Wpisy użytkownika zakon13
Łącznie 5 518 wpisów w archiwum, pokazane od nr 744 023. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gorwil jezeli zlecisz komus wyslanie losu i wygrasz to tak naprawde osoba ktora wyslala wygra i jezeli juz Ci odda te 250 mln z czym mozna polenizowac to chodzi wtedy o podatek od darowizny jezeli juz by Ci przelala
ciekawe co o mnie mowia jak gram 2 razy dziennie ale jak przychodze odebrac wygrana to minka im opada
lotto dzisiaj o 14 lipa a tak ogolnie to dobrze zaczal mi sie roczek pare 7/10 5/5 wiec nie jest zle
gram do 5 dyszek na losowanie ale te 5 dyszek to z nastawieniem na 22 w zaleznosci jak czuje liczby wczejniej robilem analizy i swoje akrusze w excelu ale dalem sobie z tym spokoj i na bierzaco zaczalem analizowac wypdajace liczby zadko tez patrze na mapki na stronie i mniej wiecej zaczalem sie orientowac ktora liczba zaczyna wypadac po wczesniej wylosowanej
hipopotan czasami tez biore zdrapke ale co najwyzej sie zwroca ale w wiekszosci w plecy
lotto styczen byl dobry luty dobrze sie zapowiada to mysle ze nie bedzie zle jak ustrzela cos wiecej niz 7/10 to dam scan
profesor w sumie to odkad siegam pamiecia to tez gralem a jak askonczylem 18 to zrobilem sobie tatuaz i zalozylem konto maklerskie
lotto nikt nie zgarnie bonusa przy takich liczbach chyba za na chybil
hipopotan jak nikt w czwartek nie wygra a nie wygra to poleca na rekord 60
profesor mam jeden zestawik co powinien niedlugo wypasc a po za tym na biezaco analizuje jak bede czegos pewien to dam Ci znac na priv
ale co mam napisac ze chce byc w tej grupie bo sie nie orientuje jak sie przydzielic?
deki ale jak ja mam typowac bo wyslalem wiadomosci a Pasko usun moja grupe bo i tak nie bede mial czasu
dobra zmykam liczyc te miliony co dzisiaj zgarnalem od TStrzymajcie sie cieplutko i powodzenia w typowaniachdobranoc wszystkim
bedzie kumulacja bardziej martwie sie o bonusa
Lila Pasko mi usunal
Lila Pasko mi usunal
oki tez umykam jutro ciezki dzien czeka dobranoc wszystkim Paniom zycze kolorowych i slodziutkich a Panom Dobranoc
ulala moze jeszcze bedzie bo mam zamiar dzisiaj caly wieczor spedzic na czasie mam piwko czekam na jedzonko
mala mnie nie bierz pod uwage bo sie juz dzisiaj nie ruszam z domu
lila ja dzisiaj 4 dyszki bo o 14 nie gralem bo nie dotarlem chyba pierwszy raz od pol roku nie gralem na 2 losowania myslicie ze to sie kwalifikuje na jakas terapie??
lila ja tez przez ostatnie dni tylko jakas drobnica nie moge wyczuc tych liczb ale dzisiaj mam dobre cyferki i licze na cos wiekszego