Wpisy 1 014 020 – 1 014 119
11 lipca 2012 05:35 → 11 lipca 2012 09:46, 100 wpisów
xingo w sumie 2szt w tyg.kupię, max w tamtym tyg. 10zł--- u mnie nie idzie za bardzo
ale za to dziś chyba nic nie podrapię, rozważam krzyż. po 5zł-- kupujesz ją
nie w bonusie, w poprzedniej edycji 2x miałem 50zł w szy50 za pierwszym razem, a w tej pierwszy raz
juz tego tyle kupilem i nica niby natrzaskanych tych wygranych w cholere
słąwek
ja czekam na dogodną okazję, spytałem jolkę ile jeszcze z paczki ma i zaryzykowałem--- rzadko się trafia ta lepsza wygrana za pierwszym razem
LOTEK- nadchodzi
ja czekam na dogodną okazję, spytałem jolkę ile jeszcze z paczki ma i zaryzykowałem--- rzadko się trafia ta lepsza wygrana za pierwszym razem
LOTEK- nadchodzi
sławek w s50 tylko 1x50zł na 100szt drapek, fasola od jutra, a w sumie tych po 2zł to prawie nie kupuję
ja biore mech ,trawa wszystko co wpada w rece...i moze temu takie mizerne skutki
słucham właśnie rmf i mówią że najwięcej dłużników mieszka na śląsku i ma max.39l
Dzis zmieniam miejsce dojazdowe do pracy i widzialem tam totunia po drodze trzeba sprawdzicZnikam do pozniej i o 14stej
Kathy
jak pogoda nad W.w. ? Spodziewane są wysokie i obfite /uporczywe/ wygrywanie ? wiatr w porywach do 34 ?
jak pogoda nad W.w. ? Spodziewane są wysokie i obfite /uporczywe/ wygrywanie ? wiatr w porywach do 34 ?
Witam wszystkich.Miłego dnia.
Ciepło,ciepło.
Ciepło,ciepło.
Trisetum
Robal
za dwie3/5.
za dwie3/5.
Kathy
ja w "kerfurze" sie puściłem za 5 zeta i tez sie zwróciło może to był taki prezent na moje imieniny
w dużego lotka /- wg starej dobrej nazwy/ miałem tak niedawno
2x 3/6 na dwóch zakładach - leżał w jakiejś kieszeni...
genaeralnie tak nie robię, ale : "Niech pan mi sprawdzi" i }} niezłe zdziwienie
trisetum
Ooooooooooooooooo, to p r a w i e wszystkiego, wysokich
i znika
2x 3/6 na dwóch zakładach - leżał w jakiejś kieszeni...
genaeralnie tak nie robię, ale : "Niech pan mi sprawdzi" i }} niezłe zdziwienie
trisetum
Ooooooooooooooooo, to p r a w i e wszystkiego, wysokich
i znika
Trisetum.
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin (wczorajszych i tych 15 lipca)
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin (wczorajszych i tych 15 lipca)
Oto 24 liczby kture wytypowalem poczebuje konsultacji z Jolcią
1,4,6,8,9,12,17,18,19,21,25,28,30,33,34,41,44,56,59,61,63,62,67,73
1,4,6,8,9,12,17,18,19,21,25,28,30,33,34,41,44,56,59,61,63,62,67,73
qubik.....
wczraj trafiles 7/10 liczb joci? ktore to lsowanie było?
wczraj trafiles 7/10 liczb joci? ktore to lsowanie było?
ja z liczb joci tez trafiłem 7/10 ale było to loswanie o 14
trisetum
znaczy takie jakby wielolosowaniowe ?
doooobra, damy radę
znaczy takie jakby wielolosowaniowe ?
doooobra, damy radę
jocia ma nosa do liczb. ciekwae co na dzisiaj przygotowała
Z TYCH 22 C11 PADŁO O 14 A POZOSTAŁE 11 ZAGRAŁEM WY WALIŁEM 40 I 30 I WSTAWIŁEM 76
robal
trisetum
trisetum
qubik
tez jest sztuka dopasować odpowiednio
tez jest sztuka dopasować odpowiednio
qubik...wiem. ja na zywo sprawdzam....a tu 1,2,....3 wchodzi i 7 . emocje są hehe
Na pasko skubpiłem się od 1 do 10 bo się zdenerwowalem i olałem od 69 do 79 jak niewierzysz Historie 1013XXX
kathy
rozumiem - uważasz - potężny fuks ? tak - ale przecież zdarza się i podkreślmy - są takie - górki i dołki i oby to ktokolwiek zaobserwował i skorzystał
rozumiem - uważasz - potężny fuks ? tak - ale przecież zdarza się i podkreślmy - są takie - górki i dołki i oby to ktokolwiek zaobserwował i skorzystał
Robalku
ja mówie fart na to....gadam po polsku
a już takie 10/20/33 x 3 latały
cudów nie ma
jest fart
ja mówie fart na to....gadam po polsku
a już takie 10/20/33 x 3 latały
cudów nie ma
jest fart
8/10 no fartnęło się
Najdłuższa seria w czimś trafnym, pod rząd, w typowaniu
t y l k o 3/3 - jeśli dobrze widziałem = trzy razy ? nie do końca zapewne precyzyjnie matematycznie,bo jakieś współczynniki dochodzą , to około 1: 72x72x72
Najdłuższa seria w czimś trafnym, pod rząd, w typowaniu
t y l k o 3/3 - jeśli dobrze widziałem = trzy razy ? nie do końca zapewne precyzyjnie matematycznie,bo jakieś współczynniki dochodzą , to około 1: 72x72x72
Kathy
dokładnie
z dwudziestu zapodanych i trafionych w tym powiedzmy dziesięciu jednym zakładem wyjąć siedem - tak, to fart, fuks, szczęście - jak zwał, tak zwał
znika
odrobiny powyższego
dokładnie
z dwudziestu zapodanych i trafionych w tym powiedzmy dziesięciu jednym zakładem wyjąć siedem - tak, to fart, fuks, szczęście - jak zwał, tak zwał
znika
odrobiny powyższego
a ja myślałam że teraz jakoś to było... chyba jestem nie wyspana i to dlatego
Witam wszystkich
Ja w brodę sobie pluję, ze wczoraj nie zagrałam systemem bo wszystkie znaki na niebie i ziemi czyt. moich analiz na podstawie losowań podobnych wskazywały na serię w siedemdziesiatkach. Zwyciężył jednak rozsądek vel brak środków na więcej zakładów i tak koniec końców skończyło się na 6/10. Dobre i to
Ja w brodę sobie pluję, ze wczoraj nie zagrałam systemem bo wszystkie znaki na niebie i ziemi czyt. moich analiz na podstawie losowań podobnych wskazywały na serię w siedemdziesiatkach. Zwyciężył jednak rozsądek vel brak środków na więcej zakładów i tak koniec końców skończyło się na 6/10. Dobre i to
nadając kupon wiemy że przy wygranej powyżej 2280 zeta chyba, jest pobierany 10 procentowy podatek....jeśli nie chcemy go płacić, gramy na wygrane do tej kwoty
medea
medea
medea
nicolla
kathy
kathy
medea ja skromne 7/10
na dzis szykuje dalej 70-siatki. mysle ze dzis bedzie troche powtórek