Wpisy 1 013 820 – 1 013 919
10 lipca 2012 22:25 → 10 lipca 2012 22:54, 100 wpisów
Mariucha
Jackwar
Jackwar
scolls..no tak prawda ...ona nie ma czasu prowadzi razem ..na spaceru ..ty przestaj schowaj na drzewie i gapisz
scolls...jak euromilions
przez prawie rok nic poza 2-10 zł. aż do dzisiaj i też 2 zakłady na chybił
profesor wlasnie dobrze ze przypomniales dla wszystkich zainteresowanych skan w moim profilu a u Ciebie profesor jak wyniki?
proof ...ja 6/10
krzysio Ty rura mi tu nie oszukujdawaj lepiej scan bo Ty klamca klamca
http://www.youtube.com/watch?v=aIEQ78f040U
Krzysio...
Scolls...ja euromilions narazie słabo nie gralem dluzszy czas
Scolls...ja euromilions narazie słabo nie gralem dluzszy czas
KrzysioAle na sucho??
scolls...dawno miesiąc temu ogolone ..teraz troche widać mało włosy ,,nie moge pokazę foto .. powane mówie nie kłamie
jano...kuźwa musiałam się jeszcze cofnąć.Ile lat miałeś na tym zdjęciu i ile lat temu było ono robione?
emerytka...
prooof..
prooof..
scols ..nie too ..ja wole pachnie łysa i kazdy wszyscy tez ..dlaczego nie śmierdzi
Lila...mi nie miałem swędzi..gdzie ja mam drapię scols ..jesteś inny człowiek
Losowanie Lotto na Multipasko oglądało....448 osób.. .
krzysio sewdzi swedzi kazdy czlowiek pomaga tylko depilacja ale straaaaaaaaaaaasznie boli
krzysio...bo scolls,się golił pod włos a nie z włosem i dlatego go rura swędzi
Robal_36: pytałeś o najwięcej 7/7. Odkąd ja zapisuję wygrane na stronie, to najwięcej 7/7 było 43x
Jano.. .
scols...depilacja ja wyrywać ostatnie sztuka włosy jaj ma bardzo cienka skura ..ja tak krzyczeć
Na upały depilacja wskazana
Lila...
scolls....krzysiu ma rację.Kup sobie depilator i wydepiluj bikini.Będziesz się wtedy depilował raz na miesiąc
Witam ..kłade głowe na pieńku , pisałam,ze może nie będzie dobrze... sorry, jesi ktos stracił
sama mam 5/10,4/7 i 4/10 pewniaczek nie trafiony
w lotto 2/6 ( blady usmiech )
dla wygranych
sama mam 5/10,4/7 i 4/10 pewniaczek nie trafiony
w lotto 2/6 ( blady usmiech )
dla wygranych
depilator ..nie kupię ..wole maszyna do golenia ok
Lila...dobranoc
jocia....
ale jutro tez jest dzien
jola...i tak mamy dobrze
kriss..wiedziałem ty koszmar .. ja 6/10
dobra ide tam..
dobra uciekam narka do jutra
krzysio...ty diable
dobranoc
W dzisiejszym losowaniu MM zostało wylosowanych....7 liczb pierwszych.. .
scolls o ile dobrze luknąłem tośmy dziś zero liczb trafili by to chudy byk wyru...ał
jano...
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
Pasko
hoho - myślałem, że masz prawie wszystkie wyniki i ściągasz sukcesywnie - w końcu dyski, to nie guma od majtek
A totalizator miał taki moment, że drukowali na kartkach ilości wygranych w mm... Przynajmniej te z powyżej 2,500 i toco napisałem - te 102x 7/7 z 13-08-2002, to nie żart - nie wiem, jak grane - czy progresja, czy rozpisywany system - trudno z takiego wycinka odgadnąć ...
I jak tak patrzę uważniej, to te trafienia w 10/10 jednak nie było co losowanie , częściej - owszem, ale nie w każdym
hoho - myślałem, że masz prawie wszystkie wyniki i ściągasz sukcesywnie - w końcu dyski, to nie guma od majtek
A totalizator miał taki moment, że drukowali na kartkach ilości wygranych w mm... Przynajmniej te z powyżej 2,500 i toco napisałem - te 102x 7/7 z 13-08-2002, to nie żart - nie wiem, jak grane - czy progresja, czy rozpisywany system - trudno z takiego wycinka odgadnąć ...
I jak tak patrzę uważniej, to te trafienia w 10/10 jednak nie było co losowanie , częściej - owszem, ale nie w każdym