Wpisy 100 709 – 100 831
9 marca 2010 15:27 → 9 marca 2010 20:48, 100 wpisów
Pasko -popraw w końcu te wyniki ,trafiłem pewniaka 13 i w Twoich numerkach nie ma.
..a jednak Pasko podtrzymuje swoją wersję liczb!!!
Czyżby po wygrane będziemy się zgłaszać z obu wersjii
Kiedyś już tak bywało prze liczbę 22
Pamiętacie?????
Czyżby po wygrane będziemy się zgłaszać z obu wersjii
Kiedyś już tak bywało prze liczbę 22
Pamiętacie?????
rico...jak podnieśli ceny za kupony to też nie konsultowali się z graczami
Poprawne są numery na stronie lotto, w wynikach w wersji filmowej na stronie Pasko również są tamte numery, ktoś kto wpisywał cyfry po prostu się pomylił...
.....jedynym minusem gry w numerka było to, że nie płacili za dwa trafieni i jedno bez trafienia samego numerka...
A tak to było fajnie!
Naprawdę szkoda tej gry.
Ten nowy jak mu tam JOKER będzie o wiele głupszy!!!
A tak to było fajnie!
Naprawdę szkoda tej gry.
Ten nowy jak mu tam JOKER będzie o wiele głupszy!!!
rico>> nie napiszę Ci, gdzie maja opinię graczy, pewnie sam wiesz... Konsultowali z Tobą cenę lotto ? Albo z kimś aktywnym na tym portalu ? A mówią, że gracze tak chcą...
Wiesz, co im możesz ? Pewno wiesz...Ja też mogę...Wiem.
pzdr
Wiesz, co im możesz ? Pewno wiesz...Ja też mogę...Wiem.
pzdr
Robal_36 >>> hehe bardzo dobitnie napisane :P
My wszyscy wiemy, co sobie możemy :p
W przypływie uczuć to co najwyżej zagrać w numerka ( pewniaczka )
My wszyscy wiemy, co sobie możemy :p
W przypływie uczuć to co najwyżej zagrać w numerka ( pewniaczka )
...a jakbyśmy wszyscy zaprotestowali to może go przywrócą, tak jak kiedyś przywrócili ekspresa, nazywanego teraz mini, ale to wszystko jedno.
Podobno kiedyś jak mi babcia mówiła był SUPERLotek i losowana 7 liczb!!
To musiała być kasa!!!!
Podobno kiedyś jak mi babcia mówiła był SUPERLotek i losowana 7 liczb!!
To musiała być kasa!!!!
Czy nie lepiej by było, żeby były dwa losowania MM o 14-tej zamiast tego plusa?
Moim zdaniem lepiej, a wy jak myślicie?
Moim zdaniem lepiej, a wy jak myślicie?
rico : też lubię poobgryzać - szczególnie te chińsku , z odrobiną miodu i sosu teryaki ;)
>>Była kasa ? Coś Ty - wysokości wygranych były odgórnie ograniczone,żeby ludziom się w głowach nie poprzestawiało :)
Chociaż, tak z drugiej strony, może to nie był taki całkiem głupi pomysł ?
Chociaż, tak z drugiej strony, może to nie był taki całkiem głupi pomysł ?
Prawda????......na samą myśl ślinka cieknie.....a jeszcze z sosem grzybowym ze świeżych borowików..UUUUUUUmmmm ani mi nie mów!
Rico >>>>>
Teraz też mamy SUPERlotka tylko na bet365 Loteria 49's w UK Losują 7/49 i to 2x dziennie :) kurs 6.5
Teraz też mamy SUPERlotka tylko na bet365 Loteria 49's w UK Losują 7/49 i to 2x dziennie :) kurs 6.5
A czemu w bilansie się nic nie zmieniło? Tzn nalicza zgodnie z błędnymi liczbami??
ziuta>>>>>> ale to już nie je to!!!
Babcia mówiła, że wtedy płacili nawet 3 miliardy złotych za 7-mkę
Czżby ludzie mieli wtedy więcej kasy i wiecej grali?????
Babcia mówiła, że wtedy płacili nawet 3 miliardy złotych za 7-mkę
Czżby ludzie mieli wtedy więcej kasy i wiecej grali?????
Wyniki poprawione ale jeszcze bilans trafień został do poprawienia pewniaki i reszta
Wyniki losowania prawidłowe, tylko brak poprawy w bilansie trafnie wytypowanych liczb.
Dane historyczne.
W superlotka trzeba było trafić 4/7 żeby coś wygrać. Była to najniższa wygrana. /za 3 trafione liczby i mniej nic nie płacili/.
W superlotka trzeba było trafić 4/7 żeby coś wygrać. Była to najniższa wygrana. /za 3 trafione liczby i mniej nic nie płacili/.
.......to też były 4 stopnie wygranych jak w tym zakichanym LOTTO, gdzie nikt sżóstki nie może od pewnego czsu trafić!!
za superlotto raczej nie płacili 3mld - tylko mniej, a potem to w tym pięknym kraju jeszcze inflacja i denominacja były (1:10000)
pzdr
pzdr
To niech zrobią teraz taką grę zamiast tego jakiegoś głupiego JOKERA, i zobaczymy jakie będą wygrane??
Nie martwcie sie ludki będzie Joker i będzie jeszcze jedna nowa gra przełom maj/czerwiec mają byc mniejsze kwoty wygranych ale więcej ludzi ma wygrywać także zobaczymy co to będzie
Błedne podliczeni typowanych numerów
Sprawdzcie sobie numery zatypowane bo się nie zgadza ja mialem napisane że wtrafiłem 1/10 a miałem 2/10 inni tez maja błedy bo sprawdzałem
Sprawdzcie sobie numery zatypowane bo się nie zgadza ja mialem napisane że wtrafiłem 1/10 a miałem 2/10 inni tez maja błedy bo sprawdzałem
Pamiętam czasy jak mój tato skreślał takie kuponiki składane i przyklejane były banderolki i kiedyś wysyłał takie kupony,ale wchodząc do kolektury, przepuścił jakąś kobietę, dżentelmen:): i okazało się ,że ta pani wygrała BMW:): takie małe autko tz. malucha, kiedyś łatwiej było wytypować liczby dziś to wielkie wyzwanie.
właśnie wróciłem z kolektury i przede mną facet odebrał 500zł ze zdrapki Jaś Fasola bo znalazł misia z ta kwotą.A jednak można i podrapać...
Co to za typowanie jeżli podliczanie jest oszukiwane. ;(
sprinter22new , to pewnie Prima Aprilis z wyprzedzeniem. Pasko pewnie wkrótce poprawi błędy.
mi się zdaje, że to nie Pasko wpisał te złe numery, tylko wirus przyatakował na całego, być może ten bardzo groźny o którym ktos tu pisał!!!!
jeśli chodzi o superlotka to cieszyła się największą popularnością,gdyż w tej grze było najwięcej wygranych i dla
tego została zlikwidowana w 1990r.ja sam miałem 2x6 ponad
20x5 i nie było m-ca bym nie trwfił 5.Ale w tym czasie loso-
wania odbywały się maszyną z obracającym bębnem i pod nadzo-
rem momisji która była przedstawiana z nazwiska przed każdym
losowaniem do dziś pamiętam niektóre nazwiska.Dziś komisji
niema mimo,że regulamin o tym mówi i dlatego mamy przekręty
co widzimy gołym okiem,pozd.
tego została zlikwidowana w 1990r.ja sam miałem 2x6 ponad
20x5 i nie było m-ca bym nie trwfił 5.Ale w tym czasie loso-
wania odbywały się maszyną z obracającym bębnem i pod nadzo-
rem momisji która była przedstawiana z nazwiska przed każdym
losowaniem do dziś pamiętam niektóre nazwiska.Dziś komisji
niema mimo,że regulamin o tym mówi i dlatego mamy przekręty
co widzimy gołym okiem,pozd.
lub:
BMW.......bardzo mały wóz (fiat 126p)
w tym przypadku obie wersje się nakładają!
BMW.......bardzo mały wóz (fiat 126p)
w tym przypadku obie wersje się nakładają!
kaz41 >>> a czy wydaje Ci się,że komisja na losowaniach jest gwarancją przeprowadzenia prawidłowego losowania?
Poczytaj sobie kto wchodził w skład tej całej "komisji" jak jeszcze istniała.
pozd
Poczytaj sobie kto wchodził w skład tej całej "komisji" jak jeszcze istniała.
pozd
Teraz aby TS mogło się podnieść po samobójach jakie sobie strzeliła - mogło by wprowadzić losowania z udziałem publiki (czynnym) zastanów się dlaczego tego nie zrobiła,ani bankowo tego nie zrobi.
pozd
pozd
lila >>> witaj słonce :)
Sorry,ze tak rzadko odpisuję Ci na powitania,ale jest tu taka jedna menda,której przeszkadzają wpisy typu:
hej co tam u Ciebie itp.
Sorry,ze tak rzadko odpisuję Ci na powitania,ale jest tu taka jedna menda,której przeszkadzają wpisy typu:
hej co tam u Ciebie itp.
Przepis na główną wygraną w T.S.N:
Weż z ostatniego losowania "mini" pierwszą o ostatnią liczbę,dodaj czwartą liczbę z ostatniego losowania "Lotto"dsupując liczbę 25 otrzymasz główna wygraną!!!!!
Weż z ostatniego losowania "mini" pierwszą o ostatnią liczbę,dodaj czwartą liczbę z ostatniego losowania "Lotto"dsupując liczbę 25 otrzymasz główna wygraną!!!!!
rico...przepis już przeterminowany.czemu wczoraj taki mądry nie byłeś?
....niestety wczoraj użyłem nieco innych składników i wyszedł mi.....zakalec!!!!! a szkoda!!!
Witam lilę i madzię77.
Publika?
Dobre.
Ostatnio czytałem, ze i tak wszystko o kant dupy, bo można prowadzić jakieś staty jak warunki są takie same.
Ta sama maszyna, te same kule.
Bardzo prosto to zrozumieć.
Mamy starą maszynę, z której wybiera się kule - ręcznie.
Osoba - jedna - za każdym razem zrobi inny ruch ręką i ma inne kule, ale nie jest w stanie w nieskończoność wybierać tzw innych zestawów, bo w końcu coś tam powtórzy.
A teraz dajmy do tego kilka osób i w każdym losowaniu inna osoba wybiera - ślicznie, prawda?
No i jeszcze zróbmy tylko jedno próbne losowanie przed każdym tym właściwym, ale bierzmy z osób które nigdy wcześniej nie wybierały kul z maszyny.
WW eksperyment można w rodzinie przeprowadzić, ale kul może być tylko 10. No i niech co któreś losowanie jedna z kuleczek wypadnie.
Wyniki zaskakujące.
Publika?
Dobre.
Ostatnio czytałem, ze i tak wszystko o kant dupy, bo można prowadzić jakieś staty jak warunki są takie same.
Ta sama maszyna, te same kule.
Bardzo prosto to zrozumieć.
Mamy starą maszynę, z której wybiera się kule - ręcznie.
Osoba - jedna - za każdym razem zrobi inny ruch ręką i ma inne kule, ale nie jest w stanie w nieskończoność wybierać tzw innych zestawów, bo w końcu coś tam powtórzy.
A teraz dajmy do tego kilka osób i w każdym losowaniu inna osoba wybiera - ślicznie, prawda?
No i jeszcze zróbmy tylko jedno próbne losowanie przed każdym tym właściwym, ale bierzmy z osób które nigdy wcześniej nie wybierały kul z maszyny.
WW eksperyment można w rodzinie przeprowadzić, ale kul może być tylko 10. No i niech co któreś losowanie jedna z kuleczek wypadnie.
Wyniki zaskakujące.
.....biedny gregor, ciągle odbiera gratulacje za 5/5, a miał niestety tylko 0/5!!!!
Drogi Pasko!
Popraw rankingi typowań , uwzględnij trafne typy w historii typowań!
Popraw rankingi typowań , uwzględnij trafne typy w historii typowań!
Magda_jak zwykle szuka zadymy!!!,jedną już dzisiaj zrobiła wpisując nie właściwy zestaw MM z losowanie z 14-ej,a dlaczego??, pewnie zależy jej na jak największą liczbie wpisów.Niech Lila się wypowie bo Magda jest w nie dyspozycji;))Magda buzka:)
Hośia; w tym tygodniu zwróć uwagę na liczbę "28". Jest to liczba z Twojego snu. Pozdrawiam.
pułkownik....nie musisz mnie nazywać.wystarczy,że uszanujesz płeć piękną.o mnie możesz mówić co zechcesz a mi to i tak zwisa jak kilo kitu na agrafce.czym sie martwisz czym się smucisz...ze wsi jesteś na wieś wrócisz.
Witam.hosiu,nie zpodawaj liczb na Lotto,jeżeli możesz
zapodaj je na sobotę.Pozdrawiam.
Ps.Przeczytaj wpis pod Twoim niciem-Księga Gości
Gratuluję wygranej w TSN.
zapodaj je na sobotę.Pozdrawiam.
Ps.Przeczytaj wpis pod Twoim niciem-Księga Gości
Gratuluję wygranej w TSN.
pułkownik...ty już nic nie dawaj bo już za dużo dałeś w życiu :D a jeśli chodzi o trójkąty i inne figury geometryczne ( o ile znasz matmę ) to uwielbiam.miodzio
pułkownik skryba ty o takich kobietach to jedynie możesz sobie pomazyć w łużeczku przy zgaszonym świetle bo ona to by nawet popatrzeć nie chciała na takie cudo jak ty - dziwadło netowe
ja sama9 bardzo lubie. widocznie ma problem z przewijaniem czatu zeby sprawdzic co pisalo wczesniej to zacne towazystwo. ja cie sam9 pozdrwiam.
a pajaca i malpe przyjmuje z pokorom. ten sie smieje kto sie smieje ostani.
a pajaca i malpe przyjmuje z pokorom. ten sie smieje kto sie smieje ostani.
pułkownik skryba >>> jesteś tak żałosny chłopie,że szkoda gadać - kiedyś pisałeś,że masz odwagę pisać pod swoim nickiem - faktycznie odważny jesteś nie ma co.
Ja Cię wyczuję na kilometr i wiem kim jesteś,bo Cię nie lubię rozumiesz to?
Jesteś samolubny,bez poczucia humoru i łazisz za mną jak ta menda - zachowujesz się jak chłopczyk z podstawówki ale mnie to już nie bawi - zrozumiano ?
Ja Cię wyczuję na kilometr i wiem kim jesteś,bo Cię nie lubię rozumiesz to?
Jesteś samolubny,bez poczucia humoru i łazisz za mną jak ta menda - zachowujesz się jak chłopczyk z podstawówki ale mnie to już nie bawi - zrozumiano ?
pułkownik...pisze się "zaczął" "o" musisz zamienić na "a" z ogonkiem.mam nadzieję,że łatwo ci to wejdzie w krew,gdyż z ogonkami nie masz problemów raczej
No i pasko chyba nie poprawi bilansu i przepadnie 6/10 w typowaniach :)
lila >>> masz rację,bo to co się źle zaczęło i źle widać się skończy.
vento >>> przestań w końcu węszyć.
A mi tam obecny bilans się podoba,bo wbiłam się na któreś tam miejsce w piątkach bodajże :)
pozd
vento >>> przestań w końcu węszyć.
A mi tam obecny bilans się podoba,bo wbiłam się na któreś tam miejsce w piątkach bodajże :)
pozd
stewart.Mam przed sobą wydruk z kolektury-wyniki są aktualne.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
sam9...ja wiem,ale mi chodzi o bilans.Gregor2526 chyba cały czas myśli,że ma 5/5 i jeszcze podziękował za miłe słowa wszystkim.
Dobry numer będzie jak mam kupon i pójdzie do kolektóry po wygrana a tu nici i kłótnie wywoła ale bedzie skecz:)
sam9 >>> jak zawsze pomocny :)
Jakie to miłe,że istnieją jeszcze tacy ludzie,pozdrawiam Cię cieplutko :)
Jakie to miłe,że istnieją jeszcze tacy ludzie,pozdrawiam Cię cieplutko :)
kulkomaniak.długo twój wpis nie zagoscil.i po sie wywyzszac.boss ma oko :)
kulkomaniak,pułkownik skryba i.t.p. >>> a kto nie robi błędów?
Znasz kogoś takiego? Ja nie.
Znasz kogoś takiego? Ja nie.
he he sprawcie swoje bilanse typowan u mnie wszystko na zero :)dobre
wytypowalem dzisiaj trafnie pewniaka,dwie liczby...a mimo to nie uznano mim tego w statystyce na mojej stronie..ciekawe dlaczego z gory na dol mam rankingi 400!!!!!!
To niech robia te inwentaryzacje wtedy jak nie mam trafionej ani jednej liczby..
matev44>>> nie denerwuj sie tak ziomal.to tylko program,który chwilowo stracił dane.pzdr
Witam. W związku z dziś nieoczekiwanym błędem na stronie, wszystko zostało przeliczone od samego początku. W przeciągu najbliższych 5 minut wszystko powinno zostać zakończone, a wszystkie rankingi i bilanse zgodne z faktycznym stanem. Wszystkie typy są cały czas normalnie przyjmowane. Pozdrawiam
Czy możliwa jest symbioza pomiędzy bałwanem śnieżnym lubiącym zimno,a hipopotamem z klimatu ciepłego?
Witam. Dziękuję wszystkim za dzisiejsze zwrócenie uwagi na błędne wyniki, między innymi otrzymałem telefony z taką informacją. Telefon jest faktycznie najpewniejszym medium do natychmiastowego kontaktu ze mną w takich przypadkach. Niestety, ale dzisiaj po prostu nie mogłem szybciej...
Ricardos dzisiaj wyślę kupony po 2100,zobaczę czy mi wyjdzie lepiej myślenie.
hipo...trzymam kciuki.Ja dzisiaj szybciej puściłem ale wierzę w Twojego bałwanka.Aczkolwiek dziś trafione 3/3 wysłałem tuż po 10 rano więc już nie wiem sam czy to ma jakieś znaczenie.Pozdrawiam
Teraz widzę jasno,oparłeś się na liczbach chodzących często,może dlatego godzina nie miała znaczenia.