Wpisy użytkownika wujas
Łącznie 1 220 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 617 837. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędrowca netowy ...za pozwoleniem , mam prosbe do Ciebie...jak mozesz to podaj mi prosze rodzine liczby 25...z gory dziekuje
Witalski....wszystkich zgromadzonych.dzien dobry.
to moze i ja podam swoj postulat pod rozwage...?
czy mozna wprowadzic mozliwosc typowania DL tylko na 6 , a min tylko na 5 ..tzn. dokladka do istniejacego juz 6z 2 DL i 5z12 mini?
to moze i ja podam swoj postulat pod rozwage...?
czy mozna wprowadzic mozliwosc typowania DL tylko na 6 , a min tylko na 5 ..tzn. dokladka do istniejacego juz 6z 2 DL i 5z12 mini?
Wedroca netowy >>>> oj tak , oj tak napewno nasi strzela ale Arturowi Borucowi.....
Mile Panie...emerytka i ulexxa po kwiatuszku przed meczykiem ,a Panowie po tak "...dla spokojnosci i zdrowotnosci..."
Witalski....Dzien dobry Wszystkim
Wędrowca netowy i pozostalym
a u mnie 2 na plusie
"...jak dobrze wstac skoro swit..."
Wędrowca netowy i pozostalym
a u mnie 2 na plusie
"...jak dobrze wstac skoro swit..."
Witalski... Wędrowca netowy milo Cie widziec
mam pytanko do Ciebie.
snilo mnie sie...2 zolte,rzezbione swiece w opakowaniu kartonowym.
czy mozesz cos z tym zrobic ??? (cos o tym powiedziec??
mam pytanko do Ciebie.
snilo mnie sie...2 zolte,rzezbione swiece w opakowaniu kartonowym.
czy mozesz cos z tym zrobic ??? (cos o tym powiedziec??
oby nie zwiastowalo wariata z siekiera w rozdzielni pradu...uchowaj Boze....
Wędrowca netowy ...alez ja Cie nie ponaglam , spokojnie , cierpliwie zaczekam...
Wędrowca netowy...wszystko jest o'ki .raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam
dzien dobry....
witalski... Wędrowca netowy..., eryka1... i pozostali , b.pracowici, siedzacy w mapach...
witalski... Wędrowca netowy..., eryka1... i pozostali , b.pracowici, siedzacy w mapach...
Dzien Dobry bardzo...Swiatecznie zarazem...
z okazji swiat B N zycze Wam sympatycy numerkow...
1.blogiego lenistwa (wylacznie pozytywne znaczenie!)
2.swiatecznego relaksu i wielkiej, zyciowej radosci
3.spelnienia najskrytszych marzen "...bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
swiatecznie pozdrawiam .
z okazji swiat B N zycze Wam sympatycy numerkow...
1.blogiego lenistwa (wylacznie pozytywne znaczenie!)
2.swiatecznego relaksu i wielkiej, zyciowej radosci
3.spelnienia najskrytszych marzen "...bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
swiatecznie pozdrawiam .
Dzien dobry.
Witalski zgromadzonym
zycze wszystkim Wam...wspanialej zabawy sylwestrowej...bawcie sie tak , jakby mial sie skonczyc swiat..."
pozdrawiam.
Witalski zgromadzonym
zycze wszystkim Wam...wspanialej zabawy sylwestrowej...bawcie sie tak , jakby mial sie skonczyc swiat..."
pozdrawiam.
dzien dobry.* szczęśliwy
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
ja mysle , ze to mala cegielka mocarnych z ts w odbudowe mostka w stolnicy. ach to matacze!!!
bedziemy zapewne cienko spiewac "...budujemy mosty dla pana starosty..."
umykam , czas do domku, dzieki za kawcie ulala pozdrawiam tu bedacych i zycze trafnych
Witalski
moje propozo na 14'00
5-13-41-69-76-78 i wielce prawdopodobne (? 3)
pozdrawiam
moje propozo na 14'00
5-13-41-69-76-78 i wielce prawdopodobne (? 3)
pozdrawiam
Witalski ulala... i znowu b.milo Cie widziec...
ula , mysle , ze pozostale tez moga byc???
ula , mysle , ze pozostale tez moga byc???
ula...dziek's za kawe ale typy czarna rozpacz !!!! cholerny swiat !!!
umykam ...za pozwoleniem, 3 maj sie cieplo ulala
pozostalym roniez klaniam sie nisko...
pozdrawiam
pozostalym roniez klaniam sie nisko...
pozdrawiam
witalski wszystkim
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
kondi...za pozwoleniem
51,52,53
13,24,25,26 to sa chyba ??? na nie ???
a pozostale na tak !!!
51,52,53
13,24,25,26 to sa chyba ??? na nie ???
a pozostale na tak !!!
powiem szczerze... chcialbym takie fuksy...!
ale niestety...rzeczywistosc jest toaletowa !!!
pozdrawiam
ale niestety...rzeczywistosc jest toaletowa !!!
pozdrawiam
a ja nie potrafie na biezaco , a co dopiero z miesieczna prognoza !!!
moje przewidywania zdecydowanie sa na NIE po losowaniu
moje przewidywania zdecydowanie sa na NIE po losowaniu
a tak jakos bywa? chorubsko mnie dopadlo, walcze z ta cholera ponad rok !!! szlak
eetam..nie bede tutaj zanudzal, ...ale tak i to bardzo...klikne Ci kiedys na e...mail
wiem to nie jest powod do dumy ale coz taki to juz moj watpliwy urok ?
przyjezdza z koncem pazdziernika ale nie na swieto zmarlych a na chrzsciny do mlodszej corci ...jest 3x dzisdkiem , a 1x w kraju...
a jasne, ze tak choc nie mam w tym udzialu... a plony jak widac sa
ulala dziek's za mila chwile rozmowy...
to jabluszko szczescia dla Ciebie i pozostalych graczy
to jabluszko szczescia dla Ciebie i pozostalych graczy Witalski....dzien dobry wszystkim
drapek >>>bardzo mozliwe... podobnie w keno...mozliwym jest, ze w keno trafila LILA o ile grywa w keno???
drapek >>>bardzo mozliwe... podobnie w keno...mozliwym jest, ze w keno trafila LILA o ile grywa w keno???
Lila dziek"s...kwiatki jak znalazl na 01-11-
dzieki Tobie juz wygralem pare zlotych na kwiatkach...bez urazy prosze, to taki zarcik...
dzieki Tobie juz wygralem pare zlotych na kwiatkach...bez urazy prosze, to taki zarcik...
woooo matko dziekuje!!! jak ja sie z nimi zabiore???
ksiadz dobrodziej bedzie zawiedziony!!! tyle kasy na kwiatki wydalem!!! bedzie dym!!!
a na tace nie daje!!!BIEDA...BIEDA!!!
ksiadz dobrodziej bedzie zawiedziony!!! tyle kasy na kwiatki wydalem!!! bedzie dym!!!
a na tace nie daje!!!BIEDA...BIEDA!!!
o'ki...czas mnie goni, "...biere dzide i ide..."
paplskiiii
samych trafnych $$$
paplskiiii
samych trafnych $$$
a ja mialem dluzsza przerwe w gierkach, mialem goscia zza oceanu to i czasu brakowalo
Rrrooobbbeeerrrttt...i znowu uslyszymy w mediach "...to dotyczy wylacznie watykanskich klechow , a nie naszych..."!
jaja tak wielkie jak ich pazernosc w imie Boga???
czarna kpina!!!!
jaja tak wielkie jak ich pazernosc w imie Boga???
czarna kpina!!!!
Witalski
Janosik 2009 ....mysle , ze masz na uwadze Mariana KJociniaka.....
Janosik 2009 ....mysle , ze masz na uwadze Mariana KJociniaka.....
Witalski wszystkim dzien dobry
moim zdaniem 22 ma dzisiaj II zmiane ???
ale ja jestem cienias w typowaniach zatem byc moze...?
moim zdaniem 22 ma dzisiaj II zmiane ???
ale ja jestem cienias w typowaniach zatem byc moze...?
Witalski Dzien dobry wszytkim
za pozwoleniem moim zdaniem mozliwy wynik to 2 : 0 , mysle , ze Lewy dzisiaj trafi jako 2 , 1 bedzie Krychowiak , a to 0 na plewcach przemawia do mnie bo niemcy maja leprzych snajperow , a bylo 0 na plecach !!! chorwacja cyknie portugalie ale nalapie kartek i to +3 m.ni i ten fakt powinien ich wyciszyc??? obym mial tylko troche racji nie jestem jasnowidzem tylko optymista
za pozwoleniem moim zdaniem mozliwy wynik to 2 : 0 , mysle , ze Lewy dzisiaj trafi jako 2 , 1 bedzie Krychowiak , a to 0 na plewcach przemawia do mnie bo niemcy maja leprzych snajperow , a bylo 0 na plecach !!! chorwacja cyknie portugalie ale nalapie kartek i to +3 m.ni i ten fakt powinien ich wyciszyc??? obym mial tylko troche racji nie jestem jasnowidzem tylko optymista
ja mysle , ze cr7 nie bedzie mial indywidualnego plastra ale kto wiw?