Wpisy 1 014 120 – 1 014 219
11 lipca 2012 09:46 → 11 lipca 2012 13:35, 100 wpisów
w koncu tego bonusa musze zabrac do domku
mala1438
niclla...71,72 tez bym dzis obstawiał,i 77 tez, no i 80
jakoś w tym miesiącu padaja te od 40 w górę
kriss.....i 1 do tego lub 7
kriss.....i 1 do tego lub 7
nicolla...czekam jeszcze na jocie on ostatnio rządzi kuleczkami
Czy wiesz jakie jest połączenie PKS Przemyśl SANOK bo ja Przed Tyrawą wołowską wysiadam do mojej chatki
qbik....a slesz cos na 14?
słaby udój zaledwie 10 zł wyrapałem w zdrapmana-idę zaraz wymienić na 10 zdrapmanów ,a tam... kto wie może jakaś ładna kasiora
pafty
ja dzis krzyzwke...ale nic nie drapnołem
ja dzis krzyzwke...ale nic nie drapnołem
kriss, nicolla, mala, kathy i wszyscy pozostali na chacie
kriss
Ja bym jednak w siedemdziesiatki nie szła. Historia losowań pokazuje, że po takim wysypie zazwyczaj jest wpada jedynie jedna góra dwie siedemdziesiątki a dokładnie 70 lub 72. W jednym losowaniu rzeczywiście wpadło 70,71,74,75,78, ale tylko w jednym z tych które znalazłam.
kriss
Ja bym jednak w siedemdziesiatki nie szła. Historia losowań pokazuje, że po takim wysypie zazwyczaj jest wpada jedynie jedna góra dwie siedemdziesiątki a dokładnie 70 lub 72. W jednym losowaniu rzeczywiście wpadło 70,71,74,75,78, ale tylko w jednym z tych które znalazłam.
medea...70,71,72 moze wleciec.
Za to dość regularnie po podobnych losowaniach do wczorajszego lubią sobie wpadać cyferki : 68,40,42,29,30 oraz już rzadziej 57,60,24,26 niestety nie wszystkie naraz. Puściłam więc dzisiaj skomponowaną z nich ósemkę. Bardziej dla sportu niż z wiarą w wygraną. Zobaczymy czy i ile z nich wpadnie
kris
Niedługo minie 20 losowań od mojej fartownej czwórki czyli 48,50,63,78 czyli średni odstęp w jakim ta czwóreczka wpada. Czas trąbić wsiadanego i rozpocząć łowy
Niedługo minie 20 losowań od mojej fartownej czwórki czyli 48,50,63,78 czyli średni odstęp w jakim ta czwóreczka wpada. Czas trąbić wsiadanego i rozpocząć łowy
medea....masz czuja ze to dzis?
trisetum
Chciałabym, ale niestety zazwyczaj tak jest, że kiedy na fali wiary w własną przenikliwość i dar jasnowidzenia po trafieniu czegoś w okolicach 10 zeta lub wyżej obstawiam to nie trafiam nawet nędznego zwrotu wydatków
Chciałabym, ale niestety zazwyczaj tak jest, że kiedy na fali wiary w własną przenikliwość i dar jasnowidzenia po trafieniu czegoś w okolicach 10 zeta lub wyżej obstawiam to nie trafiam nawet nędznego zwrotu wydatków
kris
Ten zestaw lubi wpadać od czwartku do niedzieli .
A na poważnie to pojawiały mi się w moich analizach albo samo 48 albo 63,78 a 50 ani widu ani słychu
Ten zestaw lubi wpadać od czwartku do niedzieli .
A na poważnie to pojawiały mi się w moich analizach albo samo 48 albo 63,78 a 50 ani widu ani słychu
tak jest zawsze ze z kombinowania nie ma nic a jesli sie puści w biegu bo zostało mi 5 zł od fryzjera to wpadnie wygrana
trisetum
A wiesz, że coś w tym jest. Bo w tamten czwartek gdy trafiłam 4/4 to kombinowałam wieczorem po losowaniu ósemki, dziesiątki z różnych pewniaczków wyłowionych z analiz. I kiedy z wywieszonym językiem wpadłam do kolektury by zdążyć przed pracą sprawdziłam, że w portfelu mam kasę na całe dwa zakłady to skreśliłam właśnie te wyżej wspomniane cztery i jeszcze jeden zakład, z którego pamiętam jedynie dwie cyferki 68,60. I jakoś tak poszło, że trafiłam
A wiesz, że coś w tym jest. Bo w tamten czwartek gdy trafiłam 4/4 to kombinowałam wieczorem po losowaniu ósemki, dziesiątki z różnych pewniaczków wyłowionych z analiz. I kiedy z wywieszonym językiem wpadłam do kolektury by zdążyć przed pracą sprawdziłam, że w portfelu mam kasę na całe dwa zakłady to skreśliłam właśnie te wyżej wspomniane cztery i jeszcze jeden zakład, z którego pamiętam jedynie dwie cyferki 68,60. I jakoś tak poszło, że trafiłam
wczoraj wieczorem 2x3/10
Te 60,68 mnie gnębiło skąd się wzięło i chyba mam w ostatnich losowaniach z tym zestawem wpadało :
40,60,63,66,68,72
60,63,68,69,70,71,78
48,50,60,65,68
48,60,68,70,72
czyli w kombinacjach z moimi ulubieńcami
40,60,63,66,68,72
60,63,68,69,70,71,78
48,50,60,65,68
48,60,68,70,72
czyli w kombinacjach z moimi ulubieńcami
mysia-pysia no i oczywiście
Znam to doskonale z autopsji. Nic ino aż tynk będzie fruwał jak confetti
Znam to doskonale z autopsji. Nic ino aż tynk będzie fruwał jak confetti
ja dzis mam 5 na 1 losowanie skresliłem w kolejce w zb 9,16,39,45,61
------
Dzien dobry.. .
Trisetum.. .
Witam wszystkich
Z przykrościa zawiadamiam iż odpuszczam dzisiaj sobie .Koszmar wyszło mi ponad 40 liczb.. i sama nie wiem co wysłac ..zbyt duzo możliwości , Nie chce Wam mieszac ..koszmar jakiś ..siedze jeszcze teraz i . Rozsądek nakazuje, by odczekać ..losowanie, dwa . zatypowałam 04 .
Z przykrościa zawiadamiam iż odpuszczam dzisiaj sobie .Koszmar wyszło mi ponad 40 liczb.. i sama nie wiem co wysłac ..zbyt duzo możliwości , Nie chce Wam mieszac ..koszmar jakiś ..siedze jeszcze teraz i . Rozsądek nakazuje, by odczekać ..losowanie, dwa . zatypowałam 04 .
67 osób na czacie, to może....
67.. . 01, 06, 07, 10, 13, 31, 60, 67, 73, 76.
67.. . 01, 06, 07, 10, 13, 31, 60, 67, 73, 76.
Jocia.. .
jocia
dzis odpoczynek
dzis odpoczynek
ja dzis 3 zakłady z plusem na dwa losowanka. ale bez przekonania
nie ma co szalec.....bonus poczeka troszke
ale dzis chyba podkradne liczby medey
Jocia.. .
+ .28
powinno wejść 60 , mysle o 21 . ...a reszta..hmm.. moge sie mylić..nie ma jednoznacznych liczb . koszmar.. siedziałam do trzeciej..i.. poddaje sie .
Wędrowco ,dziekuję
Wędrowco ,dziekuję
jocia...dzis odpoczynek!!!
Może na 22 cos będzie..ale tak jest jak wypadna z gry dwie końcówki..trzeba odczekać.. pare losowań ..tak zwykle jest,wczoraj o 22 tez było cieniutko .
Mogę tylko Wam podpowiedziec..to ( jeżeli nie wykręca jakiegoś numeru..) to powinno więcej wpaść liczb..na wyższe końcówki..6,7,8,9..tak to czuję..ale.............
Ide sobie..szkoda czasu.. nic nie wysiedze.
Życze powodzenia
Ide sobie..szkoda czasu.. nic nie wysiedze.
Życze powodzenia
Pojawiły śię 2 duże burze.. . Jedna jest w okolicy Szczecina, a druga w okolicy Torunia.. .
Witam wszystkich. Niedobrze jest chyba złamałem nogę o 15 mam prześwietlenie zrobić stopa spuchła jak bania i boli . Wielki ciężar spadł mi na stopę
to współczuję mirnam.Obi nic co naprawić się nie da nie było.
Może na znieczulenie
Może na znieczulenie
Jolcia pomyśl tak od 1 do 40 powtórka 2 liczb od 41 do 80 powtórka 4 liczb P.S ALE SIĘ NAJEBAŁEM
kriss jeśli jeszcze jesteś na chacie to oprócz cyferek dorzucam by tym razem Tobie przyniosły szczęście
wedrowiec, monet, jocia
mirnam no i
wedrowiec, monet, jocia
mirnam no i
Jocia Monet . Dzięki Wam. Po 15 poinformuje o wynikach prześwietlenia. Nara.
1.8.10.12.18.23.59.61 coś takiego wysłałem kreśliłem w kolekturze bez ściągania
wędrowco jesteś? co może oznaczać pogrzeb,cmentarz?na jakie liczby można przełożyć?
Lila czepialem dwókolke do traktora i spadł mi zaczep na stopę a trochę waży
mirnam..Uuuuu to może byś stopa w najgorszym wypadku złamana lub w najlepszym pęknięta
Lila
Przepraszam za spóźniony nieco refleks, ale mam taką terminową sprawę, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Przepraszam za spóźniony nieco refleks, ale mam taką terminową sprawę, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Lila
Twoje na nie pokrywają się z moimi odrzuconymi. Poza jednym małym wyjątkiem czyli 40. No ale może będę miała szczęście i akurat ta z nich wpadnie
Twoje na nie pokrywają się z moimi odrzuconymi. Poza jednym małym wyjątkiem czyli 40. No ale może będę miała szczęście i akurat ta z nich wpadnie
lila...teraz dobrze robiłaś wscześniej typować ... iteraz ide do sklepuu i poowwoo
krzysio..jak idziesz do sklepu to weź mi kup coś na rozluźnienie.Najlepiej chyba flaszkę
Lila
A nie wystarczy jakiś środek na zatwardzenie w dużych ilościach w kawie
A nie wystarczy jakiś środek na zatwardzenie w dużych ilościach w kawie
medea..ja kawy nie piję w ogóle a szefowi zaraz zapodam coś się dzisiaj czepia za dużo.Chyba nie było 69