Wpisy użytkownika zelus
Łącznie 1 961 wpisów w archiwum, pokazane od nr 821 039. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja kiedyś grałem 14 liczb na 9 skreslen. Jak 7 padło to juz było nieźle.
Jestem bardzo szczęśliwy że wyglądam młodo jak na 26 lat. I nawet się nie wstdze przyznac że rok temu chciałem flaszke kupic na imieniny a babka mowi "prosze dowod osobisty". A ja mówię wie Pani o ile sie Pani pomyliła? o 7 lat. Każdy mi mówi że wygladam na pare lat mniej. Lepiej w ta strone niz w druga.
A w sklepie najlepiej odpowiadac gdy zapytaja o dowód tak;
Sprzedawczyni: Dowód jest?
Kupujacy: taak, 18 i rośnie...
Sprzedawczyni: Dowód jest?
Kupujacy: taak, 18 i rośnie...
Tak jak przypuszczałem. Napisałem do Paśka 3 dni temu i zero odpowiedzi. Za długo tu jestem i wiem co sie można spodziewac kiedys to można było spokojnie na GG z nim pogadac. A teraz...NIMA GO NIGDZIE
i sprawdzilo mi sie ze 77 jak padnie to na poczatku...oprocz tego pewniaczek 47 trafiony.
Ale w rankingu pewniakow stoje w miejscu bo jestem w takim miejscu ze pewniak przybywa i pewniak ubywa. Ale za to w pozostałych w góre
Fajnie mi sie ostatnio typuje. Ide spac. Mam dobra wiadomosc. od poniedzialku bede bardzo czesto kolo kolektury chodzil bo zmieniam prace ale bedzie granie
Ten narrator to cgyba nagrany pol godziny przed! Nawet sie nie zająknie skurczybyk!
Ja dziś 4 parka pod rząd trafiona...jutro puszczam kuponik "na żywo"
Ja wczoraj przesadziłem i nie dość że mam zmułę w sobie to jeszcze taka senna pogoda
Kawy nie pije to mnie nie pobudzi...piwo wypiłem ale nie pomogło a więcej nie chce i nie mogę, już wiem co mnie pobudzi!! 9/10 w MultiMulti
Kawy nie pije to mnie nie pobudzi...piwo wypiłem ale nie pomogło a więcej nie chce i nie mogę, już wiem co mnie pobudzi!! 9/10 w MultiMulti
Oooo...Żelka i Żeluś....jak ładnie
Ej! W 2007 roku jak zakładałem tu konto to nie można było dać polskich litere, np "Ż"
Ej! W 2007 roku jak zakładałem tu konto to nie można było dać polskich litere, np "Ż"
Camilex - ...my tu juz jestesmy kilka lat a Ty niecały tydzień i bojkotujesz...Jest tu grono osób które tworzą "rodzinę" i nie zaburzaj tego. Tu sie pisze o wszystkim. A na forum masz pełno tematów do czytania o Lotto
Ale niech zrozumie bo on pisał o mnie....
Camilex ja od dwoch lat byłem tu sporadzycznie, ostatnio znów się wciągnąłem...mam tylko 2500 tysiaca wpisów od 2007 roku a niektorzy sa rok i mają 100 tysiecy. Także nie dawaj mi do zrozumienia że ja tu nei pisze o sprawach związanych z lotto. Akurat miałeś szczescie i trafiłeś oki, tyle.
Camilex- witamy na multipasko
Camilex ja od dwoch lat byłem tu sporadzycznie, ostatnio znów się wciągnąłem...mam tylko 2500 tysiaca wpisów od 2007 roku a niektorzy sa rok i mają 100 tysiecy. Także nie dawaj mi do zrozumienia że ja tu nei pisze o sprawach związanych z lotto. Akurat miałeś szczescie i trafiłeś oki, tyle.
Camilex- witamy na multipasko
Co tam u Was? Mnie nareszcie kac opuszcza...już nie piję...w tym tygodniu
Jak cały dzień....trzymało mnie ze wczoraj...dzistylko jedno piwko na ratunek było i tyle...
Głowa dynia - w gębie pustynia
Głowa dynia - w gębie pustynia
I jeszcze do tego była bardzo pikantna pizza...i do tego kaca jeszcze takie przejedzenie dochodzi...cięzki dzień
Jak kogoś ostatnio wkurzyło losowanie to mam nową grę Lotto!
Gówno Lotto, studio WC:
Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
Gówno Lotto, studio WC:
Komora losowania jest pusta, następuje zwolnienie blokady...
Mam dwie 10-teczki na 14:00 niewiele różniące się od zatypowanej tutaj. Ostatnio taka kombinacja wyszła mi na dobre
Japol po raz kolejny mnie utwierdza że jak grać na 10-tki to trzymać się do skutku tych samych liczb. Brawo
Japol na swoim profilu pisał że nie zagrał w realu a po chwili napsiał że wygrał w realu. Wiec jaka jest wersja? Wierzyc czy nie wierzyc?
Doradzcie mi na ile skreslen puscic sobie kuponik spośród: trojka, piatka, siodemka, osemka, dziewiatka.
Gram tak jak ostatnio trafilem 7/10. Czyli wybieram intuicyjnie sposrod 10 zatypowanych tutaj liczb 3-4 liczby a reszte z głowy dobieram.
U mnie +13. Na południowym zachodzie najcieplej ma byc w ten weekend. Nawet +21'
Mam pewniaka 43 i czwarty raz w krotkim czasie 5/10 w typowanich w profilu
Zaszalałem. Mam 2 kuppony na 3 skreslenia...jedna siodemke i jedna dziesiatke. Jak nie bedzie wygranej to robie tydzien przerwy
MASAKRA...Moreno to pecha przynosi. 4 kupony = 0 zł. Długa przerwa ktora zawsze mi dobrze robila przedemna. Dobranoc.
Od jutro juz mnie tu prawie nie bedzie...zmieniam system pracy na wszystkie zmiany i w swieta praca też mnie nie ominie ale bede sie starał chociaż typować...bo nie chce wyjść z wprawy jakie liczby aktualnie padają itd...
Ja za godzine bede jechał obok kolektury i sie zastanawiam czy nie puścic kuponiku...chyba 10-teczi.
Pewniaczek 4 i 4/10. Jak tego nie spitole to może za kilka losowań zapiszę się do TOP 100 w pewniakach!
Dałem 4 a pewnie bedzie 48 tak jak myslałem poczatkowo. Już mam w głowie moja 10 na live
Puscilem troszke inna 10 niz na profilu. Zawsze pare kulek zmianiam. Ostatnio mi to przynioslo 7/10 w realu
Własnie miałem pisać Krys do Ciebie że Kosmaty mnie się pytał o Ciebie
Często padają przecież liczby o ktorych my mówimy "nie ma szans aby padła".
5 liczb wspólnych mam w puszczonej dziesiatce z tą która jest w profilu...wspólne to 4,5,39,50,58.
Hyżne a Ty?
Hyżne a Ty?
Znam dużo osob z Dębicy. Może skojarzysz skorumpowanego sędziego Arkadiusza K. ?
no on mieszka w Debicy i glosno o nim było. na szczeglu sedziowskim.
Ja dużo znam ludzi z Dębicy. Około 50, możliwe że niektore z nich tez znasz...
Ja dużo znam ludzi z Dębicy. Około 50, możliwe że niektore z nich tez znasz...
Taa...Dębica 100 km ode mnie. Ty znasz kilkadziesiat osób osobiscie 100 km od swojej Debicy?