Wpisy użytkownika zuza8
Łącznie 2 855 wpisów w archiwum, pokazane od nr 818 341. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ma ktoś pomyslunek dobry na dzisiejsze losowanka? wszak dzis 13-sty
"Większość kobiet panicznie boi się czterdziestki, aby wkrótce za nią zatęsknić."
wyliczanka dla emerytki:
Wczoraj gralam w 66
a dzisiaj ni mam co jesc
Wczoraj gralam w 66
a dzisiaj ni mam co jesc
*Policjant z Białogardu w Zachodniopomorskiem sam sobie wystawił mandat na kwotę 20 złotych* .
Dlaczego? Bo nie chciał mieć nieprzyjemności, za to, że podczas służby nie udało mu się nikogo ukarać.
Dlaczego? Bo nie chciał mieć nieprzyjemności, za to, że podczas służby nie udało mu się nikogo ukarać.
Co więcej przełożony policjanta nie miał nic przeciwko takiemu wypełnianiu zadań. Zgłosił tylko uwagę, żeby *funkcjonariusze będąc w patrolu we dwójkę,wystawiali sobie mandaty wzajemnie,a nie sami sobie* .
Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych.
Siedzi anioł w niebie,
pisze list do ciebie.
Pisze, pisze i rac***e,
jaką cyfrę potrzebuje.
pisze list do ciebie.
Pisze, pisze i rac***e,
jaką cyfrę potrzebuje.
Siedzi świnia pod schodami,
liczy zęby za zębami
tego szkoda,
tego szkoda
wywalimy tego smroda.
liczy zęby za zębami
tego szkoda,
tego szkoda
wywalimy tego smroda.
Bum, bum, bum...
Szły diabły przez piekło,
o cholera jak tu ciepło.
Wszystkie diabły pozdychały,
tylko został jeden mały.
Szedł, szedł, szedł,
aż ogryzkiem dostał w łeb.
Szły diabły przez piekło,
o cholera jak tu ciepło.
Wszystkie diabły pozdychały,
tylko został jeden mały.
Szedł, szedł, szedł,
aż ogryzkiem dostał w łeb.
Jestem mały Talibanek
Mam granatów pełen dzbanek
Mam też czarną teczkę i wąglika strzykaweczkę
Raz, dwa, trzy Allacha spotkasz ty.
Mam granatów pełen dzbanek
Mam też czarną teczkę i wąglika strzykaweczkę
Raz, dwa, trzy Allacha spotkasz ty.
między nami kolegami zaśmierdziało coś,
to ten,
to ten,
wypuścił z dupy tlen
to ten,
to ten,
wypuścił z dupy tlen
emerytka, Pewnego dnia weszła elegancka kobieta i powiedziała, że chciałaby kupić przykrywkę nr 710 do jej samochodu. Sprzedawca jak i wszyscy obecni w sklepie byli zaskoczeni. "Przykrywkę nr 710 ? ... a do czego to jest?" spytał uprzejmie sprzedawca. Kobieta powiedziała, że to było w jej samochodzie i że gdzieś to zgubiła, ponieważ nie mogła niczego więcej powiedzieć, sprzedawca poprosił, aby przynajmniej narysowała o co chodzi. Kobieta narysowała kółko o średnicy około 8 cm i w środku napisała 710....