Wpisy 100 245 – 100 362
7 marca 2010 20:00 → 7 marca 2010 23:51, 100 wpisów
-------------D Z I E Ń K O B I E T--------------
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.
-------------------------------------------------
http://www.fitnessuniversum.pl/pictures/news/dzien_kobiet.jpg
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.
-------------------------------------------------
http://www.fitnessuniversum.pl/pictures/news/dzien_kobiet.jpg
30 minut dziennie miało być,a to już może studentom zaszkodzić.
a ja z innej beczki...jak wiadomo jutro ostatnie losowanie tsn.totalizator napisał że w przypadku nie trafienia głowne wygranej rozdzieli kase na mniejsze trafienia.zamierzam wysłać wszystkie 36 numerków na pojedynczych zakładach szczególnie że już jest w puli 850 tys.jak bede miał pecha to mi się zwruci za 1 trafiony numerek.nie sądzicie że warto zaryzykować?drugi raz już sie taka sytuacja nie powtórzy,a mała jest szansa że akurat jutro wylosują szcęśliwca który zgarnie wszystko.
Nie opłaci ci się to!!
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
Nawet w najlepszej opcji za trafienie tylko numerka otrzymasz nie więcej niż 20 złotych, a obstawienie wszystkich to wydatek 90 złotych, czyli jesteś na minusie 70 zł
Oczywiście w przypadku trafienia 2+1 można liczyć na zwrot kosztów, albo wygraną rzędu kilkunastu zł
sądzę, że juro ktoś trafi i zgarnie pulę
Pozdrawiam.
Pewnie że nie sięgam mu do pięt bo on ma kikuty,więc o czym ty piszesz.A my nie skończyliśmy wzajemnej wymiany poglądów?.Juz sie z tobą pożegnałem a teraz ty za mną chodzisz i skamlesz.Odwal sie ode mnie to chyba najbardziej łagodne słowo jakie moge uzyć w stosunku do ciebie.Chyba Że żyć beze mnie nie możesz to ok damy rade z dwoma namolnymi wielbicielami.
Rico jeżeli nie padnie główna wygrana w TSN to za trafienie 1 cyfry zapłacą około 70-90zł. To wynika z prostego wyliczenia. Pzdr.
Wysokość wygranych, w jutrzejszym TSN, może nie być wiele wyższa niż w normalnych losowaniach...
Czy podany jest gdzieś sposób podziału kwoty na stopnie ?
pzdr
Czy podany jest gdzieś sposób podziału kwoty na stopnie ?
pzdr
zdaje sobie sprawę że pewna jest tylko wygrana za numerek ale zaryzykuję! swojąś drogą czy są systemy skrócone na lotto lub minilotto gdzie inwestując np.90-100 zł trafim minimum 3/8 lub 3/5 i też mi się zwróci te 20 zł?wątpie.jeżeli ktoś ma to niech zapoda.
hej ludzie,
co tu tak smutno??
http://www.youtube.com/watch?v=9GG2o26WI6Y
co tu tak smutno??
http://www.youtube.com/watch?v=9GG2o26WI6Y
kogut > poznać człowieka który grając stawkami rzędu 5 zł narobił długu na 5000 to jak znać Bernarda Madoffa.
W TSN było aż 7 stopni wygranych (po cholerę) i to niestety przy małej ilości grających rzutuje na małą wysokość wygrnych poszczególnych stopni.....
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
Oczywiście, że gdy nie padnie główna wygrana 1+4, to zostanie podzielona w równych częściach nizsze stopnie wygranych.
Ja osobiście nie sądzę aby po takiej operacji te wygrane były wyzsze niż o 50%, bo do podziału jest "tylko" ewentualnie 850 tys, ale mogę sie mylić......
Jak chcecie ryzykować to grajcie, ale TSN to była generalnie wielka "pomyłka TS"
znowu pomyłka,przepraszam.
http://www.youtube.com/watch?v=RqPb3lt4I1w
http://www.youtube.com/watch?v=RqPb3lt4I1w
1-30%
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
2-8%
3-8%
4-10%
5-10%
6-15% i 7stopnia-19%
850000x19%=161500 a ostatni było 2217 więc za numerek=72zł
oby nikt nie zgarnoł puli to już się prawie zwróci.
rencisto bez honoru przestan juz tu pisac bo tylko smietnik robisz, ale w twoim wieku to skleroza nie boli
Dobry wieczor.Na 22.15:
7-37-73
28-37-62
Pozdrawiam i zycze duuuzych wygranych:))
7-37-73
28-37-62
Pozdrawiam i zycze duuuzych wygranych:))
Przecież nikt nie napisał (?), że wpływy i bonus podzielone zostaną w takiej proporcji...
Taki Pasko np. napisał, że zagra 50 zakładów...Może na jedną, (ulubioną) liczbę. Może wejdzie ? Może będzie to 7, może 13 ? Proszę zerknąć, ile płacili za taki numerek...
Ale, może to będzie Twój dzień ?
pzdr
PS
I toastów, nie z musztardówek
;)
Taki Pasko np. napisał, że zagra 50 zakładów...Może na jedną, (ulubioną) liczbę. Może wejdzie ? Może będzie to 7, może 13 ? Proszę zerknąć, ile płacili za taki numerek...
Ale, może to będzie Twój dzień ?
pzdr
PS
I toastów, nie z musztardówek
;)
cześć brazil,
tylko nie myśl od razu,że Cię atakuję personalnie,
chciałem tylko zapytać czy to Ty jesteś :)brazil,brazil,brazil,brazil:)
którego poznałem kilka lat temu,a pieśń:
brazil,brazil,brazil nie schodziła mu z ust ??
tylko nie myśl od razu,że Cię atakuję personalnie,
chciałem tylko zapytać czy to Ty jesteś :)brazil,brazil,brazil,brazil:)
którego poznałem kilka lat temu,a pieśń:
brazil,brazil,brazil nie schodziła mu z ust ??
Ulryk von lotto przysłał mi dwa nagie kupony,wiec muszę podjąć wyzwanie i grać na wieczór w multi.Księżniczko życz mi szczęścia.
Zaglebie U21 - Ruch U21
08.03.2010 16:59
Ciekawe kto wymyśla takie godziny rozpoczęcia meczu?
08.03.2010 16:59
Ciekawe kto wymyśla takie godziny rozpoczęcia meczu?
Ricardos spójrz na stronę lottocentrum,na gorące liczby multi,jeżeli dobrze widzę to nie ma tam 15 i 17.
Edmund,nie chciałbym cię dziś nauczyć kultury,
profesorze ty mój słodki :)
profesorze ty mój słodki :)
hipopotan może i tam są gorące ale dla mnie są też gorące i powiem Ci,że nigdy nie patrzę w żadne mapy ani inne rzeczy.Stawiam to, co często lubi się powtarzać i to one są gorące
No i Benfica wygrywa już 2:0 wiec jest dobrze,i mam nadzieje że wygra.Pozdrawiam
Edmund o tym ixi to wiesz tylko ode mnie,
więc nie powtarzaj ;)
Dzięki mnie nauczyłeś się tutaj kilku kulturalnych zwrotów.
więc nie powtarzaj ;)
Dzięki mnie nauczyłeś się tutaj kilku kulturalnych zwrotów.
Ricardos ja zobaczę teraz czy się pomylili,sprawdzę liczby:16,53,29,58,27,71,68.
Benfica 2 - 1 Ferreira
43'min
43'min
A już prawie ukończyłem grę Avencast,zostało mi niewiele do końca,ale musiałem używać poradnika,bez tego nie da się grać.
Już coraz bliżej losowania,pora szykować świnkę na napływ pieniążków.
Pech trafiłem 3z8.Dwie liczby obok moich ja 25oni26,ja 35 oni36.A już wiem,kto mi przesyła pecha,to Edi8,hipnotyzer.Od razu jak się pojawił od razu demolka na czacie.Zamiast podawać typy buchmakerskie i swoje systemy smrodzi.
Jest dobrze,jest dobrze,ale nie najgorzej jest i Benfica dała sobie strzelić bramkę.Pytanie czy to wypadek przy pracy czy niespodzianka.Pożyjemy zobaczymy.Pozdrawiam
cześć hipopotan,zapomniałeś,że Edmund był miły dziś dla Ciebie,wyciągnął podobno zardzewiałą igłę-pamiętasz??
Benfica 3 - 1 Ferreira
60'min
60'min
Ricardos jutro sprawdzę ponownie jak z tymi gorącymi liczbami z lottocentrum,bo niedawno szło im wyjątkowo dobrze.
Drogi Slawomirze już 3;1 wiec ta 1 bramka to przypadek a raczej wypadek przy pracy.Pozdrawiam
Zwierzak,Edi8 jest bardzo niegrzeczny i używa brzydkich słów,co nakręca podobne zachowania.Milutka jest Hosia która zabrała mnie w plecaku na wycieczkę i Lila która czasem mnie dokarmia.
Hipcio-----święta racja ja tak miałem w piątek niestety
hipopotan nie zapominaj,że ricardos i kasiora dawali liczby na Twoje ciasteczka
Dlaczego nie obstawiłem EWERTONa chyba przegapiłem ten mecz.Ale spoko jeszcze bedą grać.
Witajcie miłośnicy hazardu;zagrajcie na koniach
konkretnie;kłusaki Szwedzkie tam się przynamniej coś
wygrywa...
pozdrawiam i życzę ciekawych wygranych
konkretnie;kłusaki Szwedzkie tam się przynamniej coś
wygrywa...
pozdrawiam i życzę ciekawych wygranych
GrześM------a gdzie to grać możesz coś więcej napisać?
dolata >>> a zasadził Ci ktoś kiedy kopa w doope?
Faktycznie mają co niektórzy rację,że trzeba się ewakuować.
Dobranoc
Faktycznie mają co niektórzy rację,że trzeba się ewakuować.
Dobranoc
GrześM , witaj . Bawisz się w typowanie koni?
Hipciu musisz uważać, żeby Ci się Twoja świnka nie posr..ała z przeżarcia ;)) Czego oczywiście jednak mimo wszystko gorąco Ci życzę ;)
Neptun-------do mnie napisałeś?
Na nikogo się nie obraziłem a tym bardziej na Ciebie!
I miłe po tym co było w piątek, że betonik się odzywa do śledzia :-)
I miłe po tym co było w piątek, że betonik się odzywa do śledzia :-)
cześć hosia alkoholiczko,
dlaczego jesteś niemiła dla wszystkich
od wczoraj ??
dlaczego jesteś niemiła dla wszystkich
od wczoraj ??
Zauważ,że w tym temacie nikt nikogo nie obraża i nikt na nikogo się nie obraża.
Ja od ponad roku bawię się w typowanie w Totomix.
Co zawsze stawiasz?
Win, Place, Quin, V5 , V65 , V75 ?
Co zawsze stawiasz?
Win, Place, Quin, V5 , V65 , V75 ?
Widocznie to gówno, o którym pisał rano kogucik podziałało na wyobraźnię ;)
Tak tylko najbardziej mi głupio przed Sławomirem71 bo to porządny gość a przez to, że dałem się sprowokować 2 panom niepotrzebnie wyżyłem się na nim....
Poprostu jestem wybuchowy goście mnie powyzywali no i wdałem się w zaczepę......
Zresztą przeprosiłem
A Ty Neptun też wporzo jesteś koleś
Poprostu jestem wybuchowy goście mnie powyzywali no i wdałem się w zaczepę......
Zresztą przeprosiłem
A Ty Neptun też wporzo jesteś koleś
Mariuncio75 , zwróć uwagę że nie wykopałem cię z rankingu , bo cały czas mam nadzieję że to było chwilowe uniesienie z twojej strony. Nie obrażam się na kogoś za jedno nie przemyślane słowo.
mariuncio75 ..witaj;możesz grać w punkcie totomix,ja tak gram ,wpłacam kasę potem w domciu od godz;18,00 loguję się
na stronie totomix i tyle
pozdrawiam;
na stronie totomix i tyle
pozdrawiam;
Benfica 3 - 1 Ferreira
Koniec
Koniec
GrześM , jakie masz sukcesy w ciągu tego miesiąca gry ?
Zwierzak Ty lepiej trzymaj się ode mnie z daleka . Nie wiesz dlaczego .....BO TAAAAK
Mariuncio Ty też wczoraj pojechałeś po bandzie. Dobrze , że przeprosiłaś;)
No i wygrała.Czyli 2 kuponik nie bedzie ogonem latawca.Tylko ten odwołany mecz.Ale może jutro coś bedą wiedzieć.Pozdrawiam
Dzisiejsze wygrane w Solvalla
V65
gonitwy: 4 - 9
wynik: 7/6/2/1/8/1
I stopień 3 467.50
II stopień 86.00
V65
gonitwy: 4 - 9
wynik: 7/6/2/1/8/1
I stopień 3 467.50
II stopień 86.00
slawomir71,mialem kilka trafień w palace i dwa,trzy razy
qui,V75 trafiłem III stopnia ale przenieśli
pamiętasz tor Saeuviola dwa tygodnie temu
hulali po nim sami faworyci;
qui,V75 trafiłem III stopnia ale przenieśli
pamiętasz tor Saeuviola dwa tygodnie temu
hulali po nim sami faworyci;
Ja miałem w V75 II stopień wygrana ponad 2tyś jakieś pół roku temu . To mój największy sukces. Nie liczę wygranych Win , Place , Quin .
Sławciu jeśli nie masz żalu to może potypuję od jutra?
Hosia---wiem, że pojechałem ostro i mówiąc szczerze naprawdę jest mi głupio mam trochę ambicji i potrafię się przyznać do błędu
Hosia---wiem, że pojechałem ostro i mówiąc szczerze naprawdę jest mi głupio mam trochę ambicji i potrafię się przyznać do błędu
Mariuncio75 , tak jak napisałem wcześniej , twoje miejsce czeka na ciebie.
Sławciu----DZIĘKI
Neptun-----DZIĘKI
Neptun-----DZIĘKI
Mariuncio75 , masz jeszcze pół godziny , może zdążysz znaleźć jakiś typ na dziś . Ty wykorzystałeś już szansę na dwa typy jednego dnia.
Hosia---niestety ale masz rację
GrześM , odezwę się do ciebie jutro na e-mail. Ewentualnie ty napisz na moje gg które mam podane w profilu. Może razem coś skubniemy. Co dwie głowy to nie jedna.
to ja powinienem się od ciebie uczyć;
jak na tak małe sukcesy bo typuję też piłkę
całkiem od niedawna 21-go lutego wytypowałem 11 spotkań
za jedyne 1868,10 to mój największy sukces ja na trzy miechy typowań
jak na tak małe sukcesy bo typuję też piłkę
całkiem od niedawna 21-go lutego wytypowałem 11 spotkań
za jedyne 1868,10 to mój największy sukces ja na trzy miechy typowań
Znalazłem i dodałem typ
Pozdro
Pozdro
Dot.wpisu 100316 od "madzia77" po skasowanym /dlaczego?/ moim wpisie nr 100303. Masz rację "czas się ewakuować". Siadaj na miotłę i odlatuj.
Witam.hosia mogłabyś zapodać 12 liczb na Lotto?
Mam przeczucie,że Twoje liczby, będą we wtorkowym losowaniu.
Podaj mi je w Księdze Gości.Pozdrawiam Cię cieplutko.
Mam przeczucie,że Twoje liczby, będą we wtorkowym losowaniu.
Podaj mi je w Księdze Gości.Pozdrawiam Cię cieplutko.
Sławciu typujesz codziennie?
Codziennie w coś gram. Wszystko co oferuje totomix.
Czat znow działa?:)
Witam;)_dolata_ameryki nie odkryłeś(aś);).Ps.ale zdolny ten nasz rzeszowski-grypsiarz;))
Ponte Preta 0 - 1 Sao Paulo
12'min
12'min
Wszystkim kobietą z czatu i całego Świata,najlepsze życzenia
najpiękniejsze kwiaty,sukcesów osobistych z okazji
Międzynarodowego Dnia Kobiet śle SAM9.
najpiękniejsze kwiaty,sukcesów osobistych z okazji
Międzynarodowego Dnia Kobiet śle SAM9.