Wpisy 1 010 443 – 1 010 542
8 lipca 2012 00:45 → 8 lipca 2012 10:01, 100 wpisów
panoramix..jak tam komu wyobraźnia zadziała to już nie moja mańka.Każdy ma wyobraźnie,nawet kobiety
panoramix..ja wiecznie pod prysznicem ale to jest dobre na chwilke
13maxuu ..nie patrz na NK lila... ..ty maxa łobuzaki twoja nk ustawiłeś nie widoczne tak jak gg
ja kuźwa nic nie wiem a krzysio jak poinformowanyKrzysio bystry jesteś.Chyba Cię muszę zatrudnić
lila...ooo rety ..dawaj dawaj link pisz do mnie @..nie tuu
13max..na Dolnym Śląsku jakaś masakra isę działa.no ale cóż.Wszystkich nie zbawimy
lila..a mówiła 13maxuu tak gapił twoja nk zobacz na dole gość
13maxuu..ty ty boi się zelka ..przestaj wstydzisz kobitoo
13max...ja szpiegiem..co ty na to sam wymyśliłeś
13maxuu ...no tak detektywem jestem ..tu jest wiecej wariaty czlowiekuu
lila..ok
lila..cicho ..nie mów ..tak jeden tu mała wie
Co do urlopu nijaki Genek na WP napisał świetny tekst nt poszukiwania wrażeń na urlopie
To ja mam urlop cały rok ! Codziennie przeżywam "jakąś przygodę, doświadczam świata". Wstaję rano i idę do pracy na śmieciówce, tam nie wiem czy dzisiaj pracuję, czy mam może wolne. Jeśli pracuję, to nie wiem czy mnie ktoś nie podkapuje za nic, bo też chce pracować. Jeśli nie pracuję, to nie wiem czy wracając z powrotem do domu, nie obiją mi twarzy goście, którzy od rana pod sklepem piją na chodniku tanie jabole, mimo przejeżdżającej co chwilę policji. Zbliża się koniec miesiąca, nie wiem czy dostanę wypłatę na czas czy może pracowałem za darmo. I tak codziennie przeżywam przygody, doświadczam tego nowoczesnego świata. I nawet mi za to czasem zapłacą. Po co mi urlop w takim razie ?
To ja mam urlop cały rok ! Codziennie przeżywam "jakąś przygodę, doświadczam świata". Wstaję rano i idę do pracy na śmieciówce, tam nie wiem czy dzisiaj pracuję, czy mam może wolne. Jeśli pracuję, to nie wiem czy mnie ktoś nie podkapuje za nic, bo też chce pracować. Jeśli nie pracuję, to nie wiem czy wracając z powrotem do domu, nie obiją mi twarzy goście, którzy od rana pod sklepem piją na chodniku tanie jabole, mimo przejeżdżającej co chwilę policji. Zbliża się koniec miesiąca, nie wiem czy dostanę wypłatę na czas czy może pracowałem za darmo. I tak codziennie przeżywam przygody, doświadczam tego nowoczesnego świata. I nawet mi za to czasem zapłacą. Po co mi urlop w takim razie ?
Lila ...jego trzeba lać nie całować ...tego zboczka ogolona rurke
13maxuu ..nie mam
lila ..naprawde nie interesuje facebokuu..
lila ..naprawde nie interesuje facebokuu..
13max...i no zelka chce ładnie łysa rura ..jak małpa ona moze wymiotować tam gdzie ...ty jak chcesz zostawic małpa rura
dobra poowwoo ...
Dzień dobry.
Nareszcie chłodniej.
Nareszcie chłodniej.
Kathy
Mirnam
Trisetum
Mirnam
Trisetum
Jackwar
siemka emerytka , w domu nie wyróbka , ściany nagrzane kumulują ciepło , od 2 dni nie padało .
U nas była wczoraj burza i się trochę ochłodziło.
o 6 30 jeszcze grzmiało ale znowu sie ociepla słonce zas wychodzi
POLAŁO WCZORAJ WIECZÓR PORZADNIE W KOTLINIE,A DZIŚ ZNOWU SKWAR OD RANA-NA TO WSZYSTKO U BUKA 1 BŁĄD ZA 2ZŁ OK600ZŁ UCIEKŁO,A W LICZBOWE KOMPOLETNIE NIC-WSZYSTKO ZACZYNA W***IAĆ-NIEDOBRZE
tutaj sa ludzie co dziennie wywalaja po 30 zeta na lotka albo wiecej i nic nie wygrali to co dopiero ja jak gram po 10 zł na tydzien no wygrac 100 zł to wyczyn
może i nie idzie wygrać ale .............. sponsoring kultury i sportu mile widziany
MIRO,GRZECHU ,RYCHU NAROBILI PRZEKRETÓW TO I WYGRANYCH NIE MA MUSI IŚŚ NA TUSKOLANDI JESZCZE TA ŁYTA PAŁA ROSTKOWSKI Z PO KTÓREMU TAK DOBRZE- A JAKIŚ-IMBECYL Z PO ZAKAZAŁ DODATKU 1-RAZOWEGO DLA NAJUBOŻSZYCH-RZEKŁ CO BĘDZIEMY ICH ROZPUSZCZAĆ-TY PAŁO A ILE TY CO MIESIAC PRZEPIEPRZASZ CHAMOTO
pafty
spokojnie - może po prostu zostań politykiem
fucha jak trza
spokojnie - może po prostu zostań politykiem
fucha jak trza
wtedy będziesz uprawiał hazard dla przyjemności,a nie w oczekiwaniu na główna wygraną
Próbował ktoś dodawać kody do Loteriady??
MIEJSCA NA MULTIPLEXIE NIE CHCĄ-PRZYZNAĆ -BOJA SIE MÓWIENIA TAM PRAWDY WOŁKI ZBOŻOWE I TAK WAS ROZLICZĄ PLATFORMO OBUWNICZA
PODPISÓW ZA JEST PONAD 2MLN- A CIOLEK INFORMUJ ŻE 60 TYS.DO SZKOŁY GO
Trisetum.
No właśnie.Chyba liczą na SMS-y.
No właśnie.Chyba liczą na SMS-y.
WIECIE DLACZEGO BO W 1 KOPERCIE JEST NIERAZ 100 GŁOSÓW POPARCIA -A ON NIE OTWIERA TYLKO LICZY JAK 1 GŁOS-ALE NIEUK