Wpisy 1 018 240 – 1 018 339
15 lipca 2012 03:01 → 15 lipca 2012 08:34, 100 wpisów
nie a tak poważnie to jak facio ma brodę to jest troszke hmmmm nie teges bo całe żarcie na brodzie
deki...nom ja własnie wróciłam i se ***ykłam przed kompa bo musiałam zobaczyć co ta menda m77 na mnie znowu wypisuje pod kolejnymi nikami
Dobra idę robić warkoczyki dwa ..takie małe sobie zapodam ...a reszta w pizdu
My sobie z maxem dopiero z parkuru wróciliśmy a Ty nam sie dobic karzesz
a rżałam do maxa że jak będzie trawa mieta pachniec to nieta jak maryska to ołłłl je of kors
deki...a na rybkija zaraz spadam lulu bo mi Przyszły niedoszły z wyra s***oli i będzie ból
a w sumie to gościówie tylko jej stary się wychylił i zamiast jemu zajebałam mu w błotnik
aj tam nóżki,karwa buta szkoda w pizdu z debilem ale mam go na oku.Mieszka blisko mnie a jutro go dobiję.Ty....chciał po policję na mnie dzwonić ,czujesz?
dekuniu..a no bylibyja mu kazałam od razu do Kraśnika dzwonić oszołom głupi.Ja spadam .Miłego dnia i połamania kija
ale ale jaja same łobuzku rozmowa nocna
ulexxa czescdawno Cie nie widzialem tutej,a tu patrz jestes jeszcze tak wczesnie rano
uleexaa...haajj ..no tak byłaś imprezka ...popołudniu bedziesz spała na fotelu albo na podłogę jak pies i kurde muszę spać juz teraz i poowwoo
w.n. wpis nr.1018113
nie zycze sobie abys(nie znasz sie na zartach!)
wyrazal opinie o mnie..aby kogos dobrze poznac
trzeba-beczke soli zjesc-(zreszta juz wyraziles swoje
zdanie..ze jestem WARIATKA)to wystarczy!
panie Najmadrzejszy i panie Powazny..
ajaj smiechu warte
nie zycze sobie abys(nie znasz sie na zartach!)
wyrazal opinie o mnie..aby kogos dobrze poznac
trzeba-beczke soli zjesc-(zreszta juz wyraziles swoje
zdanie..ze jestem WARIATKA)to wystarczy!
panie Najmadrzejszy i panie Powazny..
ajaj smiechu warte
slawek...tylkołazę na korytarzu , ściągam filmy w internecie i jeszcze myśle lotto przy kompie ..nie wiecej nie byłem imprezka
Krzysioslodziaku..ee tam zaraz klade sie
do lozeczka i pospiedo poludnia
do lozeczka i pospiedo poludnia
Krzysio ja wczorej w multi o 14 w mm 4/5 w lotto3/6 mini 3/6 dzien wygranych po 20 zeta
sławek ..noo gratulki ja tylko MM 3/3 albo 10/10
ullexa...teraz juz wyłączam PC ..juz ide spać
ullexa...teraz juz wyłączam PC ..juz ide spać
Slawku za wygrane..ja tez sie stleniam
do lozeczka udanego dnia Tobie zycze i mega wygranych
do lozeczka udanego dnia Tobie zycze i mega wygranych
Wedrowca N. nr. wpisu 1017796 ... blisko ale natężenie chyba troche male
kaśka przepis w/g zmienniczki jolkimam nadzieję że z kasią mi się upiecze
Czy ja słyszę Jagódki ? za chwilkę będę w okolicach
A przy okazji gg - poopowiadasz o sposobach na zdrapki - zwiększaniu swoich szans, przez choćby tylko czytanie regulaminów i ile ich potrafisz kupić ?
dobrego dnia
A przy okazji gg - poopowiadasz o sposobach na zdrapki - zwiększaniu swoich szans, przez choćby tylko czytanie regulaminów i ile ich potrafisz kupić ?
dobrego dnia