Wpisy 1 018 440 – 1 018 539
15 lipca 2012 11:04 → 15 lipca 2012 12:40, 100 wpisów
Jocia...to dogadaliśmy sie
Wysokich wygranych życzę kriss Tobie równiez , nie bedziesz musiał sie żenic ze mną
Jocia....musze sie ożenic bo za co mam grac by wygrać
masz duze mieszkanko wiec troche kaski bedzie na gre
jocia...bedzie skromne.bo na gry nie starczy
dobrze ,ze mi jeszcze troche do tego uwiądu
agatko nie wiem,dziś nie gram nie patrzyłem nawet na te liczby
mala
trisetum
trisetum
agatka....ja bym dzis stawiał na 18,71,1
mysle ze dzis bedzie z 6 powtórek
ja dzis skromnie....3 razy 5/5
a ja dzis 2x9/9 a co myslicie o tych liczach....73,5,41,43,68,49,51,80,37,4?
trisetum....moge nadac cos na 14. z twoich. jak wleci 10% twoje
mala....ciekawe. 3 mam liczby te co ty
takie 5/5 2 zakłady moge wysłac
trisetum....a co sie dzieje
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
gg.. .
trisetum
zagraj z cht. dziś kupiłem xingo i 5 zdrapmanów w markecie i w xingo 10zł, zaś w zdrapmanach tylko 1zł
zagraj z cht. dziś kupiłem xingo i 5 zdrapmanów w markecie i w xingo 10zł, zaś w zdrapmanach tylko 1zł
ale wczorej pytalem bakco sprzedaje i w skoczowie bylo 250 w zdr.
wiem ze kilka minut autem ale znowu brame otwierać,,potem zamknąć to tyle roboty
sławek
ale kiedyś miałem u nich w xingo 50zł, a poza tym ja zdrapmana lubię i czekam na lotka
w markecei nikt mi nie powie jakie wypłacili wygrane bo tam z 5 osób lottomat obsługuje, ale kto nie ryzykuje ten nie ma, na szczęście xingo pokryło stratę
ale kiedyś miałem u nich w xingo 50zł, a poza tym ja zdrapmana lubię i czekam na lotka
w markecei nikt mi nie powie jakie wypłacili wygrane bo tam z 5 osób lottomat obsługuje, ale kto nie ryzykuje ten nie ma, na szczęście xingo pokryło stratę
xingo kupuje u siebie na miejscu narazie lipa jak ch.. ale cos tam do pieruna wkoncu wydrapie
mala
tak próbuję to xingo gdzieś od 3 tyg. ze 4 drapki na tydz., ale max miałem 10zł 2x---ono nie idzie
tak próbuję to xingo gdzieś od 3 tyg. ze 4 drapki na tydz., ale max miałem 10zł 2x---ono nie idzie
moja najwieksza wygrana w zdrapkach w ostatnich 4 miesiacach to 5 zeta w orzełku zostało mi 1zł lodów to kupiłem
mala
u mnie w budach wieszają wygrane i np. 100zł nigdzie nie wisi, a teoretycznie jest w co 10 paczce, ja w zeszłym toku w czerwcu 100zł miałem
u mnie w budach wieszają wygrane i np. 100zł nigdzie nie wisi, a teoretycznie jest w co 10 paczce, ja w zeszłym toku w czerwcu 100zł miałem
czyli przez rok grania już 100 ci nie wpadło a dziennie drapiesz,,,to mówi samo za siebie jakie są szanse w zdrapkach
trisetum
ja s fasola też w sumnie fajny, ale max. gwarantowana wygrana 30zł i nie w każdej paczce
ja s fasola też w sumnie fajny, ale max. gwarantowana wygrana 30zł i nie w każdej paczce
2 razy 10/10 i raz 9/9 i wszystkie na dwa losowania bo potem nie bede mogl jechac bo bede ożrały
trisetum
xinga ja z rok nie kupowałem, czasem jak nie ma krzyżówki to kupuję 3-4szt. na tydzień, ja mam swoje upatrzone drapki i tego się trzymam
xinga ja z rok nie kupowałem, czasem jak nie ma krzyżówki to kupuję 3-4szt. na tydzień, ja mam swoje upatrzone drapki i tego się trzymam
sławek co za marnotrawca....wylewac na ziemie Wódke
4,13,62,73--- takie liczby w xingo dały 10zł-może komuś do mm się przydadzą
la ale jak bym zlaczyl wygrane z mini i duzegoURODZINY szwagierkiKriss do szklanek nie ziemie
wódke ze szklany? ostro
czy musztardówki?
kosmaty....juz chlejesz?
ja tez wle wódke z gwinta...ale czasem nie wypada
gg...kawke pije wiec nie tak o suchym pysku
ja jak sie nachleje wódeczki to lepiej mi typowanie idzie...coś w tym jest.
wódka dobrze wpływa na umysł
sławek...nalej co mi
trza dzis cuś wygrac
trza dzis cuś wygracartysci...ili ApSYNT. i jakie obrazy malowali....hho hoo
sławek...trzezwy nie byłem
gg...
gg...początkujący artysta