Wpisy 101 373 – 101 475
12 marca 2010 16:04 → 12 marca 2010 23:17, 100 wpisów
Jak ja typowałem to nie wygrywałem, więc tera nie typuję tylko wygrywam.
Ot i cała sztuka.
Ot i cała sztuka.
Kasiora na wieczór mam na razie jedną liczbę,od bałwana 70.Nad innymi jeszcze myślę.
Rico ale chyba do Carlosa Slim masz jeszcze długą drogę.Bałwan się pyta ile ostatnio zgarnąłeś w multi?
Ricardos,ten rico ma tak bardzo podobny do Ciebie nick,że powinien go zmienić na inny,skoro i tak nie podaje typów.
Mój doradca każe mi wybrać sobie liczby z przedziału pomiędzy 54 a 75.
Ktoś mi kiedyś namącił w wpisach,podając w wątpliwość wiadomość o istnieniu Świętego Kamila.Święty Camillus de Lellis był wielkim hazardzistą i rozpustnikiem.Ale jak pewnego dnia wszystko przegrał zmienił swoje życie.Od niego pochodzi zakon kamilianów zajmujący się chorymi.Pozdrawiam.
Lila może to cisza przed burzą.Czy masz jakieś ciekawe liczby na wieczór?
hipopotan,,, ja siedzę w pracy ale też intensywnie myślę nad liczbami.
hipopotan...Zajrzyj na moje typowania.Nic więcej nie mogę wymyślić.Pozdr:))
Kasiora już za pięć godzin się przekonamy co wynikło z naszego myślenia.Oby było dobrze.
Dzięki Lila,powiem mu,że go pochwaliłaś.Na pewno się ucieszy.Lila widzę,że stawiasz 69,ja 70.
Czy Real Madryt to klub, którego zmiażdżył aż 4:0 III ligowiec?!
I czy to ten sam klub, który największe sukcesy zawdzięcza Franco, którego tak wstydzą się kibice Realu?
I czy to ten sam klub, który dostaje ogromne baty u siebie 6:2 i zostaje upokorzony na oczach piłkarskiego świata, przeciwko największemu rywalowi i najlepszej drużynie w historii hiszpańskiej piłki, jaką była Barcelona 2009?
I czy to ten sam klub, który jest za słaby, żeby grać w ćwierćfinale Ligi Mistrzów?
I czy to ten sam klub, który musiał wydać 250 mln. na nowych piłkarzy, żeby walczyć o mistrzostwo z drużyną, która gra prawie samymi wychowankami?
I czy to prawda, że w tym klubie gra piłkarz, który uwielbiany jest przez gejów a jego ulubionym kolorem jest różowy?
I czy to ten sam piłkarz, który notorycznie okłamuje kibiców, udając przywiązanie do swojego klubu, czy też twierdząć, że wygrają jakiś mecz w którym to zostają zwyczajnie upokorzeni na oczach świata.
I czy to ten sam klub, który wydaje 94 miliony na piłkarza, który nawet nie jest w pierwszej trójce najlepszych na świecie?
I czy to ten sam klub, którego kibice chwalą się wynikiem sprzed lat, który załatwił im Gen.Franco w przerwie meczu?
I czy to ten sam klub, który co kilka miesięcy zmienia trenera?
I czy to ten sam klub, który jest zazdrosny o to,że najważniejszymi piłkarzami reprezentacji Mistrzów Europy są piłkarze ich największego wroga?
I czy to ten sam klub, który uregulował swoje długi dzięku temu, że miasto kupiło od nich stadion, żeby potem sprzedać go prawie za darmo?
I czy to ten sam klub, którego żywa legenda jest za słaba, żeby grać w reprezentacji hiszpanii?
I czy to ten sam klub, którego piłkarze będą oglądać finał LM na własnym stadionie z trybun?
I czy to ten sam klub, którego prezydent robił przekręty w wyborach?
I czy to ten sam klub, którego prezes nie wie, że za pieniądze nie kupi się sukcesu i cały czas powtarza te same błędy, świadczące o tym jak małe pojęcie ma o piłce nożnej, rządząc w Realu Madryt?
żródło: forum onet.pl
I czy to ten sam klub, który największe sukcesy zawdzięcza Franco, którego tak wstydzą się kibice Realu?
I czy to ten sam klub, który dostaje ogromne baty u siebie 6:2 i zostaje upokorzony na oczach piłkarskiego świata, przeciwko największemu rywalowi i najlepszej drużynie w historii hiszpańskiej piłki, jaką była Barcelona 2009?
I czy to ten sam klub, który jest za słaby, żeby grać w ćwierćfinale Ligi Mistrzów?
I czy to ten sam klub, który musiał wydać 250 mln. na nowych piłkarzy, żeby walczyć o mistrzostwo z drużyną, która gra prawie samymi wychowankami?
I czy to prawda, że w tym klubie gra piłkarz, który uwielbiany jest przez gejów a jego ulubionym kolorem jest różowy?
I czy to ten sam piłkarz, który notorycznie okłamuje kibiców, udając przywiązanie do swojego klubu, czy też twierdząć, że wygrają jakiś mecz w którym to zostają zwyczajnie upokorzeni na oczach świata.
I czy to ten sam klub, który wydaje 94 miliony na piłkarza, który nawet nie jest w pierwszej trójce najlepszych na świecie?
I czy to ten sam klub, którego kibice chwalą się wynikiem sprzed lat, który załatwił im Gen.Franco w przerwie meczu?
I czy to ten sam klub, który co kilka miesięcy zmienia trenera?
I czy to ten sam klub, który jest zazdrosny o to,że najważniejszymi piłkarzami reprezentacji Mistrzów Europy są piłkarze ich największego wroga?
I czy to ten sam klub, który uregulował swoje długi dzięku temu, że miasto kupiło od nich stadion, żeby potem sprzedać go prawie za darmo?
I czy to ten sam klub, którego żywa legenda jest za słaba, żeby grać w reprezentacji hiszpanii?
I czy to ten sam klub, którego piłkarze będą oglądać finał LM na własnym stadionie z trybun?
I czy to ten sam klub, którego prezydent robił przekręty w wyborach?
I czy to ten sam klub, którego prezes nie wie, że za pieniądze nie kupi się sukcesu i cały czas powtarza te same błędy, świadczące o tym jak małe pojęcie ma o piłce nożnej, rządząc w Realu Madryt?
żródło: forum onet.pl
Witam,
Odra w 4 min. 1:0
A o tym Realu - bardzo mi się podoba
Odra w 4 min. 1:0
A o tym Realu - bardzo mi się podoba
MM pewniak 15 parka(10,13)trojka(17,27,51) moze bede szczesliwy wkoncu he he:)
Witam wszystkich ;) Lila Ricardos i wszyscy którzy składali mi zyczenia urodzinowe dziekuje wam bardzo
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zmyslily-napad-na-totalizator-wydaly-pieniadze-na-gry,wid,12071248,wiadomosc.html?ticaid=19cbb
na 22:00
6,17,43,53,72,77
45,17,43,53,72,77
6,17,43,53,72,77
45,17,43,53,72,77
lilka bo nie ma zadymiarzy i są skoki adaś po pierwszej serii nr1 135,5
onaa...Właśnie.Ja osobiście nie przepadam za skokami,są nudne jak flaki z olejem.:)Pozdr.
lilka dla mnie ogółem tez ale jak skacze adaś to wydarzenie ogólnopolskie i daję się ponieść "fali" przed telewizorem :P
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam, Weekend,miłego wypoczynku,trafnych typowań:)
22.00
16.21.26.36
22.00
16.21.26.36
101367. hipopotan 2010-03-12 (15:30)
Klarak czekolada prawie zjedzona,zostały mi tylko dwie kostki.
>>> hipopotan>>> Czekoladowy Łasuchu:):
Klarak czekolada prawie zjedzona,zostały mi tylko dwie kostki.
>>> hipopotan>>> Czekoladowy Łasuchu:):
Witam !!!
Dzisiaj 49's mnie nie zawiodło :) Tak jak opisywałem w temacie ;)
Pozdrawiam !!!
Dzisiaj 49's mnie nie zawiodło :) Tak jak opisywałem w temacie ;)
Pozdrawiam !!!
Klarak dzisiaj się przygotowałem na dwie opcje.Na wypadek klęski gumożelki zozole i krówki mleczne.Miałem zamiar kupić gumożelki smoczki,ale wykupili w sklepie.Pozdrawiam.A gdybym wygrał napełnię skarbonkę.
magda>> moje samopoczucie jest wyśmienite:):) zresztą jak zawsze:): jeśli Ty masz kłopot , to zwróć się do hipopotana>> może te 2 kosteczki czekolady się uratowały, przed Tym ŁASUCHEM:):pozdr. wysokich lotów pa.
Klarak przecież są tylko dwie opcje,A jak anemik i B jak bocian.
Dlaczego Klarak w typowaniach stawiasz tylko do trzech liczb,to niepokojące zjawisko.
klarak zdecyduj się z kim piszesz - moje samopoczucie też się poprawiło gdy pisałaś,ze u ciebie też słabo weszło - ale nie martw się może wieczorem będzie lepiej ( bo i pora chyba bardziej stosowna )
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Widzę pojawiła się twoja "połóweczka" więc i duet wzajemnej adoracji w komplecie - więc miłego wieczorka nie przeszkadzam
pa
Bałwan się pyta czy Klarak I DanteV,to dwie połówki,jak pisze onaa?
Na wieczór zgodnie ze wskazówkami bałwana wykluczyłem liczby 15 i 17.Niech obstawiają je inne osoby.
Spojrzałem na forum przed chwilą i widzę Edi8,hipnotyzer,mam do niego pytanie czy analizuje mecze koszykówki.
Nie chodzi mi o nba,ale o inne ligi,jak często można tam spotkać remisy?
prowokuj...prowokuj hehe
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Myślisz,że kretynkę masz przed sobą - za głupi jesteś,aby próbować manewrować emocjami,a zazdrosna kretynie nie jestem nawet o męża.
Tak jak Ci pisałam już potrzebujesz pomocy !
I zdecyduj się w końcu na nicka bo przynudzasz.
Jeszcze mi domaluj kilka innych nicków i szukaj mnie w nich może znajdziesz.
baj
Zakładam,ze mój post był już przeczytany przez ....,więc prosiła bym moda o wykasowanie!
pozdrawiam
pozdrawiam
i to by było wszystko w temacie !!!
Pomarzyć sobie możesz,że myślę o Tobie,ja Cię najzwyczajniej w świecie nie trawię.
Ten post też proszę o wykasowanie.
Pomarzyć sobie możesz,że myślę o Tobie,ja Cię najzwyczajniej w świecie nie trawię.
Ten post też proszę o wykasowanie.
Miałem rację,że była cisza przed burzą.Prognozę pogody mam od bociana.
Nie wytrzymałem i już gumożelki są pożarte.Zostały tylko krówki.
A tutaj na dobranoc wszystkim, Tobie danteV też abyś miał swój "dowód" i był szczęśliwy i nie musiał się już sprężać i szukać dowodów w każdym moim wpisie hehe
http://www.youtube.com/watch?v=4Fjy2L8llXo
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=4Fjy2L8llXo
dobranoc
hipopotan ty tu o pierdołach piszesz jakiś gumowych żelkach a nie czytasz listów, które masz u siebie i w księdze gości.
Oj nieładnie!
Oj nieładnie!
Właśnie sprawdziłem księgę gości,ale tam nie ma nic ciekawego.Bałwan mój doradca,uważa,że pisanie zle o innych to znów wywoływanie sporów.A na czacie ma być wesoło i przyjemnie.
Witam.Pozwoliłem sobie. na wytypowanie 10/10 w MM znaszych
numerów, przy nicu:19,13,69,33,25,71,77,72,75,9.
Zobaczymy po losowaniu ile liczb wejdzie.Pozdrawiam.
numerów, przy nicu:19,13,69,33,25,71,77,72,75,9.
Zobaczymy po losowaniu ile liczb wejdzie.Pozdrawiam.
Czasami czytam w wpisach,że niektórzy grają w multi za duże stawki,a jak jestem w kolekturach to tego nie widzę.Dlatego muszę wszystko przesiewać przez sitko.
hipopotan>>właśnie...Wczoraj ktoś pisał o stawce x30 ...
Ile razy, jak często w miesiącu można tak pograć ?
Samo MM 2x dziennie x 30 dni x75 zeta ...
hmmmm
Owszem, czasem,jak się wysyła, słyszy się x10...
Ile razy, jak często w miesiącu można tak pograć ?
Samo MM 2x dziennie x 30 dni x75 zeta ...
hmmmm
Owszem, czasem,jak się wysyła, słyszy się x10...
Robal przy mnie tylko raz w życiu ktoś grał za prawie 300zloty,raz powyżej 100zloty.Nigdy nie widziałem innych takich osób.
danteV>> dot.101220 >>
nie odebrałeś mi jeszcze tych resztek nadziei...
Ale powiedz,że udało Ci się z kolegi wyciągnąć,że dzwoni wg jakiegoś klucza to zostanę sierotą
pzdr
nie odebrałeś mi jeszcze tych resztek nadziei...
Ale powiedz,że udało Ci się z kolegi wyciągnąć,że dzwoni wg jakiegoś klucza to zostanę sierotą
pzdr
Raz widziałem właściciela dwóch sklepów jak wysyłał lotto,nadawał kupon za 20zloty.
5,38,65
4,5,65
5,64,65
4,5,65
5,64,65
A jak ostatnio mówili w telewizji o Grecji,to wymienili przy niej jeszcze Portugalię i Irlandię.Chyba kryzys ominął jedynie ojczyznę bałwana.
hipopotan>> widziałem parę razy (przy dużych kumulacjach) mocno, naprawdę mocno, grane systemy...
W Warszawie była ponoć kolektura, którą facet otwierał na telefon jakiegoś gracza z Azji (miał gość jakieś interesy na stadionie)...Ludzie wchodzą w "spółdzielnie"...
Ale pojedynczy gracz mm za 75 , to zrobiło na mnie wrażenie
Natomiast to, że ktoś ma sklep i nie gra ostro mnie akurat dziwi mniej...Wiesz, jak w tym kawale...:"a reszta musi poczekać..."
W Warszawie była ponoć kolektura, którą facet otwierał na telefon jakiegoś gracza z Azji (miał gość jakieś interesy na stadionie)...Ludzie wchodzą w "spółdzielnie"...
Ale pojedynczy gracz mm za 75 , to zrobiło na mnie wrażenie
Natomiast to, że ktoś ma sklep i nie gra ostro mnie akurat dziwi mniej...Wiesz, jak w tym kawale...:"a reszta musi poczekać..."
Trzy trójki które sobie teraz ułożyłem:16,29,21--16,61,76---16,51,46.
Dobry...
Hipopotan>>
nie wykreśliłbym żadnej z tych liczb ;)
noo, ewentualnie 16
po co o tej porze zapodajesz ? - wirtualnie ?
pzdr
Hipopotan>>
nie wykreśliłbym żadnej z tych liczb ;)
noo, ewentualnie 16
po co o tej porze zapodajesz ? - wirtualnie ?
pzdr
Te trójki dla zabawy,sprawdzam,czy liczby z lottocentrum pójdą.
Lila znów bałwan się pomylił,trafiłem tylko dwie liczby z siódemki i dwie obok.Tak więc znów czeka mnie męska rozmowa.
hipopotan....Musisz z nim poważnie porozmawiać.Tak dalej być nie może.Pozdrawiam serdecznie;)
Catania-Inter 3-1
Jestem dzisiaj przeziębiony więc też pójdę spać.Przyjemnych snów Lila.
W jakiej federacji piłkarskiej jeszcze nie było hmmmm
dziwnych wyników ?
dziwnych wyników ?
2010-03-12 (14:04)
tomcio1972
Data rejestracji: 2008-06-25
Ilość postów: 1909
MaciekXIV >>> z tym Interem to uważaj.
Catania dobrze gra u siebie i remis całkiem możliwy a kto wie moze niespodzianka.
Ja też to miałem zamiar grać i dałem sobie spokój.
Popatrz na te zdarzenia.
Moze któreś z nich Ci się spodoba
21.00 /// 1781 Cartagena-Cadiz typ 1 - 1.75
20.30 /// 1247 Caen-Clermont typ 1 - 1.60
Tylko,że sam zmontowałem inne kupony z innymi zdarzeniami które nie weszły HA HA HA
tomcio1972
Data rejestracji: 2008-06-25
Ilość postów: 1909
MaciekXIV >>> z tym Interem to uważaj.
Catania dobrze gra u siebie i remis całkiem możliwy a kto wie moze niespodzianka.
Ja też to miałem zamiar grać i dałem sobie spokój.
Popatrz na te zdarzenia.
Moze któreś z nich Ci się spodoba
Tylko,że sam zmontowałem inne kupony z innymi zdarzeniami które nie weszły HA HA HA
Robal------nie ma takiej federacji :-)
Szkoda tylko że jak gram to takie cuda są coraz częściej
Szkoda tylko że jak gram to takie cuda są coraz częściej
Tak to czasami bywa tomcio1972 że trzeba przegrać:( Inter to i tak pikuś w porównaniu z grejfrutami z drugiej niemieckiej.
maciekxiv >>> ale tobie wszedł jeden kupon tak?
Zagrałeś na Odrę W - 1
i te zdarzenia a one weszły:
Zagrałeś na Odrę W - 1
i te zdarzenia a one weszły:
mariuncio75>>
i to jest właśnie minus "bukmachów"
coś jakby "wszystkie liczby obok" ;)
i to jest właśnie minus "bukmachów"
coś jakby "wszystkie liczby obok" ;)
Czas chyba odstawić nasze ligi do typowania choć Craxa mnie korci na jutro z Koronką
Robal----powiem tak może i cos w tym jest co piszesz ale taki jest urok sportu a piłki w szczególności nie wiem ile obejrzałem meczów na żywo to jednak w Polsce wałek da sie wyłapać na Zachodzie Europy gra się inaczej w piłkę zresztą tam jest wszysytko inne poczawszy od infrastruktury na kibicach kończąc
Oglądałem dziś Wisłę przecież tego się nie dało oglądać
chaos kompletny brak płynności akcji poprostu słaby mecz
chaos kompletny brak płynności akcji poprostu słaby mecz