Wpisy 1 018 140 – 1 018 239
15 lipca 2012 00:00 → 15 lipca 2012 03:00, 100 wpisów
jocia
mną się nie przejmuj, ja już jestem takim pajacem, od maleńkości
mną się nie przejmuj, ja już jestem takim pajacem, od maleńkości
jocia....pokrótce....włazi...czepia się...obraża....a potem rżnie głupa
nie ma co wyjasniać
nie ma co wyjasniać
Robal
Robal..no moze nie az takim .. albo..z grzczności , nie zaprzeczę..ale chyba..nie Pinokio
Robal..no moze nie az takim .. albo..z grzczności , nie zaprzeczę..ale chyba..nie Pinokio
Z Jedynki.. .
7 powiatów zniszczyły...trąby powietrzne... .
7 powiatów zniszczyły...trąby powietrzne... .
Wypiję herbatkę i...znikam.. .
"pajac" to takie moje skojarzenie - ktoś sympatyczny i fajny, tak przynajmniej sądzę z wpisów , był tu tak kiedyś nazywany, a nazywający kiedyś jak coś usłyszał, to ojojoj, jak on się nadął
hihihi
hihihi
Patrzę, ze nie ma co pisac o pogodzie, bo to nikogo nie interesuje.. .
Wędrowco.. pogoda jest dla bogaczy, dla niebogatych..prognozy złe
jocia..sie nie ma z czego śmiać...Robal zapodał kiedyś fotkę w profilu...wyglądał miękko i przytulnie
Robalku
Robalku
Jocia.. .
Herbata zrobiona... .Taka nowoczesna z...pieprzem.. . To mój wynalazek.. .
Jocia, od jutra biorę śię za...EuroScollsMiliony.. .
Herbata zrobiona... .Taka nowoczesna z...pieprzem.. . To mój wynalazek.. .
Jocia, od jutra biorę śię za...EuroScollsMiliony.. .
ja jutro powtórka 57 ...1/1 i poowwoo
yoo0cia...
max...***aprzechodziłam przez ulicę i jechała pinda.Przepuściłam ją.Stanęła i zaczęłam przechodzić z psem a ta jak nie ruszyła na wstecznymo mało mi psa nie zabiła
Lila ..ulexa żartowała a ten ją nazwał brzydko ...i ma ją przeprosić ...może się nie odzywać jak się na żartach nie zna ...ale ulexy niech tak ie nazywa
podeszłam do niej i mówię pizdo masz 3 lusterka i nie widzisz???a ona do mnie że powinnam widzieć światła jak cofa
a ona do mnie że ***olę trzy po trzy i wyszedł jej stary i coś buczał i mówię a Ty w***ol chcesz dzisiaj gratis czy dajesz stówkę
poszłam do knajpy z psem ,wyszłam na moment pogadać a on mnie woła że zadzwoni po policję bo mu zajebałam kopa w błotnik i mu Asterkę śmieszną eozwaliłam
ja mówię pokaż mi ten samochód gdzie masz jakiś ślad?on nie chciał bo sie bał że mu całkiem rozpizgam to autko śmieszne podeszłam w końcu do samochodu a tam nie było nic tylko slad kurzu po bucie
chciałam mu dac na myjkę i na woskowanie bo płakał że on nie ma sprzętu do polerowania.Mówie ręka poleruj ręką jak misiowi dajesz radę to i autko wypolerujesz
się kaewa szczon rzucał dużo nie brakowało a pizła bym w łeb gówniaeza
13max...a c*** wiew każdym bądź razie niech się modli co by jutro nie miał samochodu na dachu
max....koledzy ledwo mnie powstrzymali bo ciśnienie mi skoczyło chyba na 200no żesz kaewa ich mac gnoi była za duzo coś sie panoszą a starzy niestety jeszcze rządzą
Lila ..mam taka brodę jak św Mikołaj ***a jak pustelnik wyglądam
Lila ..rurka ogolona ...jak kurczak bez piór ..ale morda ...straszna ...chyba warkoczyki zaplotę