Wpisy użytkownika wujas
Łącznie 1 220 wpisów w archiwum, pokazane od nr 460 294. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzien dobry .....wszystkim 
andromeda
gala
robal 36
i pozostali .....
,

andromeda

gala

robal 36

i pozostali .....
,
Tajemniczy Don Pedro >>>>
za pozwoleniem , ja tylko dwa slowa......
nasz dobry Bog tak juz zestarzal , ze powinien juz isc na emeryturke.....
ale jak jemu ZUS wyliczyl nalezna ,emeryturke ....to postanowil pozostac u steru wladzy.....
za pozwoleniem , ja tylko dwa slowa......
nasz dobry Bog tak juz zestarzal , ze powinien juz isc na emeryturke.....
ale jak jemu ZUS wyliczyl nalezna ,emeryturke ....to postanowil pozostac u steru wladzy.....
zatem , tak sobie mysle , ze ....na nic to wszystko.....nie jestesmy w stanie wiele zmienic.... , a cuda jak wiesz sa tylko w biblii.....

Dzien dobry.... Wszystkim tak licznie (?) zgromadzonym milosnikom cyferek......

"....Gram od naprawdę dawna, ale - może rzeczywiście ICH olać ?..."
a co do powyzszej propozycji....osobiscie , bez namowy bojkotuje ts'ika blisko ROK>>>>>!
a co do powyzszej propozycji....osobiscie , bez namowy bojkotuje ts'ika blisko ROK>>>>>!
bez bicia przyznaje , za jestem nadal niezmiennym naiwniakiem i sporadycznie , nazywam to okazjonalnie....przy jakiejs wiekszej kumulacji np jakas rocznica , to jeden zakladzik DL..... i co...? dupa blada....

czasami ...jak bardzo dobry pan pozwoli na chwile relaksu tak jak w tej chwili to cos typne na sucho....
ale to sporadycznie ... z moim fartem lepiej nie wychodzic z propozycjami , ktorych nie wysylam bo...... choroba , strach pomyslec jakbym zareagowal sprawdzajac....?????
szkoda zdrowia....!

szkoda zdrowia....!
no i...." dzien dziecka sie skonczyl.....
wlasnie dobry pan wrocil ...jak niesplacony weksel.....
coz zatem..."...do roboty , do roboty ...." jak spiewali proletariusze onego czasu....!!! he hhhhh
zycze....powodzonka
pozdrawiam wszystkich
zegnalskiiiiii
wlasnie dobry pan wrocil ...jak niesplacony weksel.....
coz zatem..."...do roboty , do roboty ...." jak spiewali proletariusze onego czasu....!!! he hhhhh
zycze....powodzonka
pozdrawiam wszystkich
zegnalskiiiiii
Dzien dobry.
madzia77 ....ja mysle , ze 1x4 i 3x3 mowa o mini w systemie na 6 skreslen....
madzia77 ....ja mysle , ze 1x4 i 3x3 mowa o mini w systemie na 6 skreslen....

Dzien dobry.....
witam wszystkich jesiennie ale slonecznie zarazem.....
witam wszystkich jesiennie ale slonecznie zarazem.....
kiedys...bardzo dawno temu tak wlasnie bylooooo....Dwa losowania duzego lotka ...jednego dnia...to niestety fakt.... choc historyczny...
jacekkowal >>>>. wowczas byla moaliwosc wyboru przez gracza...
jedno losowanie ( czyt. pierwsze ) lub dwa losowania...zaznaczales na kuponie jak chcesz grac
jedno losowanie ( czyt. pierwsze ) lub dwa losowania...zaznaczales na kuponie jak chcesz grac
witalski Ula.....
a jasne , ze tak..... z radoscia ...kawcia w milym towarzystwie....ZAWSZE...powiem wiecej ...w milym towarzystwie nawet rozcieczona smola....
a jasne , ze tak..... z radoscia ...kawcia w milym towarzystwie....ZAWSZE...powiem wiecej ...w milym towarzystwie nawet rozcieczona smola....
Ula powiem tak....
"....kazdemu wedle zaslug , a nie jego potrzeb..."
"....kazdemu wedle zaslug , a nie jego potrzeb..."
dam sie na spokoj ....nie wiem co sie dzieje ?????
biore sie zqa robote bo tylko patrzec jak moj dobry pan wkroczy do firmy......
biore sie zqa robote bo tylko patrzec jak moj dobry pan wkroczy do firmy......
Dzien dobry ....bardzo
dla wszystkich dzisiejszych solenizantek ,, i wszystkiego co naj..... , a dla pozostalych samych , jedynie slusznych ( czyt. trafnych ) typowan....i radosnych toastow z tym zwiazanych.....
zycze Dobrego dnia.
good luck
dla wszystkich dzisiejszych solenizantek ,, i wszystkiego co naj..... , a dla pozostalych samych , jedynie slusznych ( czyt. trafnych ) typowan....i radosnych toastow z tym zwiazanych.....
zycze Dobrego dnia.
good luck
a przeciez....to wyraz Szacunku i Sympatii , a nie kurtuazja...
pozdrawiam
pozdrawiam
a co Ty sie dziwisz....? jak zycie jest smutne i szare jak papier do ust(toaletowy) ja rowniez miewam takie dni....szlak!nic nowego !
Ula ...powiem tak ...juz za chwileczke moj dobry pan sprawi , ze wroce na ziemie...ale dodam , ze chwila radosci poki jego nie ma w firmie...BEZCENNA....!
coz bylo milo ale sie skonczylo( wlasnie dzien dziecka sie zakonczyl)...ja umykam ...powodzenia Wszystkim...
zegnalski
zegnalski
ulala ....Gała....Was tez witam cieplo ...bo za oknem brrrrrrrrr
szkoda gadac.......
szkoda gadac.......
mam pytanko....czy Wy tez macie tak samo...????czy to tylko u mnie.... w piecu (kompie) pali....?
za pozwoleniem.....
Lila (jesli to Cie interesuje ???) a mysle , ze tak wlasnie premier podal dla Ciebie m.innymi...
Lila (jesli to Cie interesuje ???) a mysle , ze tak wlasnie premier podal dla Ciebie m.innymi...
podale , ze ...od 01,07 2012 dostaniecie po 300 zl i z koncem roku drugie 300 zl za swoja ciezka prace
ula >>> wo.........matko......z radoscia...zaproszenie przyjete....
po drodze nabede droga kupna jakies ciacho...i smigam na poludnie...
mam zimowki
zatem do...zobaczyska
po drodze nabede droga kupna jakies ciacho...i smigam na poludnie...
mam zimowki
zatem do...zobaczyska
ula... a moze nawiazemy wspolprace....?
wiem , wiem to dosc odwazne propozo z mojej strony
sama wiesz , ze ze mnie lichy typer
wiem , wiem to dosc odwazne propozo z mojej strony
sama wiesz , ze ze mnie lichy typer
Dzien dobry ...wszystkim sympatykom lotto....
z okazji Swiat...wszystkiego co najlepsze...dostatnich,rodzinnych,radosnych Swiat...
bialych...wszystkim Tym ktorym natura dala odrobine sniegu
slonecznych...wszystkim Tym ktorym natura poskapila, a solenizantom... stu lat....!
z okazji Swiat...wszystkiego co najlepsze...dostatnich,rodzinnych,radosnych Swiat...
bialych...wszystkim Tym ktorym natura dala odrobine sniegu
slonecznych...wszystkim Tym ktorym natura poskapila, a solenizantom... stu lat....!
milej zabawy sylwestrowej dla wszystkich...
a w nowym 2012...zycze....
smutasom...RADOSCI !!!
nerwusom...CIERPLIWOSCI !!!
marzycielom...SPELNIENIA marzen !!!
a w nowym 2012...zycze....
smutasom...RADOSCI !!!
nerwusom...CIERPLIWOSCI !!!
marzycielom...SPELNIENIA marzen !!!
ja swietuje juz od wczoraj wieczor.....
drugi raz zostalem dziadkiem...wnusia przyszla na swiat...
mam powody do radosci choc udzialu w tym nie mialem...
drugi raz zostalem dziadkiem...wnusia przyszla na swiat...
mam powody do radosci choc udzialu w tym nie mialem...
Dzien dobry....
witalski ....tutaj zgromadzonym....
724810. emeryt 2012-01-30 (10:23)
najzimniej jest na terenach, gdzie glosowano na PiS-dzielców....
>>>>EMERYT<<<<<
ja tak sobie mysle , ze do chrztu musial trzymac Cie kiszczak z jaruzelskim...!!!!
witalski ....tutaj zgromadzonym....
724810. emeryt 2012-01-30 (10:23)
najzimniej jest na terenach, gdzie glosowano na PiS-dzielców....
>>>>EMERYT<<<<<
ja tak sobie mysle , ze do chrztu musial trzymac Cie kiszczak z jaruzelskim...!!!!
a tak sie jakos sklada ale czasami tutaj zagladam ,moze zawiesze na chwile bojkot i cos wysle...??? ale znajac zycie...beda same oboki
Dzien dobry.......
Witalski Wszystkim Walentynkom i Walentym
mysle sobie , ze dzisiaj pewniaczkiem jest 69...!!! z racji swieta
Witalski Wszystkim Walentynkom i Walentym
mysle sobie , ze dzisiaj pewniaczkiem jest 69...!!! z racji swieta
ulala... JA ???? a skad , to adam slodowy , ja to wylacznie zakalce na kruchym spodzie....
madzia77...moim zdaniem wylacznie okregi jednomandatowe !!!!
"klucz partyjny " juz dawno nie pasuje do obecnej sytuacji !!!
poza tym , najwyzsza pora oddac wladze Mlodym , starannie wyksztalconym mlodym ludziom !!!
Oni beda wiedziec , ba wiedza doskonale co jest dla Nich najlepsze...!
"klucz partyjny " juz dawno nie pasuje do obecnej sytuacji !!!
poza tym , najwyzsza pora oddac wladze Mlodym , starannie wyksztalconym mlodym ludziom !!!
Oni beda wiedziec , ba wiedza doskonale co jest dla Nich najlepsze...!
ulala....strach pomyslec....stomatolog , neurochirurg , nie wspomne o innych zawodach...wiek 67 lat
a decydentom...oby nie majac innego wyjcia zmuszeni byli byc ze stomatologiem na borowaniw umowieni !!!!
a decydentom...oby nie majac innego wyjcia zmuszeni byli byc ze stomatologiem na borowaniw umowieni !!!!
ulala...juz raz mlodzi ludzie pokazali poki co Swoja jednosc i sile (acta) , kibice etc.
wniosek jest jeden !!!! tylko mlodziez do wladzy !!!!
wniosek jest jeden !!!! tylko mlodziez do wladzy !!!!
dla spragnionych ...zycze....