Wpisy 1 010 643 – 1 010 742
8 lipca 2012 12:54 → 8 lipca 2012 13:49, 100 wpisów
lila
ja w proteście przeciw obrażanu rydzyka słucham dziś r. maryjaa po losowaniu będę oglądał tv trwam
ja w proteście przeciw obrażanu rydzyka słucham dziś r. maryjaa po losowaniu będę oglądał tv trwam
gg.....ja tu już kiedyś pisałam , jak RM przysłało ponaglenie o zapłate do mojego zmarłego dziadka.....
gg36...tv trwam ..ja kiedyś miałem dekodera ...chyba to jest kościelny
dobra znikam... ..nie pisz do mnie
kaśka
ja tu już kiedyś pisałem, że raz do jolki przyszła klientka i chciała trafić 6/6 w lotto z zamiarem oddania kasy o. dyrektorowi
ja tu już kiedyś pisałem, że raz do jolki przyszła klientka i chciała trafić 6/6 w lotto z zamiarem oddania kasy o. dyrektorowi
gg...mojego dziadka naciągali na kase....jak umarł odprawili mszę...po czym przysłali ponaglenie zapłaty
jak to jest katolickie postępowanie to ja jestem papież
jak to jest katolickie postępowanie to ja jestem papież
gg...trzeba modlić w kościele tak jak jesteś drugi hipciooo ...oki znikam..
witam paniei panów
kathy za ładna jesteś na papieża
lila
ale upał

kathy za ładna jesteś na papieża
lila
ale upał

kaśka
ja tu nie piszę czy popieram o.rydzyka i ten jego biznes czy nie, tylko zjawisko- jak zrobił radio/szkołę jak z niczego, a to że jest bałwochwalony przez wielu ludzi i polityków to już inna sprawa, jak i to o czym ty piszesz
ja tu nie piszę czy popieram o.rydzyka i ten jego biznes czy nie, tylko zjawisko- jak zrobił radio/szkołę jak z niczego, a to że jest bałwochwalony przez wielu ludzi i polityków to już inna sprawa, jak i to o czym ty piszesz
krzysio...modlić się można wszędzie.Nie trzeba chodzić koniecznie do kościoła.Bóg jest wszędzie
Lila...tu cała świata ludzie ..pół wierzy i pół nie wierzy boga..tak jak japonia nie interesuje boga ..
gg.....koniec tematu bo mnie nerw ponosi jak mowa o tym sekciarzu
kaśka
a jak losowania totolotka będą w tv trwam to co
koniec tematu
a jak losowania totolotka będą w tv trwam to co
koniec tematu
w kwestii mediów w polsce, W polsce nie ma dobrej telewizji a tym bardziej obiektywnej
amour
chyba masz racjęprawie tv nie oglądam, no chyba że kariera nikodema dyzmy albo alternatywy4 poraz enty leci
chyba masz racjęprawie tv nie oglądam, no chyba że kariera nikodema dyzmy albo alternatywy4 poraz enty leci
proszę lila powrzucam jeszcze później ale muszę znaleźć chwilę czasu
ogólnie lila, cieżko coś znaleźć serio oryginalnego, większość to kopia kopii
eeetam ..oglodom tv słabo dobre interesy ...ja wole pozyczam tam pozyczalny DVD i przegrywam drugi płyty ...
amour...
lila...ty miałaś pozyczalna DVD ..nic nie przejmuje przegrywać drugiego płyty czysto DVD ..blokada nagrywarka i poowwoo
lila...aha..
Cześć Wszystkim . jestem nowy, i mam taką prośbę potrzebuje programu który zrobi mi kombinacje np 5 z 20 liczb . pomożecie ?
lila...pozyczalna ..pełno rózne nowsze i stare filmy ..wiecej ....
zalezy nie wiem ile koszt ...np za 5 zł 1 DVD ..jak długo trzymasz np 2 dni razy 5 zł =
zalezy nie wiem ile koszt ...np za 5 zł 1 DVD ..jak długo trzymasz np 2 dni razy 5 zł =
dobra juz znikam..
rotarot..Ty się módl żeby taka jedna z końcówką do Ciebie nie napisała bo się chwasta nie pozbędziesz
ja 31..1/1 i poowwoo