Wpisy użytkownika zuza8
Łącznie 2 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 824 278. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wojtas, wczoraj główka nie pracowała, ani troche, lenistwo totalne no i klapa
na jutro, robal
15 marca
75 dzień w roku
do końca 290 dni
11 tydzień roku
do końca roku pozostało 41 tygodni,
15,75,29,11,41
wschód słońca o godz. 5.50
zachód o 11.41
dzień trwa 11h51m
wschód księzyca 1,46
zachód o 9.55
1,5,9,46,50,51
15 marca
75 dzień w roku
do końca 290 dni
11 tydzień roku
do końca roku pozostało 41 tygodni,
15,75,29,11,41
wschód słońca o godz. 5.50
zachód o 11.41
dzień trwa 11h51m
wschód księzyca 1,46
zachód o 9.55
1,5,9,46,50,51
ano zobaczymy jutrowstanie, nowy dzień, nowe pomysły, nowa zabawa, trafne trafienia, i co tam chcesz robalku
robal
âNawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego krokuâ
âNawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego krokuâ
W czasie rejsu blondynka próbuje nawiązać rozmowę z siedzącym obok chłopakiem:
-Przepraszam, czy pan też płynie tym statkiem?
-Przepraszam, czy pan też płynie tym statkiem?
Blondyna wpadła samochodem na mur.Policjant pyta:
- Widziała pani ten mur ?
- Tak.
- I co ?
- I zatrąbiłam !!!
- Widziała pani ten mur ?
- Tak.
- I co ?
- I zatrąbiłam !!!
Blondynka skarży się koleżance:
- Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi czy dziewczynkę, czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem...
- Wyobraź sobie, moja siostra urodziła dziecko i nie napisała mi czy dziewczynkę, czy chłopca. Teraz nie wiem, czy jestem ciocią czy wujkiem...
Blondynka wypełnia wniosek o wydanie duplikatu karty. Zacina się na polu "przyczyna". Doradca podpowiada jej:
- Napisze pani "trzy razy nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN".
Blondynka pisze: "Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN. Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN. Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN."
- Napisze pani "trzy razy nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN".
Blondynka pisze: "Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN. Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN. Nieprawidłowo wprowadziłam kod PIN."
Rozmawiają dwie blondynki i pierwsza mówi do drugiej:
- Wiesz, że nowy rok wypada w tym roku w piątek.
A druga na to:
- Oby nie trzynastego
- Wiesz, że nowy rok wypada w tym roku w piątek.
A druga na to:
- Oby nie trzynastego
Pracownik kolektury lottoo opowiada różne historie jakie mają miejsce w tym przybytku ludzkich marzeń. Niektórzy gracze muszą codziennie wysłać kupon totolotka, bo inaczej nie mogą zasnąć. Można to nazwać lottomanią. Ich życie składa się w większości ze skreślania ulubionych liczb.
Takie zachowanie jest niebezpieczne. Kiedyś zdesperowany mężczyzna spóźnił się parę minut i nie zdążył wysłać swojego kuponu. Dobijał się do drzwi kolektury i wyglądał jak szaleniec. Zbiegło się parę osób, które chciały go uspokoić. Facet niemalże się popłakał i wrzeszczał, że na pewno dzisiaj wygrałby wielkie pieniądze.
Takie zachowanie jest niebezpieczne. Kiedyś zdesperowany mężczyzna spóźnił się parę minut i nie zdążył wysłać swojego kuponu. Dobijał się do drzwi kolektury i wyglądał jak szaleniec. Zbiegło się parę osób, które chciały go uspokoić. Facet niemalże się popłakał i wrzeszczał, że na pewno dzisiaj wygrałby wielkie pieniądze.
szczęśliwe zestawy
7 - 10 - 21 - 26 - 39 - 48
2 - 6 - 7 - 17 - 44 - 48
15 - 16 - 17 - 20 - 24 - 42
11 - 17 - 32 - 40 - 45 - 48
2 - 3 - 40 - 41 - 45 - 47
7 - 10 - 21 - 26 - 39 - 48
2 - 6 - 7 - 17 - 44 - 48
15 - 16 - 17 - 20 - 24 - 42
11 - 17 - 32 - 40 - 45 - 48
2 - 3 - 40 - 41 - 45 - 47
robal
A może tak, a może nie?,
Może za trzy minuty lub za dwie?
Zaczyna się przedstawienie,
Co będzie na arenie? Ja nie wiem!,
A może tak, a może nie?,
Może za trzy minuty lub za dwie?
Zaczyna się przedstawienie,
Co będzie na arenie? Ja nie wiem!,
W Bydgoszczy zdarzyła sie nieprawdopodobna historia. Młoda kobieta spacerując z psem w parku znalazła kupon lotto z datą losowania przypadającą na ten sam dzień. Najprawdopodobniej ktoś zgubił go przypadkowo.
Niesamowite jest to, że liczby okazały się trafione i niespodziewanie dziewczyna zgarnęła wielką kumulację, która odmieniła jej życie w bajkę. Wyjechała do ciepłych krajów i raczej już stamtąd nie wróci. Za wygrane pieniądze kupiła sobie kawałek wyspy, na której rosną palmy kokosowe i zawsze świeci słońce.
Na pewno jest szczęśliwa i wdzięczna losowi, że dał jej taką szansę. Dobrze, że pies nie zjadł tego kuponu.
Niesamowite jest to, że liczby okazały się trafione i niespodziewanie dziewczyna zgarnęła wielką kumulację, która odmieniła jej życie w bajkę. Wyjechała do ciepłych krajów i raczej już stamtąd nie wróci. Za wygrane pieniądze kupiła sobie kawałek wyspy, na której rosną palmy kokosowe i zawsze świeci słońce.
Na pewno jest szczęśliwa i wdzięczna losowi, że dał jej taką szansę. Dobrze, że pies nie zjadł tego kuponu.
System Kowalskiego
W ostatnim czasie rodzina Kowalskich co wieczór siada do stołu i wypełnia kupony totolotka. Pragną wygranej tak mocno, że opracowali specjalny system, dzięki któremu udało im się zgarnąć kilka tysięcy.
To jednak za mało, ponieważ dużo inwestują. Liczą, że pewnego dnia wszystko im się zwróci z nawiązką. Ich system Lotto polega na konsekwentnym typowaniu liczb na podstawie poprzednich losowań. Codziennie dyskutują na temat prawdopodobieństwa trafienia upragnionej âszóstkiâ i zdobycia miliona lub większej puli.
W ostatnim czasie rodzina Kowalskich co wieczór siada do stołu i wypełnia kupony totolotka. Pragną wygranej tak mocno, że opracowali specjalny system, dzięki któremu udało im się zgarnąć kilka tysięcy.
To jednak za mało, ponieważ dużo inwestują. Liczą, że pewnego dnia wszystko im się zwróci z nawiązką. Ich system Lotto polega na konsekwentnym typowaniu liczb na podstawie poprzednich losowań. Codziennie dyskutują na temat prawdopodobieństwa trafienia upragnionej âszóstkiâ i zdobycia miliona lub większej puli.
W sklepie. Trzy osoby przed blondynką.
Kupić: żeberka, żeberka, żeberka,...berka, ...erka, ...ka, .... ,
Dwie osoby przed blondynką.
Kupić: żeberka, śmietana, ...erka, ...tana, ... ka, ...na, ...,
Osoba przed blondynką.
Kupić: żeberka, śmietana, ziemniaki, ...ka, ...na, ....ki, .... ,
Blondynka przy kasie.
Poproszę: opakowanie smalcu z cebulką, dwie activie, słoik śledzi,
wędzonkę wiejską i murzynka na miejscu ...
Kupić: żeberka, żeberka, żeberka,...berka, ...erka, ...ka, .... ,
Dwie osoby przed blondynką.
Kupić: żeberka, śmietana, ...erka, ...tana, ... ka, ...na, ...,
Osoba przed blondynką.
Kupić: żeberka, śmietana, ziemniaki, ...ka, ...na, ....ki, .... ,
Blondynka przy kasie.
Poproszę: opakowanie smalcu z cebulką, dwie activie, słoik śledzi,
wędzonkę wiejską i murzynka na miejscu ...
Jedna blondynka mówi do drugiej:
- Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób, wyobrażasz sobie, sto osób!
Druga jej odpowiada:
- To straszne. Na stare to będzie milion!!!
- Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób, wyobrażasz sobie, sto osób!
Druga jej odpowiada:
- To straszne. Na stare to będzie milion!!!