Wpisy 1 013 920 – 1 014 019
10 lipca 2012 22:55 → 10 lipca 2012 23:48, 100 wpisów
jocia i tak jesteś wielka nie martw się chwila słabości zdarza się nawet najlepszym
scols..czy jest jakas mapka wyników UK , pytam o wyniki losowań ?
Dobrej nocy wszystkim.
jocia dla Ciebie statystyki
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/results.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/results.ftl
Dopisano wygrane lotto - BRAK głównej wygranej - KUMULACJA !
Jocia
Jano
Robal
Jano
Robal
robaluuu...ja 70 nic udało powinno odjąć -1 =69
Dopisano wygrane kaskada
jocia nikt tu nikogo do niczego nie zmusza ktoś próbuje inny korzysta z naszych przemyśleń raz się uda parę razy nie bywa frajda jak się samemu coś trafi i ktoś inny przy okazji ale gwarancji na wygrane 100proc. Nik nie daje
A niech tam
jocia ...
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 860 000 złotych
torsan..miałam dobre, mocne liczby: 12,czy 13 trafionych: 80,21,52,2,72,54,74,45,35,75,77, 27 te miałam trafione.. w tym zaznaczone jako mocne: 80,21,52,72,54,74,45,75,77 dlaczego nie zrobiłam 9/9..nie wiem , a do teg..w tym 8/8 dałam słabszą..12..zamiast 02 np. albo 52 ....ale jeszcze wygram
jocia nie ma za co szperaj w wynikach moze Ty coś wymyslisz bo jak widac narazie nam cieniuko idzie
ja dałem te twoje pozostałe 11 co nietrafiłaś popszednio i coś dodałem od siebie 7/10
ale nie przenosze liczb nietrafionych na nastepne losowanie..zawsze typuje od nowa..czasem wychodza te same liczby..ale czasem
scolls..ale mapki takiej : http://www.multipasko.pl/mapy/multi-lotek/ w takim stylu..nie ma ?
jocia dobrze robisz 22liczby to jest jakiś system nad resztą trzeba popracować
wypierniczam w pizdu ta fotke za to wstawie fajniejsza kto ciekawy niech zaglad powiem tylko ze fotka zrobiona dzis rano
jocia..ja nie lubię taki mapki www ....ja nie umiem wygra..inaczej robiłem tylko programy lootto lepiej
+ 19 za oknem.. .
Upały śię...skończyły.. .
Upały śię...skończyły.. .
gbik..piszesz o liczbach ? oki..to popracuj , chętnie wyslę ..to ze 22 liczby, to jeszcze mało..lepiej 10 lub 20
Krzysio .......programy nie myslą.... podaja tylko statystyczne dane..nic wiecej , a tu trzeba pomysleć
Krzysio .......programy nie myslą.... podaja tylko statystyczne dane..nic wiecej , a tu trzeba pomysleć
Dobrze robisz Jolcia 22liczby to co zostaje idzie na kolejne losowanie i do pszemyślenia zamiast 10/10 to 5/5 itd
a r36 że chodzi o kolejność wyturlywania się
spokojnej zadowolonym
spokojnej zadowolonym
jocia...kazdy sami swoi ty głowie i www mapka ...ja programy ok
gbik..pisałam,ze tak nie robie...jak nie sa trafione, to je zostawiam..i typuje od nowa..nigdy nie przenosze na nastepne losowania .. moga i często bardzo sie różnią
yo00cia ..ja wiem inne programy wiecej mylą ..np multiparis ..ja iczaczej mam i poowwoo ide tam..
2010-12-18 (16:24)
Wódz Ogellalajów
Data rejestracji: 2009-04-30
Ilość postów: 333
Ja pisac z inny Kontynent.
Ja miec jeszcze lepszy program ,trafic wszystkie 20 na 20 jest banalnie proste ,ja pracować i udostepnić go dopiero jak program podac wszystkie 20 w kolejnosci jakiej padnąć.
Ja tez nie chcieć od Was pieniedzy ale ja tez miec koszta i chcieć zapłata w skórki bobrowe.
Ja wyliczyc cena i wiedziec ze nawet cały swiat nie posiadać tyle bobry ile ja chciec skórka.
Musicie zajac sie nie pisaniem głupota na internet tylko zająć się hodowla bobry ,może stac Was mi zapłacić za 20 w 20 i ich kolejność.
Jak ktoś potrafić podać banał 10/10 trafionych wcale nie jest debeściak ,dopiero podać 20/20 i kolejność wszytkie jest very good czyli w waszym jezyk debeściak.
Howgh.
Wódz Ogellalajów
Data rejestracji: 2009-04-30
Ilość postów: 333
Ja pisac z inny Kontynent.
Ja miec jeszcze lepszy program ,trafic wszystkie 20 na 20 jest banalnie proste ,ja pracować i udostepnić go dopiero jak program podac wszystkie 20 w kolejnosci jakiej padnąć.
Ja tez nie chcieć od Was pieniedzy ale ja tez miec koszta i chcieć zapłata w skórki bobrowe.
Ja wyliczyc cena i wiedziec ze nawet cały swiat nie posiadać tyle bobry ile ja chciec skórka.
Musicie zajac sie nie pisaniem głupota na internet tylko zająć się hodowla bobry ,może stac Was mi zapłacić za 20 w 20 i ich kolejność.
Jak ktoś potrafić podać banał 10/10 trafionych wcale nie jest debeściak ,dopiero podać 20/20 i kolejność wszytkie jest very good czyli w waszym jezyk debeściak.
Howgh.
Yocia
no co ? zdecydowanie wolę takie niż fortuna frukta - pamiętasz ?
no co ? zdecydowanie wolę takie niż fortuna frukta - pamiętasz ?
dobra ja tez mykam odezwe sie jutro na dluzejdobrej nocki wszystkim
Z jednego się turlałem, drugi mocno zniesmaczył, a jak pomyślę, że domyślam się czyj, no niestety - ptok
kolorowych
PS
negocjacje w sprawie lisiej kity i kolejności - nie ze mną
kolorowych
PS
negocjacje w sprawie lisiej kity i kolejności - nie ze mną
torsan
mało zakładów, bo...
cena -
- kiedyś napisałem /w związku z ceną, z podwyżką/
marzenia - bezcenne
ale - w świetle tego, co widać - chyba nie do końca miałem rację
mało zakładów, bo...
cena -
- kiedyś napisałem /w związku z ceną, z podwyżką/
marzenia - bezcenne
ale - w świetle tego, co widać - chyba nie do końca miałem rację
Robal_36 jak tam mini>?
Robal_36 i znowu maszyna lepeij
torsan jak tam twoja 8/8 przebiles sie ponad 5/8 >?
jocia
torsan 5/8 powinnes tafic za niedlugo to nie trudne
torsan nie takie trudne te 5/8