Wpisy użytkownika zibibus
Łącznie 151 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 234 839. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Dziś mój dzień wygrama w multi multi jest moja? To ponad 1 milion na rękę!
No niestety ja pracuje za granicą i tam muszę szukać szczęścia na lepszą przyszłość
Totek a dokładniej multi przynosi mi narazie dochody na poziomie zwrotu za kupon
Żona czasami jak poproszę to wysyła
zauważyłem jednak że jak gram codziennie to jest lipa ale jak przyjeżdżam co 3 tygodnie i gram to prawie każdy kupon wysłany na 10 skreśleń mam trafny 4, 5, lub 6 liczb i parę obok
zauważyłem jednak że jak gram codziennie to jest lipa ale jak przyjeżdżam co 3 tygodnie i gram to prawie każdy kupon wysłany na 10 skreśleń mam trafny 4, 5, lub 6 liczb i parę obok
nie wszyscy trzepią masówkę można pójść do rolnika "normalnego" i od niego zakupić potrzebny produkt
rafalski38 dlaczego musisz mnieć tak skrajne zdanie jak ktos chce to znajdzie "przyjaznego" rolnika, poza tym na wsi ludzie nie są takimi "samymi" ludźmi jak w mieście
Mam ciocie rocznik 1935 i nadal jeździ na spływy kajakowe po jeziorkach takie spokojne ale pływa
Cześć Wam. podajcie mi proszę liczby na jutrzejsze losowanie multi na 14:00 Potrzebuje na "gwałt" kasy
« Poprzednie 100Kolejne »