Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 838 276. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Życzę wieczornych wygranych. Ja niestety nie bede sledzic na zywo losowania bo jutro musze bardzo wczesnie wstac. Rano o 5 sprawdze może jakas wygrana postawi mnie na nogi NARKA wszystkim
Mnie budzi w komorce nagrany głos "zapraszamy do odwiedzania naszych kolektur" zartuje oczywiscie papapa wszystkim.
Nie ma 4 ani 63
Za to 50 szaleje po przerwie...
KTOŚ COŚ WYGRAŁ? PISAĆ
Za to 50 szaleje po przerwie...
KTOŚ COŚ WYGRAŁ? PISAĆ
Ja wygrałem 5 zł bo nie grałem ale stracę je w piątek bo zagram mysle ze nie namieszałem
Krys:
4,11,23,48,78
Majwoj: na realu zagram w piątek trojke i dziesiatke. A tu juz w pewniakach jestem na 4 miejscu
4,11,23,48,78
Majwoj: na realu zagram w piątek trojke i dziesiatke. A tu juz w pewniakach jestem na 4 miejscu
Czasem sobei myślę...jak tu trafić skoro po losowaniu w bębnie pozostaje aż 60 kul...<niedowiarek> przydałaby sie taka emotikonka
No właśnie...LILI nie ma...przecież to ona pilnuje czata...to tak jak duża firma bez portierów
nie jestem żuluś (żuluś w sumie też)...tylko żeluś...a tak naprawde tak mowili na mnie 8 lat temu...teraz to inaczej ale niestety nawet interwencja u Paśki nie pomogła zmienić nicku gdyż powiedział że jestem tu zbut długo i nie zmieni mi nicku
Najwiekszy sukces to zerwanie z grą na prawie rok...gdy już mnie MM wkurzył na maksa...zawsze po tak dlugiej przerwie wygrywałem. Miałem dwie takie długi przerwy. Jedna mi przyniosla 6/7 = 200 zł...jedna kulka i by było 6000 zł a druga przerwa 7/10 - 140 zł. Po za tym dużo razy 54 zł za 3/3. W inne gry TS nie gram. Kilka razy zagrałem w Lotto i raz tarfiłem trójkę.
I Żelka jest i Żeluś jest też mój pewniak na wiczór to 11: jeden-jeden (jak to piszą w telgazecie)
Ja puszczę na 14 w piątek ale losowania nie obejrze bo będę w drodze do pracy
I nie bylo mego pewniaka 11...za to byly 4 i 63 ktore dawalem losowanie wczesniej
W sumie jutro psuzczam na realu to niech jutro cos trafie...dzis nie musze.
Witajcie. Trzecie miejsce w pewniakach ale co tu wybrac na 14? Do tego zagram tez w realu na 3 i 10 skreslen.
Sluchajcie. Wziałem auto i chcialem podjechac do kolektury. Auto mi sie rozkraczyło i musiałem holować. I ciekawe czy to jest zly los abym nie wygrał? Mam w portfelu 3 i 10 skreslen. I nie wiem czy wyrzucic i nie przypominac sobie co zakreslilem czy zapamietac aby po 14 np sobie powiedziec: "Kur...zły los...gdyby nie awaria auta bym wygrał"...
To nie tak jak mysliscie...po prostu sobie mysle czy mam zyciowego pecha...awaria samochody sprawiła że nie puscilem na 14. I jak wypadna te liczby co mam? TO chyba bym rozje... bał ten samochod i na złom ze zlości.
KUPON 1: 18,42,55
KUPON 2: 7,11,12,23,24,38,48,53,77,80
Oby sie nie okazało o 14 że bym dużo wygrał!!!!!!!!
KUPON 2: 7,11,12,23,24,38,48,53,77,80
Oby sie nie okazało o 14 że bym dużo wygrał!!!!!!!!
bella34 - jesli by mnie ominela jakas wygrana to bede sie pocieszał tym że gdybym puscil to pewnie bym nie wygrał bo by wypadły inne gdyż system by wyeliminował mój kupon...
Przynajmniej nie bede patrzyl na zywo bo bede w busie w drodze do pracy tylko moje kochanie mi wysle sms z liczbami....nerwówka
Ja i tak nie gram z plusem wiec nawet jakby mi sie auto nie zje*** i bym dotarł do kolektury to bym bez plusa grał...z reszta blaniety miałem juz wczesniej zakreślone.
Nie bede zły na auto jakby przynajmniej padło 7/10 tylko na zły los który niestety sprzyja graczom !!
A uj z tym ide zbierac sie do pracy. Okazie sie po 14. Na jutro napewno zagram bo pozyczam auto bo to sobota i busy nie jezdza ani autobusy o tej godz co mi trza...chyba ze naprawi mi tata auto dzis wieczor...narka Wam
Witajcie wczoraj 4 zł za 2/3 i 4/10...Przed 14 dokładam 1 zł i znów puszczam trójkę i 10-tke.
Witajcie. Wczoraj z g. 14 mam 3/3 (14,62,77) = 54 zł. Niestety zaczynam opuszczać typowania z powodu II i III zmian w pracy
Po raz kolejny sprawdziła sie moje taktyka. Wczoraj na 14 typowałem 1,10,77 a przy zakreslania w kolekturze specjalnie zmieniłem na 14,62,77.
Wczoraj mi wlazło o 14 3/3 jutro może zagram w realu...dziś nie mam pomysłu nawet na pewniaka...
Gram tylko na dwa kupony...trojke i dziesiatke. Typuje na stronce, zapamietuje w glowie to co tu zatypowałem ale nie tak dokladnie...troche analizuje mapy i typy użytkownikow, w kolekturzy wybieram najlepsze wg mnie liczby ktore tu zatypowałem a reszta z głowy. I to sie jak narazie sprawdza. W ciągu trzech tyodniu 7/10 3/3 2/3 = 200 zł ....wkład - około 20 zl.
Ja dzis nie chce pisac co padnie...nie miałem czasu na żadne analizy. Jutro na spokojnie zatypuję na 14. Póki co daje pewniak tutaj 39 (nieprzemyslany).
4/10 w typowaniach. E tam...wole wygrywac w realu...jutro moze znow sie uda na 14 coś skubnąć
13max33 - zmien w profilu "Żeluś ...kochanie .....Kocham Cię ......" bo się źle czuję z tym. Bo chodzi chyba o Żelka? Ja jak zakladalem konto w 2007 to nie mozna bylo w nicku dac polskich liter!
13max ale ja jestem Żluś , tzn bylem....szkoda ze nickow nie mozna zmieniac...to tak dawnio bylo. e tam
Pusciłem na 14 tradyucyjnie już trójkę i 10-tke ale niestety nie miałem kiedy wejsc na kompa i poanalizować. Ostatnio 3/3...może historia sie powtórzy
Zestaw 10 zakłądów na MM który gwarantuje minimum jedną 1/1 = 4 zł
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Ja juz sie nie moge doczekac losowania ostatnio robie przy wygranych zdjecia i wklejam do profily linku...kolekcja
1/3 i 2/10 ale to było wziete z wygranej 3/3 to tam sie nie martwie i nie martwie sie tez dlatego ze nie miałem kiedy analizowac. Puscilem na sile.
Jestem po 3 piwkach,,,ale bedzie fajne spanie...a jutro 3 zmiana...
ale szybko losouje sie dzis te liczby! zauwazyliscie?! zawsze tak jest z lektorem! szybko!!
a o 14 nie jest na zywo? przeciez jest! aaa....juz wiem...o 14 nie jest poprzez TVP Info. Ok. spoko. Ale to zmienia troche uklad bo kulki szybciej są wylosowywane a ma byc zawsze tak samo!
Przeciez ruda nie losuje! Już skoncze z tym kto przynosi szczescie a kto nie! Zabobony.
Mam dwa kuponiki ale jakos nie czuje tego co czułem wtedy gdy wygrywałem. Oceniam szanse na 40%. Bardziej na trojke ktora puscilem: 7,28,41 niż dziesiątkę. Ta trójka dawno nie padła bo 24.12.2011.
W oczekiwaniu na losowanie ide na piwko...to mi pomoze lepiej sie wyspac na III zmiane
Ja jestem skromny i licze tylko na 4 zł z obu kuponów...aby było za co zagrać...ale po cichu licze na 3/3 = 54 zł
Po co ja gram na 10 skreslen jak wiadomo ze maksimum co osiagne to tylko 7/10...lepiej na 5 skreslen = 700 zł...
W realu 0 zł. na stronce pewniak - 7. Robie tydzien przerwy. Mi to pomaga.
Czy Wam tez zamula stronka multipasko? To pewnie przez nowe ruchome reklamy!!
Mam liczby skreślone na szybko bez przemyslenia...zobaczymy co to bedzie.
JEEEEZU! ALE WYSOKIE LICZBY. DZIS CHYBA NIKT NIE WYGRAŁ!! ROBIE DLUGA PRZERWE. WYSTARCZY. SWOJE WYGRALEM W MARCU = 200 ZŁ
Blondynka odchodzi od bankomatu i mówi do koleżanki: - Patrz, znowu wygrałam!
i jest 11 ale odkad zmieniem tryb pracy na 3 zmiany to spadłem w rankingach na łeb na szyję...no nie ma czasu...nawet we Wielkanosc ide do pracy