Wpisy 1 010 543 – 1 010 642
8 lipca 2012 10:06 → 8 lipca 2012 12:51, 100 wpisów
PO tym wszystkim dal bym ci banaalbo lepiej wylac na ciebie
zimnej wody zebys ostygnął
zimnej wody zebys ostygnąłpafty wyjdz z domu wez widły,opone,skocz przez płot i zrob z nimi porzadek w W-wa
nie wojuj-globusiku tak ci dobrze w tym kraju?ile ludzi bieduje ,wózeczkami złom zbiera w upale ,tego nie widzisz klapki na oczach?Gdzie tak jest ch..wo
to są te nieudolne rządy-niemczury mają całe życie git chociaz nas rozkradły,pobiły,itp.itd
pewnie ty bys chcial nic nie robic i zeby listonosz tylko pieniadze 1 przynosil...Nieroby do roboty
nierób to jestes ty -ja cie nie obrażam stwierdzam fakty niezaprzeczalne
skoro pracujesz okreslenie "nierob"Ciebie nie dotyczy "globusiku"
spoko spoko , prawda jest że media ogólnodostępne kłamią i ogłupiają ludzi , nie liczni tylko chcą szukać prawdy , dziennikarze nie zajmują się tematami niewygodnymi bo nie chcą stracić pracy i koło się zamyka . Potrzebna jest telewizja niezależna i chyba najlepiej by te warunki spełniała TRWAM , wydaje się że nikt po za ojcem dyrektorem za nią nie stoi , choć nie można zakładać że nie znajdzie się chętny ją sponsorować .
sławek co do nierobów to przesadziłeś , robić za minimum socjalne jest poniżanie człowieka , dziwie się że ludzie godzą się na takie warunki .
jackwar....z ta pseudo tel. trwam przesadziles
naprawdę jest to chory kraj gdzie urzędnik podejmuje decyzje i nie ponosi odpowiedzialności
jackwar> telewizja niezależna TRWAM? Dziwne. Ciekawe czy w tej Twojej niezależnej telewizji powiedzieli by coś o majątku kościoła, o zbieraniu pieniędzy na ratowanie stoczni gdańskiej, dotacjach milionowych z państwa na wody termalne.
kriss , nie przesadziłem , pewnie nie widziałeś ani razu ich wiadomości , przypominają za dobrych czasów radio wolna europa
Na dzień dzisiejszy czy tusku czy kaczynski czy inny knebel dojdzie do władzy to nie wiele zmieni bo to wszystko po jednych papierach,,,nowa bos NFZ już skacze jak jej zagra minister,poprzednik był do dupy a i ona c***a zdziała i tak ze wszystkim taka prawda,,,,a polak to już jest białym murzynem za granica jak i w Polsce nasze kobiety daja tyłeczka za pare złotków turasom itd bo wiedza ze Poleczka tania jest jak ,,,,***a
dantev
trwam...leje tylko jad antysemicki i mowa tylko kasie
trwam...leje tylko jad antysemicki i mowa tylko kasie
trisetum , bo rząd zwala na samorządy i społeczeństwo wszystkie koszty , i co zmiany to mniejsza odpowiedzialność rządu .
koledzy....prawda jest taka,że każdy kto dorwie sie koryta to chce sie nachapać ile wlezie
Ja bym sbie tez nie odmawiał
Ja bym sbie tez nie odmawiał
Dotacje na wody termalne, to akurat słuszna dotacja , to energia odnawialna, państwo dopłaca , też do solarów , pomp ciepła.. itd
dzień bez zdrapmana to dzień stracony-- dziś na 3szt- 10zł i xingo 3zł
dziś pielgrzymka r. maryja w częstochowie--transmisja w .... tv trwam
kto dzis wygra w mm fifty-fifty z o. dyrektorem
PO wygrało tylko dlatego że bajki powciskali jak to oni zadbaja o prywatnych przedsiębiorców ci szybciutko na nich głos oddali i nq tusk ich leje ile wlezie jak łatwo Polaka ogłupić i nigdy nie uczy sie na błędach
A ksiedzem mogłem zostac
Miałbym ,życie jak w madrycie.
Gosposie bym miał c bym ja...ru** dziennie
Miałbym ,życie jak w madrycie.
Gosposie bym miał c bym ja...ru** dziennie
mam kumpla w sutannie . wiem jak jest
kris ja tez mam kumpla w sutannie spoko ojciec rodziny dba o dzieci i zone
jocia > to załatw mi taką dotacje? I sama wiesz dobrze, że pan dyrektor nie dostał dotacji unijnych tak jak każdy obywatel, który musi złożyć 5 wagonów dokumentacji, tylko dotacje od ministra gospodarki, tego samego co wysyłał rządowe limuzyny po pana dyrektora RM jak nie miał czym przyjechać do ministerstwa.
jackwar...stałą. a raz na jakis czas wyskakuje ze mna na balety
kasy nie szczedzi
W koncu parafianie.czytaj ciemnota. sponsoruje
W koncu parafianie.czytaj ciemnota. sponsoruje
DanteV .. wystarczy zwrócic sie do gminy..maja obowiązek taki.. Unia dopłaca, a Polska ma ograniczyc emisje Co2 , więc nie ma problemu
o.dyrektor ma sie wspaniale. wybudował najwiekszy burdel w europie.Toruniu
i wygladaja tak...
Można także wziąć kredyt z BOŚ ..jest oprocentowany baaaaaaaardzo nisko.., kredyty..też moga być , o ile sie nie mylę ..częściowo umarzane..czy dofinansowywane
gg...mówie prawde. a jak jest nie wygodna to trudno
Lecę... papa..
wrzućcie lepiej w google :" pałac Smudy "...mnie to wkurza..paskudztwo..i słoma z bucików..,nie wspomnę o Lato.. za co i z czyich pieniędzy..
wrzućcie lepiej w google :" pałac Smudy "...mnie to wkurza..paskudztwo..i słoma z bucików..,nie wspomnę o Lato.. za co i z czyich pieniędzy..
jocia....wrzuc sobie tez w google ...pałac rydzyka
mirnam61....postulat? heeh. nie jestesmy w sejmie
jocia
dzis co nadałaś?
dzis co nadałaś?
kriss
obiektywnie patrząc , miał pomysł, zrobił radio z niczego, to teraz ma ; sam wpadnij na taki pomysł i za parę ,czy paręnaście lat będziesz żył w luksusie i będziesz drugim współczesnym nikodemem dyzmą po o.dyrektorze
obiektywnie patrząc , miał pomysł, zrobił radio z niczego, to teraz ma ; sam wpadnij na taki pomysł i za parę ,czy paręnaście lat będziesz żył w luksusie i będziesz drugim współczesnym nikodemem dyzmą po o.dyrektorze
gg...nie mam natury szatananie jestem antysemitą,wiec nie uda sie mi
gg dobrze ze jestes lierki ccc w xingo jaka maja nagrode pieniezna?
mała
RRR=5
AAA=10
ZZZ=20
YYY=50
SSS=100
HHH=500
1, 5 i 50 tyś różne
RRR=5
AAA=10
ZZZ=20
YYY=50
SSS=100
HHH=500
1, 5 i 50 tyś różne
W dom Maryli Rodowicz ....walnął piorun.. . Zniszczył instalacje elektryczną.. .
------
gg a to jeżeli mam różne literki to jest jeszcze szansa na wygrania czegoś większego?
gg....pogoda dla bogaczy
gg.. .
Burz jeszcze nie ma.. .
----------------------------
Burz jeszcze nie ma.. .
----------------------------
mała
jak masz różne literki to musisz mieć X w drugim lub trzecim lub czwartym polu, na pierwszym polu za X płacą 50zł
jak masz różne literki to musisz mieć X w drugim lub trzecim lub czwartym polu, na pierwszym polu za X płacą 50zł
kriss
jakby nie patrzyć- doszedł do tego własnym pomyślunkiem--- załóż radio antymaryjne, może znajdziesz słuchaczy co ci kasę będą dawać na jego utrzymanie
jakby nie patrzyć- doszedł do tego własnym pomyślunkiem--- załóż radio antymaryjne, może znajdziesz słuchaczy co ci kasę będą dawać na jego utrzymanie
ok bo zdrapałam pole z liczbami no i mam różne literki,a nie chciało mi się drapać
to daj do sprawdzena w żb, jak nie wyjdzie x na żadnym polu to na 100% pusta
Jest już burza.. . Idzie znad Słowacji.. .
gg.. .
Jeszcze burz nie ma, ale po 15 już będą.. .
--------------------------------------
Burza jest teraz w rejonie Zakopanego.. .Będzie się przemieszczać w kierunku Krakowa.. .
Jeszcze burz nie ma, ale po 15 już będą.. .
--------------------------------------
Burza jest teraz w rejonie Zakopanego.. .Będzie się przemieszczać w kierunku Krakowa.. .
Wczoraj polało solidnie i powiało w okolicy Suwałk.. .
Podtopiło też Gdańsk.. .
Podtopiło też Gdańsk.. .
+ 29,5.
Sambiana... .
Idę wysłać to co typowałem bo jeszcze padnie i będzie przykro, że nie puściłem.
PASKO a TY co z PO jesteś że tak ich bronisz... jest WOLNOŚĆ SŁOWA a może NIE?!
gg...na to COŚ mam blokade założoną..nawet przez przypadek sie nie włączy
kaśka
nie otwarło sie, dopiero we wtorek w pracy na innym kompie sprawdzę
nie otwarło sie, dopiero we wtorek w pracy na innym kompie sprawdzę