Wpisy użytkownika wujek004
Łącznie 22 wpisów w archiwum, pokazane od nr 40 179. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
kochani wszyscy gajacy ,przedewszystkim wszystkim wysokich wygranych zycze ale chciałem sie podzielic wiadomoscia ze serdecznie dzie kuje organizatorowi tego programu bo jego cel był grac tylko na trójki parzyste i nieparzyste ,potem przewrócił wam wszystkim w głowach ,lecz ja mu dziekuje za ten program poniewaz tylko trzabylo troszke pomyslec i popracowac i jest wpaniały mógłbym go nawet oferowac za 50 % poniewaz jest zmodyfikowany i nieukradziony i wygrana jest juz najpuzniej po 6 losowaniach.pozdrawiam serdecznie
jak ktos sie zajmuje tylko systemem 3z 5 parzyste i nieparzyste prosze o kontakt na wiesiek 2303@wp.pl.mam propozycje
Tomcio chyba zwariowałes wiedziałem ze wczoraj przyjda 52,54 ,56 i podawałem kiedys nie mam zamiaru podawac wiem czym to pach=nie.hahaaaa
DO tomcia nie wiem dlaczogo lecz dla niego ,widzisz pisalem 3/5 ja wygrałem i puscilem nie 10 zeby miec100% lecz tylko 4 i tez miez prawie 100%
powiem krótko,program który Pan przedstawia nie jest mi do niczego przydatny ale prosze mi napisac czy jest pan w stanie np.skreslic od 3-ch zakładów góra do 6 zakładów jesli mamy grac systemem 3/5 w liczby parzyste lub nie parzyste?bo ja tak i przedstawiam to własnie na typowaniach ogólnych ,pisze do pana bo chce sie cos przekonac.dziekuje
KOGUCIK 19 podoba mi sie Twoja wypowiedz i masz w 100% racje ,brawo bo ja np zeby zagrac owszem trzeba miec pewna pule pieniazków np.500zł i to wystarczy i grac 3/5 liczb parzyste i nieparzyste ,ja gram np,góra 4 razy zanim przyjda a niekiedy i nieprzychodza od 20 do 40 dni.powodzenia
i w dodoatku puszczam nie 10 zakładów zeby byc pewnym ze bede miał ta upragniona trójke lecz 6-cioma zakładami i zawsze ja mam w tym jest problem jak to grac pradwa? pracowałem nad tym od kiedy kupiłem program za 50 zł a pracowałem nad multim od 2002 roku.hihi powodzenia gracze
czasami podaje wam tych 6 trójeczek,jak nie przyjda dzisiaj ,podwajam i czekam:))))))
jeszcze 35 min.temu był i został juz skasowany a był taki
21,25,27
21,23,27
23,25,27
21,23,29
21,25,29
23,25,29
21,25,27
21,23,27
23,25,27
21,23,29
21,25,29
23,25,29
pre dni temu podałem 3 trujki z liczb:
12-14-16
12-16-18
14-18-20
takie podawałem,wiem ze nie mozecie juz sprawdzic bo szybko kasuja.
lecz jak ktos sledzi i uwaza miał sznse ja wygrałem 60 zł.minus 7,50 i 15 zł.pisze szczerze chociaz korcilo mnie juz dzisiaj dac podwujna stawke
powodzenia
12-14-16
12-16-18
14-18-20
takie podawałem,wiem ze nie mozecie juz sprawdzic bo szybko kasuja.
lecz jak ktos sledzi i uwaza miał sznse ja wygrałem 60 zł.minus 7,50 i 15 zł.pisze szczerze chociaz korcilo mnie juz dzisiaj dac podwujna stawke
powodzenia
dzisiaj niepowiem pusciłem 7 trujek na jedna stawke z 30-ek parzystych i mam 1-3ke i 4 2-ki
wiec jeszcze raz pisze do osób które pracuja w Exselu na swim programie i tez cos potrafia
wiesiek2303@wp.pl
wiec jeszcze raz pisze do osób które pracuja w Exselu na swim programie i tez cos potrafia
wiesiek2303@wp.pl
jesli kogos tak interesuje to prosze od dnia 08.05 uwazac na 71,73 itd.)))))
Panie Pasko nie interesuje to Pana to przecież pan ten program sprzedaje nie wiem po ile teraz bo ja go mam za 50 zł. choc wcale nie jest mi potrzebny bo tylko poddał mi pena mysl,i to sie teraz opłaca,w tej chwili stronka ta to sie nadaje na pisywanie nic pozatym do niczego sie bnie przydaje ,stastystyki ? smiech)))poco mi one,zyby mydlic oczy tylko graczom,chyba ja zrobie panu konkurencje tylko konkretnie ,lecz nie tutaj ,nigdy.pozdrawiam
no to sie pobawimy ))jesli ktos gra w parzyste i nieparzyste to teraz kolej zagrac w 70-ki nieparzyste ,wiec 8-ego ,potem 10,11 bacznie obserwowac bo to zalezy co przyjdzie i nastepnie dopiero 13-ego zagramy,wiec jak widzisz nawiedzony na 9 dni mozna zaledwie zagrac 4 razy ,mozna lecz czy zagram potem napisze w tych dniach co podałem.powodzonka))))))
27.05.podałem 6 trujeczek z 20-ek nieparzystych na typowaniach na żywo (wpis 113784)a przyszły 29.04 wiec nich ten nawiedzony sie dobrze przyglada:))))))))
Pasko! Ta osoba co pisała o Trojanie pisze p[rawde w tym dniu po otwarciu programu zaraz mi sie ukazał komunikat czy chce dalej kontynuować czy usuna trojana.tez byłem zaskoczony lecz to prawda.pozdrawiam
powiem tak ,chiałem sie podzielic moimi wynikami i podawac na forum ogólnym co zaczełem zeby inni skorzystali a moze w przyszłosci kto wie ale niewazne ,nie moge dalej tak psac ponieważ faktycznie pojawiaja sie trojany i nie wiadomo w jakim celu ,moge sie jedynie domyslac .Wiec przykro mi wyniki? wyniki ma zaraz na stronie wyniki lotto ,chiałem sie tylko pobawic z grajacymi ale widze ze jestem konkurenjcą ,za duzo wim i chcieli by przenihnac alb zniszczyc wszczystkie pliki ,hahaaaaaaaaa nie da sie jestem zabezpieczony .szkoda bo stronka dosyc tylko ktos szkuka guza,.
z całym szacunkiem Pasko lecz uwazam ze stronka jest skorumpowana jednym słowem ,wyjasnił bym lecz to jest bardzo długa droga ,zajmuje sie jak wiesz bo chyba w 2004,lub 5 kupiłem ten program kiedys pisywałem ,potem przestałem miałem podejrzenia i znowusz zaczełem lecz teraz nie moge sobie pozwolic na to ,dziekuje i powodzenia
« PoprzednieKolejne »