.pensji jest okolo 50 sztuk jak nic jak ktos chce kupie i mu wysle poczta po 7zl za sztuke
gg sam mowiles ,ze teraz jest wieksza sa trafienia to i taka cena
trisetum ja myślę że ludzie nie wiedzą, że są jeszcze 3gł wygrane--- bo niby kto im o tym powie,
slawek
to dawaj - kupuj wszystkie i zdrapuj - w moim imieniu - kasiorę odliczysz sobie z mojej wygranej
to dawaj - kupuj wszystkie i zdrapuj - w moim imieniu - kasiorę odliczysz sobie z mojej wygranej
r36
to już wiesz gdzie spędzisz urlop, na górnym ślasku--ewentualnie w beskidzie śląskim
to już wiesz gdzie spędzisz urlop, na górnym ślasku--ewentualnie w beskidzie śląskim
kaśka
nie uwierzysz ale włąśnie go już jem na śniadanko-- przepis chcesz na czat czy @
nie uwierzysz ale włąśnie go już jem na śniadanko-- przepis chcesz na czat czy @
wiecie - jeśli chodzi o cenę - tego wynalazku, to i ja i gostek w zaprzyjaźnionej kolekturze byliśmy mocno zaskoczeni zainteresowaniem Pierwszego dnia patrzyliśmy na ten wynalazek z pobłażliwym uśmiechem - błyskotki - wodotryski, złocenia, jak dla dzieci, a zeszło migiem... I to jest chyba znowu ta magia "wysokich wygranych" - zobaczcie, co się robi przy takich 20-u bańkach - mimo ceny - która spowodowała taki odpływ grających, czy też przeniesienie do innych gier
dobrego
powodzenia
dobrego
powodzenia
gg...w katwicach w kazdej budzie jest mnóstwo tej pensji...nie wiem czego u was nie ma. dodrukują
ponoć dobrze sie sprzedaje...i TS mysli o reedycjii
mysle ze te wygrane losy...jeszcze nawet nie opuściły drukarni
kriss
w katowicach średnia płaca brutto 5tyś, to po co komu 3 tyś i tylko przez 3 lata
w katowicach średnia płaca brutto 5tyś, to po co komu 3 tyś i tylko przez 3 lata
kriss
kiedyś byłem w gorlicach i facet przy mnie kupił 2 lub 3 paczki ex pensji
wiedz że na prowincji się nie przelewa i ludziska kupowali- ja tez kilkanaście kupiłem
kiedyś byłem w gorlicach i facet przy mnie kupił 2 lub 3 paczki ex pensji
wiedz że na prowincji się nie przelewa i ludziska kupowali- ja tez kilkanaście kupiłem
gg...na tzw prowincji maja wiecej kasy niz w miastach. ja pochodze z podkarpacia małej prowincji a tam wiecej kasy maja niz tu w katwicach. wiec wies polska jest bogata...i to bardzo
i nikt mi nie powie ,że wsie polskie są biedne. tam lepszymi samchodami sie rozbijaja niz w katowicach a o willach ,domach nie wspomne.,....dawna biedna wieś i miasteczka to juz przeszłość
tak
okolice sanoka
na wsi dzis sie żyje ja
a w miescie to ciągła gonitwa za pieniadzem by opłacić drogie czynsze
Witam wszystkich
Moze sie komus przydadzą :
1,3,5,6,7,11,16,17,26,17,26,31,32,33,38,39,41,46,52,54,
37,59,64,67,73,74,75,76,78
Moze sie komus przydadzą :
1,3,5,6,7,11,16,17,26,17,26,31,32,33,38,39,41,46,52,54,
37,59,64,67,73,74,75,76,78
na pewno nie mało...biedaka na to nie stać.
jocia
wszystko kosztuje.
gra w MM tez
wszystko kosztuje.
gra w MM tez
jocia....ty to zawsze tak wczesnie chodzi 4 rano
jocia...musisz być nadziana
szukam żony...
z duzym mieszkaniem
okolo 140
Kryss tak , prawie zawsze ...
nadziana ..jak rurka z kremem.. z dwóch stron a w środku ... co ?
Kryss tak , prawie zawsze ...
nadziana ..jak rurka z kremem.. z dwóch stron a w środku ... co ?
sprzedamy i wprwadzimy sie do mniejszego a róznice zachowamy i bedziemy grac w MM
Jocia...co ty na to