Wpisy 1 001 074 – 1 001 173
27 czerwca 2012 22:47 → 27 czerwca 2012 23:19, 100 wpisów
profesor jeszcze nie jadłem tak się zastanawiam pigwówka,grochówka = bomba
Lilus..mnie osobiscie Ronaldo sie nie podoba..a wiesz dlaczego..
bo jest wyniosly,a jego uroda taka sobie..aa wyglada na
bawidamka..a ja nie cierpie..facetow bawidamkowych..bo sa bardzo niestali w uczuciach i jacys tacy..rozbujani jak na karuzeli i wogole zachowuja sie jak..marionetki w teatrzyku lalek..facet powinien byc Facetem
bo jest wyniosly,a jego uroda taka sobie..aa wyglada na
bawidamka..a ja nie cierpie..facetow bawidamkowych..bo sa bardzo niestali w uczuciach i jacys tacy..rozbujani jak na karuzeli i wogole zachowuja sie jak..marionetki w teatrzyku lalek..facet powinien byc Facetem
ulexxa...na ulicy mijam przystojniejszych mężczyzn a Ronaldo jest ***kowaty
kamerzysta gapi się na 22piłkarzy z prostej przyczyny to zapewne gej...hehehe kibicek nie lubi pokazywać bo mu faceci w głowie
Bronson...tylko fajek nie pal jak zjesz grochówkę
Bronsol i balonow nie dmuchaj bo z wysilku moze sie roznie zdarzyc
lila no co tak se pomyślałem bo nie wierzę że ładnych kibicek tam nie ma
Bronson...spoko ja już 6,5 roku
ja nie będę już jej jadł na noc dam sobie spokój ze względu bezpieczeństwa
Lila..a wiesz dlaczego dalam 1-0 dla Portugalii...
moj sasiad wczoraj blagal mnie wrecz abym trzymala za nich dzis..spedzil w ich kraju pol zycia..dlatego tak jest..
ale osobiscie..wygra Ten kto bedzie lepszy..i niech tak bedzie
moj sasiad wczoraj blagal mnie wrecz abym trzymala za nich dzis..spedzil w ich kraju pol zycia..dlatego tak jest..
ale osobiscie..wygra Ten kto bedzie lepszy..i niech tak bedzie
Bronson...nooo tak chyba będzie najlepiej bo jak walniesz to przez cały dom przelecisz
gaja...dobranoc
Lila...przez dom to jeszcze spokooby tylko przez okno nie wypadł
a mnie w pracy oszukali mówili że cały mecz bęndą się macać a oni się kopią hahaha
profesorze..byłoby ...aaa....uuuuuuuu.... czy....uuuuuuuuuuuuuu....aa
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Lila...jak na noc odmawia grochowej to chynba wysoko
Bronson...ja też na 3 piętrze o z okna widzę żółtą budę
Lila...
bronson...dobranoc
No dobra ale jak jutro Niemcy z Włochami odpadną to nie moja wina żeby nie było
Lilu..hmm..oj beda mieli ciezko..oj ciezko..ale ze wzgledu na to ze spedzilam tam w De.sporo czasu..
zycze im tego aby wygrali..zreszta wygraja czy przegraja..nic to nie zmieni..lepszy zwyciezy
najgorzej mnie wkurza jak niektorzy sie zle o nich wypowiadaja..a nawet zle im zycza..ale gdyby przyszlo im tam pracowac i zarabiac jak oni..to wowczas sa dobrzy..smutne to jest..
zycze im tego aby wygrali..zreszta wygraja czy przegraja..nic to nie zmieni..lepszy zwyciezy
najgorzej mnie wkurza jak niektorzy sie zle o nich wypowiadaja..a nawet zle im zycza..ale gdyby przyszlo im tam pracowac i zarabiac jak oni..to wowczas sa dobrzy..smutne to jest..
Bronson...tak kolektura
ulexxa.....ja tam im nie życzę ani źle ani dobrzewkurzyli mnie tylko tekstem że wszyscy kopią w piłkę a zawsze wygrywaja oni
kuzwa kolejnan szanse spitolili
dla odreagowania
http://www.youtube.com/watch?v=etCBH6HIbyQ
dla odreagowania
http://www.youtube.com/watch?v=etCBH6HIbyQ
ulexxa... ty wiedziałaś dawno były troche zawsze powódz DE..niz u mnie mniej ... teraz obliczę MM przy kompie
ulexxa mi tam Niemcy nie przeszkadzają ale myślę źe Włosi dadzą im jutro radę jeśli oczywiście mowa o piłce
Lila...browarka pieskowi daj będzie kibicowal lepiej
Lilu..wiem sa wyniosli itd. itp. ale to jest juz ich problemo..
my teraz pijemy po drineczku und gucio..
my teraz pijemy po drineczku und gucio..
ulexa...wiem gdzie teraz stałaś w świnoujcie ..byłem tam kiedyś
profesorze...jak był mały popijał teraz ucieka jak mu pod nos butelkę podstawiam.Skacze jak zając
Lila...to tak jak mój psiak też odskakuje
Krzysio..nio supcio..ale wiesz ze w drodze powrotnej ze S-cia tez stalysmy ponad gruba godzine..ajajaj
scols ..ty miałeś myslić gumka...patrz gdzie jest dziura i pchaj i zgaś światła i nic wiecej...
uwielbiam...rzuty karne..mmmmm
Lilus..non stop jetzt wir trinken..Du und ich..
Lilus..non stop jetzt wir trinken..Du und ich..