Wpisy 1 001 174 – 1 001 273
27 czerwca 2012 23:19 → 27 czerwca 2012 23:59, 100 wpisów
Hiszpania
przegralam..sasiad pewnie dzis wyrzuci tv. przez okno..lo jery ojojoj co to bedzie..ajej..oby jakos to przyjal spokojnie
Viva Espana trafiłem za 10zeta 105zeta że Hiszpania wygra po karnych kurs był 12
Lila..
Ronaldo będzie kopał swoje dwie kulki
scolls dzięki puściłem na ten mecz tylko ten kupon a miałem zagrać rogi +kartki i spalone na więcej i by nie weszło a tak wóz albo przewóz i się udało
a to fura Ronaldo ktora pewnie pojedzie dzis na dziewczynki
http://www.youtube.com/watch?v=mDMN5PnA3ck
http://www.youtube.com/watch?v=mDMN5PnA3ck
no to jutro Germany musza sie sprezyc..
trzymam mocno kciuki za Deutschland..
trzymam mocno kciuki za Deutschland..
scolls mam już koteczka w domciu ) jest z nami od soboty zakochałam się w niej normalnie
joacz...
scolls... tamta kicia zdechła wziełam od sąsiadki mojej mamusi w profilu mamk fotke
emeryt...
No niemczaki wygrająmakarony do domu
Lilus..rozoierdola moze i tak..boo przeciez bedzie...
Podolski..Klose..Gomez..
Podolski..Klose..Gomez..
scolss... bo ich mama wyniosla je gdzies na pole i zanim moj tata je znalazł na łace to mineło kilka dni .Przeziębiła się chyba bo oślepła i miała katar:// Zostały sie tylko 2 kocurki
dobra uciekam dobranoc wszystkimnarka do jutra
Lila...
scolls...
joacz...
ulexxa...dobranoc
Scolls..West und Ostblock..to roznica!!!!...uwierz mi
kobiety niemieckie wcale nie sa wszystkie takie grube i brzydkie..ojoj..wiesz jakie sa ladne kobiety i zadbane..
ha ale raczej na West..Panowie rowniez..
kobiety niemieckie wcale nie sa wszystkie takie grube i brzydkie..ojoj..wiesz jakie sa ladne kobiety i zadbane..
ha ale raczej na West..Panowie rowniez..
scolls... zaraz będziesz miał na poczcie Zdrapeczkę ) tym razem lepszej jakości zdjęcia
ulexxa...prawdziwych Niemek i niemców już nie mawszystko spaprane.Tzn mieszane Niemka-Polak,Polak_Niemka.Polka-Turek tfuu
ulexxa...prawdziwi Niemcy to tylko ci dziadkowie co maja po 80 lat albo i więcej
Lila ja bylem pierwszy raz w Berlinie w 1989 roku to juz wtedy turki zapylali niemki
scolls... a ja sie własnie zastanawiam by wziąśc jeszcze jednego żeby jej smutno nie było
Scols..wiem my Polki jestesmy mmmmm..uczuciowe ,wierne najswietniejsze kuchareczki ..i najwspanialsze..tam yyyyyy..
Lila no zawsze nie moglem usiedziec w plnie podobalo mi sie tym bardziej ze wtedy jeszcze byla komuna
joacz koniecznie wez drugiego wtedy bardziej łobuzuja ja mam tez dwa
ulexxa najlepsze to ...tam yyyyy
joacz koniecznie wez drugiego wtedy bardziej łobuzuja ja mam tez dwa
ulexxa najlepsze to ...tam yyyyy