Wpisy 1 001 274 – 1 001 373
28 czerwca 2012 00:00 → 28 czerwca 2012 06:35, 100 wpisów
Lilu..wiem tam w de. jest taka paskudna a nawet wybuchowa
mieszanka..lojery..turko-arabo-rosyjsko-polsko-murzynsko-chinsko..he ..ile jeszcze?..kto wie..
ale co mi tam..niech sie..mieszaja..
mieszanka..lojery..turko-arabo-rosyjsko-polsko-murzynsko-chinsko..he ..ile jeszcze?..kto wie..
ale co mi tam..niech sie..mieszaja..
ulexxa,..czysto Aryjskiej rasy jak wujek Adolfo chciał już nie ma i nie będzie
lila..ona ulexxa ..wspaniały i tam yyyy ..to jest lepsze niemcy niz tuu tak jest ..byłem dawno cała niemcy mają ładnie mieszkania ..pełno same satelity
kotki sa cudowne i koniec ja nie zamienilbym zadnego z moich kotkow na psa w zyciu
scolls..podobają mi się małe kotki ale jak dorosną to juz jakos przestaja mi sie podobac i w ogóle robia rozpiździaj w hacie
lila ..zaraz obejrzeć ...
Lila moje sa grzeczne i nie robia szkod bo sa dobrze bezstresowo wychowane
scolls...mój pies jak stoi blisko mebli to tak macha na około ogonem żeby nie zbić wazoniku to jest dopiero dobrze wychowana psina
lila...motor HONDA ...kolor biały ... ja nie mam prawkooo brak na A
scolls..jak już to wciry a koty lubię tak jak napisałam,tylko z grilla
jak bys zrobila mojej persiczce krzywde to sama bys wyladowala na grillu
scols ...no mów gdzie widziałeś honda ..
scolls...co tak lekkoTy ubrać smoking,założyć mucha i iść tam....do wibrator 77 i powoooo
krzysio...on nie widział i nie zobaczy.On tylko wie tyle co mu napisałam kiedyś na czacie
scols ...aha noo ...
Scoll..to yyyyyy.. to jest no wiesz..
hmm....jak kobieta polubi facecika..lub odwrotnie..pozniej sie jakos tam moze..blizej poznaja w kawiarni ..no i wiesz..pogadaja, film zapewne jakis obejrza,posluchaja miuzy..aaa pozniej to
...moze pojda na spacer..
nie potrafie niestety na temat..yyyyyy..nic wiecej powiedziec..
niech kazdy sobie interpretuje..jak chce..
hmm....jak kobieta polubi facecika..lub odwrotnie..pozniej sie jakos tam moze..blizej poznaja w kawiarni ..no i wiesz..pogadaja, film zapewne jakis obejrza,posluchaja miuzy..aaa pozniej to
...moze pojda na spacer..
nie potrafie niestety na temat..yyyyyy..nic wiecej powiedziec..
niech kazdy sobie interpretuje..jak chce..
persy tez dupiaste zamulone kociska.wiecznie tylko spią ale o gustach się nie dyskutuje.jeden lubi kota drugi psa Jeden rybki a drugi wode po rybkach
scolls...nie widziałeś bo mam zablokowane dla obcych fotki Tylko znajomi moga je lukac
scols....wez wibrator ...wsaaadz na dole twoje tyłeczka ..jak ty wiesz oglądałeś sam xxx ..
Lila a moja persica to jest wlasnie wcielona diablica i wcale nie jest leniwa tylko ciagle biega i sie bawi choc ma 9 lat i oczywiscie codziennie ze mna spi w łożku
lila...facet tak jest mało osób robią
scols ...ja nie idzie ...boli moje tyłka...ja pewnie krzyczeć ..łaaaaa
lila...
scols ..ty ty łobuz świntuchuu
i znikam...
scols ..ty ty łobuz świntuchuu
i znikam...
scolls...poszukam jakiegoś takiego młodego bo stare kocurzysko może być żylaste
krzysio...scolls jutro się żeni,pisał mi że smoking juz mawyślemy mu 77 róż dla jego żony i 77 butelek wódki
Scoll..ale moim zdaniem...yyyyyyyy....powinno byc..
gorace..plomienne..spotaniczne..wybuchowe..po prostu..
nie do zniesienia a jednoczesnie do wytrzymaania tez..jakies takies..
hi hi hi mozna interpretowac..jak sie chce..
ja tam wiem swoje(nie mylic z jakimis tam myslami..
bo moze byc to..fajna powiesc,romans,film..ale..)
gorace..plomienne..spotaniczne..wybuchowe..po prostu..
nie do zniesienia a jednoczesnie do wytrzymaania tez..jakies takies..
hi hi hi mozna interpretowac..jak sie chce..
ja tam wiem swoje(nie mylic z jakimis tam myslami..
bo moze byc to..fajna powiesc,romans,film..ale..)
a tak swoją drogą ciekawe dlaczego mój pies jest taki ,taki,taki groźny .Kuźwa a ja taka spokojna jezdem
scolls.....hahahaha teraz to mnie rozbawiłeśnie wiem czy być zdąrzył rękę podnieśc
Scolls..czyli wyczerpujacy?? i niech kazdy sobie z yyyyyyy
cos tam wybierze..
cos tam wybierze..
scolls..też mam rybki.Konkretnie 2 akwaria w jednym piranie a w drugim mieszanka towarzyska
dobra ja tez uciekam spac bo jutro wczesnie pobudka do pracy a do tego zaczyna mnie bolec glowadobranoc wszystkim
Deki
Kosmty
i
Kosmty
i